EverythingYouBelieve Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) METAL SLUG 3 στα 0.89€, μπόμπα παιχνιδάκι! Ισχύει μέχρι της 18:00 στο fanatical. Επεξ/σία 25 Δεκεμβρίου 2018 από EverythingYouBelieve
handsomegamer Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2018 ρε συ δε ξερω τι παιζει με αυτο το fanatical. κανω λογαριασμο και αγοραζω με τη καρτα; ειναι σιγουρα valid ο κωδικος steam; θες να μου το αγορασεις, αν εχεις ηδη λογαριαμο να σου βαλω τα λεφτα με ibank; 😀
EverythingYouBelieve Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2018 Είναι δοκιμασμένο από πολλούς και όλα τα κλειδιά είναι valid, μόλις το αγόρασα το συγκεκριμένο. Κάνεις κανονικά λογαριασμό και πληρώνεις με κάρτα ή paypal, δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα.
antbyron Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2018 Γενικά τα metal slag έχω διαβάσει ότι έχουν θέμα(κρασαρίσματα, κολλήματα κλπ.), άραγε το συγκεκριμένο έχει; Είναι καλά παιχνιδάκια πάντως, για να παίζω με τον ανιψιό μου μια χαρά.
EverythingYouBelieve Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2018 25 λεπτά πριν, antbyron είπε Γενικά τα metal slag έχω διαβάσει ότι έχουν θέμα(κρασαρίσματα, κολλήματα κλπ.), άραγε το συγκεκριμένο έχει; Είναι καλά παιχνιδάκια πάντως, για να παίζω με τον ανιψιό μου μια χαρά. To Metal Slug X το τερμάτησα σε co-op με φίλο πριν κάτι μήνες, κανένα κόλλημα. Με το 3 δεν έχω ιδεά τι παίζει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα