Stef2118 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2018 Καλησπέρα σας. Αρχικά ελπίζω να διάλεξα την σωστή ενότητα για το πρόβλημα μου. Επίσης συγγνώμη για το μακροσκελές κείμενο που θα ακολουθήσει, αλλά θα προσπαθήσω να είμαι σαφής κ όσο γίνεται εξεξηγηματικη. Το πρόβλημα μου είναι το εξής. Εδώ κ ένα μήνα περίπου σε οποιοδήποτε δίκτυο και να συνδέομαι από το κινητό μου το σήμα του wifi στην οθόνη δεν μου βγάζει τα βελάκια αλλά ένα θαυμαστικό. Μέσα στο μενού του Wifi εκεί που βλέπουμετο δίκτυο που είμαστε συνδεδεμένοι, από κάτω μου γράφει μόνιμα "έλεγχος της σύνδεσης σας στο ίντερνετ". Αυτό γίνεται στο σπίτι, τη δουλειά καθώς κ σε αλλα 3 σπίτια. Με αυτή τη σύνδεση λοιπόν, λειτουργούν κανονικά κοινωνικά δίκτυα κ αναζητήσεις στο ίντερνετ. Στην αρχή το μόνο που δε λειτουργούσε ήταν οι ενημερώσεις του Play store. Δοκίμασα να κάνω αποσύνδεση άλλο όλα τα δίκτυα. Έκανα επισης εκκαθάριση της cache. Στο τέλος εκανα κ επαναφορά στις εργοστασιακές ρυθμίσεις. Το πρόβλημα συνεχίστηκε αλλά κάποιες φορές δεν υπήρχε. Πχ στην δουλειά όταν έκανα εναλλαγή δικτύου κ άνοιγα το δεύτερο δίκτυο όλα λειτουργούσαν κανονικά κ το σήμα ήταν με τα βελάκια. Μετά από μέρες παρατήρησα ότι πολλές φορές στο σπίτι ακόμα κ με το θαυμαστικό το κινητό είχε πλήρεις λειτουργίες ίντερνετ (ακόμα κ ενημερωσεις). Σήμερα που ήρθα διακοπές στο πατρικο μου, ενώ χθες το βράδυ που μπήκα σπίτι το κινητό συνδέθηκε (κ πάλι με θαυμαστικό) κ πραγματοποιούσε πάλι τα πάντα, σήμερα μου συνδέεται αλλά λειτουργεί μόνο Facebook Instagram. Η αναζήτηση στο internet δε λειτουργεί καθόλου ακόμα κ σε στιγμές που μου δείχνει ότι το κινητό είναι κανονικά συνδεδεμένο κ έχει τα βελάκια, ενώ πολλές φορές μου πετάει μήνυμα "το ίντερνετ ίσως να μην είναι διαθεσιμο". Σημειωτέον ότι σε όλα τα δίκτυα που συνδέομαι όλοι όσοι συνδέονται δεν έχουν κανένα τέτοιο θέμα. Τι μπορεί να φταίει για όλο αυτο; κ Επίσης αντιμετωπίζεται κάπως χωρίς επίσκεψη σε καταστημα; Σας ευχαριστώ πολύ κ συγγνώμη αν κούρασα
Jim.Panag. Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2019 Αν συνεβαινε μονο στο σπιτι σου θα σ προτεινα κοιταξεις μηπως στις ρυθμισεις του ρουτερ ρου έχεις βαλει στο off το DHCP. Καμια φπρα συμβαίνει κ δεν δουλευει. Το εχω παθει. Απο κει κ περα....εφοσον το παθαινει κ σε αλλα δικτυα....μαλλον ευθυνεται η κερραια του Wi-Fi σου. **Εε δεν πιστευω να βαζεις κ λαθος κωδικο σε ολα τα δίκτυα. Δυστυχώς αν σ συνεχιστεί αυτο ισως δεν αποφυγεις τεχνικο.
sstratos Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2019 Πές μας ποιό κινητό έχεις καταρχήν !! Εχεις κάνει όλες τις ενημερώσεις συστήματος ??
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα