StigmaX Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2019 4 ώρες πριν, drdedus είπε εμένα γιατί με παραθέτεις. δεν βλέπω να λες κατι που να έχει σχέση με αυτά που λέω. Αν τωρα θες να το συνεχίσεις και εσυ αλλα και οι αλλοι με υπεκφυγές μίλα μιλήστε μόνοι. Δεν θα κάτσω να χάνω τον χρόνο μου. Μίλησα πολυ συγκεκριμένο. Και μιλάς πολύ γενικά. Είπα το κατι παραπάνω σε αυτα που προσφέρει και δεν είχε γραφτεί (downmix) Αλλα είπα και τα αρνητικά οπως βλέπεις. Το εθαψα εκει που του αξίζει. Μην βρεθούν προ εκπλήξεως οι ενδιαφερόμενοι όπως εγώ παλιότερα. Επειδή βλέπω πως θιγεσαι... Είπε κανένας πουθενά ότι αγοράζεις pc η Android box? To μηχανάκι λέει ξεκάθαρα τι είναι στον τίτλο σου - streaming stick. Τώρα αν εσύ θες να κατεβάζεις ταινίες, να βάλεις τορρεντ η να κάνεις την αυτοματοποίηση του σπιτιού σου να περνάει από εκεί προφανώς και δεν είναι για σένα. Ένα προϊόν το κρίνουμε για αυτό που είναι, όχι για αυτό που θα ήθελες να είναι. Ούτε παραπλανητική περιγραφή έχει ούτε τίποτα. Σου λέει κανω αυτό κι αυτό, και το κάνω καλά, όλα τα άλλα να χαμε να λέγαμε. 1
c_access Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2019 Παιδιά δεν χρειάζεται να τσακώνεστε, έχω γράψει σε προηγούμενο post μου στη πρώτη σελίδα τι είδους περιορισμούς έχει και για το τι χρήση είναι. Peace.
drdedus Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2019 33 λεπτά πριν, StigmaX είπε Επειδή βλέπω πως θιγεσαι... Είπε κανένας πουθενά ότι αγοράζεις pc η Android box? To μηχανάκι λέει ξεκάθαρα τι είναι στον τίτλο σου - streaming stick. Τώρα αν εσύ θες να κατεβάζεις ταινίες, να βάλεις τορρεντ η να κάνεις την αυτοματοποίηση του σπιτιού σου να περνάει από εκεί προφανώς και δεν είναι για σένα. Ένα προϊόν το κρίνουμε για αυτό που είναι, όχι για αυτό που θα ήθελες να είναι. Ούτε παραπλανητική περιγραφή έχει ούτε τίποτα. Σου λέει κανω αυτό κι αυτό, και το κάνω καλά, όλα τα άλλα να χαμε να λέγαμε. Πχ εγω αν έβαζα thread για οτιδήποτε τέτοιο μηχάνημα θα εξηγούσα αν παίζει kodi. Αν δεν ήξερα θα έλεγα "δεν ξέρω αν παίζει kodi" Καλό είναι να προσέχουμε ο ενας τον άλλο. Έτσι δεν είναι?
seithan Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Δεν είναι λάθος η προειδοποίηση του Dr, και παρόλο τον τίτλο, κάποιος μη γνώστης ενδεχομένως να νομίζει αλλά, όπως σωστά και αναφέρει ο Στίγμα. Ειρήνη υμίν. Επεξ/σία 8 Ιανουαρίου 2019 από seithan
saxos55 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2019 2 ώρες πριν, drdedus είπε Πχ εγω αν έβαζα thread για οτιδήποτε τέτοιο μηχάνημα θα εξηγούσα αν παίζει kodi. Αν δεν ήξερα θα έλεγα "δεν ξέρω αν παίζει kodi" Καλό είναι να προσέχουμε ο ενας τον άλλο. Έτσι δεν είναι? Να αποπειραθώ να σταματήσω τον «τσακωμό»; Γνώμη μου καλά έκανες και έγραψες τους περιορισμούς του ενημερωτικά για όποιον το σκέφτεται. Εκεί που υπάρχει η διαφωνία είναι στο «πατάτα» (που στο edited έχεις γράψει «γνώμη μου», δε θυμάμαι αν ήταν στο αρχικό, δεν έχει και τόση σημασία). «Πατάτα» θα ήταν αν δεν έκανε κάποια πράγματα που διαφημίζει, όχι επειδή έχει κλειστό οικοσύστημα. Εν ολίγοις, σωστή η ενημέρωση, υπερβολικός ο τρόπος και ο χαρακτηρισμός νομίζω. 2
SeNNinhA Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, drdedus είπε Πχ εγω αν έβαζα thread για οτιδήποτε τέτοιο μηχάνημα θα εξηγούσα αν παίζει kodi. Αν δεν ήξερα θα έλεγα "δεν ξέρω αν παίζει kodi" .... Νομίζω ότι το ανέφερα ξεκάθαρα: Στις 24/12/2018 στις 1:58 ΜΜ, SeNNinhA είπε ....... Μειονεκτημα μονο των Rocu οτι δεν βαζεις KODI αλλα παιζει μονο ως screen mirroring. Το προτιμησα απο το Mi Box S που σκεφτομουν. Οποτε προς τι ο σχετικός πανικός; Επεξ/σία 7 Ιανουαρίου 2019 από SeNNinhA
ikaros2 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2019 Στις 24/12/2018 στις 4:01 ΜΜ, c_access είπε Κάτοχος του εδώ και 1.5 μήνα περίπου, απόλυτα ικανοποιημένος. Πάρα πολύ καλό wifi με το κόλπο που έχουν κάνει στην κεραιά. Θέλει extra τροφοδοσία την οποία μπορείς να του την δώσεις από το USB της TV σου. Το θέμα είναι πως οι Roku συσκευές για να πάιξουν όλο το υλικό, να σου ξεκλειδώσει το app store όλες τις επιλογές κλπ κλπ, θέλει αρχικά να φτιάξεις Roku account μέσω VPN (με IP Αμερικής) και εφόσων το σετάρεις να πάιξεις στο router σου με Smart DNS (ή VPN). Εγώ το έχω κάνει έτσι και το δουλεύω απροβλημάτιστα. Τώρα να δώσει κάποιος 70φέυγα ευρώ μόνο για να βλέπει netflix δεν ξέρω κατα ποσο αξιζει αλλά τεσπα. Προσωπικά μου το ειχε φέρει φίλος απο Αμερική στα $50, έδωσα και άλλα $25 για 2 χρόνια υπηρεσία smart DNS και ειμαι κομπλέ Όποιος το αγοράσει λοιπόν ας τοέχει υπόψη του. Το Roku Channel σου παίζει?
c_access Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2019 3 λεπτά πριν, ikaros2 είπε Το Roku Channel σου παίζει? Αμέ. Κανονικά
imvrios Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2019 Όσοι το έχετε ήδη, το έχετε δοκιμάσει ως Plex player; Με ενδιαφέρει αν έχετε δει τον server σας να κάνει transcoding πριν στείλει το περιεχόμενο στο Roku. Ειδικά όταν οι υπότιτλοι για κάποιο περιεχόμενο είναι εξωτερικοί. Αν δουλεύει ικανοποιητικά ως Plex player/ streamer θα το προτείνω σε κάποια πρόσωπα για να βλέπουν από τον server μου στην τηλεόραση τους.
ikaros2 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 13 ώρες πριν, imvrios είπε Όσοι το έχετε ήδη, το έχετε δοκιμάσει ως Plex player; Με ενδιαφέρει αν έχετε δει τον server σας να κάνει transcoding πριν στείλει το περιεχόμενο στο Roku. Ειδικά όταν οι υπότιτλοι για κάποιο περιεχόμενο είναι εξωτερικοί. Αν δουλεύει ικανοποιητικά ως Plex player/ streamer θα το προτείνω σε κάποια πρόσωπα για να βλέπουν από τον server μου στην τηλεόραση τους. Δεν έχω παρατηρήσει αν κάνει transcode, πιθανότατα κάνει. Στο συνιστώ ανεπιφύλακτα ως plex client. Είναι plug & play.
npil Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 34 λεπτά πριν, ikaros2 είπε Δεν έχω παρατηρήσει αν κάνει transcode, πιθανότατα κάνει. Στο συνιστώ ανεπιφύλακτα ως plex client. Είναι plug & play. ερωτηση επειδη τεχω και γω ενα παρομοιο roku express , τι εννοειτε plex player? για διαφωτιστε με λιγο. 3 λεπτά πριν, npil είπε ερωτηση επειδη τεχω και γω ενα παρομοιο roku express , τι εννοειτε plex player? για διαφωτιστε με λιγο. Το plex ειναι εφαρμογη διαχείρισης όλων των multimedia αρχείων, που βρίσκονται αποθηκευμένα στους σκληρούς δίσκους.Αυτο με το roku πως το επιτυγχανετε?
imvrios Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 41 λεπτά πριν, ikaros2 είπε Δεν έχω παρατηρήσει αν κάνει transcode, πιθανότατα κάνει. Στο συνιστώ ανεπιφύλακτα ως plex client. Είναι plug & play. Το έψαξα και από αναφορές που διάβασα, δυστυχώς κάνει transconding, όταν ο χρήστης έχει επιλέξει προβολή υποτίτλων. Για την ευκολία δεν είχα αμφιβολία. Αλλά το transcoding σημαίνει επιβάρυνση για τον server. Αν και δεν είναι αδύναμος, έχω δει και 7 concurrent streams και άμα τύχει και θέλουν όλοι transcode θα υπάρχουν προβλήματα στην ποιότητα για τους χρήστες λόγω υψηλού resource utilization στο server.
vadergr Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 Plex υποστηρίζει πάντως. https://www.techjunkie.com/plex-with-roku/ 1
npil Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 23 λεπτά πριν, vadergr είπε Plex υποστηρίζει πάντως. https://www.techjunkie.com/plex-with-roku/ ευχαριστω φαινετε ευκολο ...........
imvrios Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 εύκολο είναι αλλά είσαι σίγουρος ότι κατάλαβες τις απαιτήσεις; Θα πρέπει να στήσεις το Plex ως server σε ένα άλλο μηχάνημα (κατά πάσα πιθανότητα Η/Υ) και από αυτό το μηχάνημα θα streamαρεις σε όλες τις υπόλοιπες συσκευές, π.χ. στο Roku του θέματος, σε smart τηλεοράσεις (αν έχει Plex client για την τηλεόραση σου), άλλα PCs, android και iOS κινητά και tablets κλπ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα