Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

1790501028_.PNG.49468d7b906fb539ffaecae0d48cccd4.PNG

Καλησπερα αντιμετοπιζω το παραπανω προβλημα με το Mozilla Firefox 64.0 64 Bit σε windows 10 professional 64-bit 1804. Τι μπορω να κανω πως το λυνω το ολο θεμα ; Σημερα μου παρουσιαστηκε.

Επεξ/σία από thelos257
Δημοσ.
10 ώρες πριν, elorant είπε

Πότε σου παρουσιάζεται;

Καλημερα καθε φορα που ανοιγω τις καρτελες στο Mozilla (facebook - youtube - myphone - ınsomnıa - adslgr )

Δημοσ.

Εννοείς ότι τις ανοίγεις όλες μαζί μέσω group ή μια-μια; Στο κάνει και σε άλλες σελίδες ή μόνο σε συγκεκριμένες;

Πήγαινε και απενεργοποίησε για αρχή όλα τα addons και δες αν στο παρουσιάσει πάλι.

Δημοσ.
26 λεπτά πριν, micos000 είπε

Εννοείς ότι τις ανοίγεις όλες μαζί μέσω group ή μια-μια; Στο κάνει και σε άλλες σελίδες ή μόνο σε συγκεκριμένες;

Πήγαινε και απενεργοποίησε για αρχή όλα τα addons και δες αν στο παρουσιάσει πάλι.

Καλησπερα και καλο μεσημερι. Οταν ανοιγω καρτελες μου το κανει ολες μαζι αλλα ψες ηταν αναπαντεχο το προβλημα.
Δεν εχω καποιο Addons πανω παρα μονο το Internet Download Manager.

Δημοσ.

Σόρυ αλλά δεν μπορώ να σε καταλάβω. Αφού στο έκανε απ' ότι κατάλαβα και άλλες φορές, πως ήταν αναπάντεχο; Σου επανέλαβε και άλλη φορά το πρόβλημα; Στο κάνει και όταν ανοίγεις μόνο μια σελίδα;

Δημοσ.
2 ώρες πριν, micos000 είπε

Σόρυ αλλά δεν μπορώ να σε καταλάβω. Αφού στο έκανε απ' ότι κατάλαβα και άλλες φορές, πως ήταν αναπάντεχο; Σου επανέλαβε και άλλη φορά το πρόβλημα; Στο κάνει και όταν ανοίγεις μόνο μια σελίδα;

Οχι οταν ανοιγω μια σελιδα δεν το κανει.
Ηταν σπαστικο να το πω ετσι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...