thelos257 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Καλησπερα αντιμετοπιζω το παραπανω προβλημα με το Mozilla Firefox 64.0 64 Bit σε windows 10 professional 64-bit 1804. Τι μπορω να κανω πως το λυνω το ολο θεμα ; Σημερα μου παρουσιαστηκε. Επεξ/σία 23 Δεκεμβρίου 2018 από thelos257
thelos257 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2018 10 ώρες πριν, elorant είπε Πότε σου παρουσιάζεται; Καλημερα καθε φορα που ανοιγω τις καρτελες στο Mozilla (facebook - youtube - myphone - ınsomnıa - adslgr )
micos000 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2018 Εννοείς ότι τις ανοίγεις όλες μαζί μέσω group ή μια-μια; Στο κάνει και σε άλλες σελίδες ή μόνο σε συγκεκριμένες; Πήγαινε και απενεργοποίησε για αρχή όλα τα addons και δες αν στο παρουσιάσει πάλι.
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2018 Τρέξτο σε safe mode να δεις αν συνεχίζει το πρόβλημα. Λεπτομέρειες εδώ: https://support.mozilla.org/en-US/kb/troubleshoot-firefox-issues-using-safe-mode
thelos257 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2018 26 λεπτά πριν, micos000 είπε Εννοείς ότι τις ανοίγεις όλες μαζί μέσω group ή μια-μια; Στο κάνει και σε άλλες σελίδες ή μόνο σε συγκεκριμένες; Πήγαινε και απενεργοποίησε για αρχή όλα τα addons και δες αν στο παρουσιάσει πάλι. Καλησπερα και καλο μεσημερι. Οταν ανοιγω καρτελες μου το κανει ολες μαζι αλλα ψες ηταν αναπαντεχο το προβλημα. Δεν εχω καποιο Addons πανω παρα μονο το Internet Download Manager.
micos000 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2018 Σόρυ αλλά δεν μπορώ να σε καταλάβω. Αφού στο έκανε απ' ότι κατάλαβα και άλλες φορές, πως ήταν αναπάντεχο; Σου επανέλαβε και άλλη φορά το πρόβλημα; Στο κάνει και όταν ανοίγεις μόνο μια σελίδα;
thelos257 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2018 2 ώρες πριν, micos000 είπε Σόρυ αλλά δεν μπορώ να σε καταλάβω. Αφού στο έκανε απ' ότι κατάλαβα και άλλες φορές, πως ήταν αναπάντεχο; Σου επανέλαβε και άλλη φορά το πρόβλημα; Στο κάνει και όταν ανοίγεις μόνο μια σελίδα; Οχι οταν ανοιγω μια σελιδα δεν το κανει. Ηταν σπαστικο να το πω ετσι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα