papoys1 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2018 Κοίτα να δεις μπορεί να μην έχει σίγουρα βλάβη και να τα χάνει κάπου αλλού.Και εμένα έχανε ένα φορτηγάκι fiat strada που έχω του συμπλήρωνα κάθε τόσο αλλά έφτασε στο σημείο να συμπληρώνω και μην κάνω ούτε 20 χιλιόμετρα και έφευγαν. Πήγα σε ένα μάστορα και είδαμε ότι ένα χάλκινο σωληνάκι είχε κάνει τρύπα η οποία με τον καιρό μεγάλωνε και έφευγαν από εκεί. Κόλλησε την τρύπα με κλασικό καλάι έβαλε καινούργια υγρά και καθάρισα με ένα 20άρικο.
ge-lyk Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2018 14 ώρες πριν, Mr_Terror είπε Ποσο ειχες πληρωσει? ...έχει περάσει πολύς καιρός και δε θυμάμαι ακριβώς. Από 400 έως 500 € ήταν πάντως (σε alfa 159)
maryibiza Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2020 Καλησπέρα σας, έχω ένα seat ibiza του 2010 με 158.000 χλμ. Μου ανάβει το λαμπάκι του τιμονιού όταν στρίβω το τιμόνι σε στάση (π.χ.να παρκάρω, ξεπαρκάρω) και σφίγγει πολύ το τιμόνι σε σημείο να πρέπει να σβήσω τη μηχανή να περιμένω λίγο κι να το ξαναβάλω μπροστά. Τώρα τελευταια αυτό το κάνει σε καθημερινή βάση. Ο μάστορας μετά το service μου είπε ότι θέλω κρεμαγιέρα και κοστος 450 ευρώ αν βρει μεταχειρισμένη. Τι να κάνω? Κατά τα άλλα το αυτοκίνητο είναι κουκλί!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα