Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χρονια πολλα παιδια.Θελω την συμβουλη σας.Σε seat ibiza μοντελο 2000 εχει προβλημα η κρεμαγιερα.Μολις φυγουν οι γιορτες θα μπει συνεργειο να δουμε αν επισκευαζεται η βρισκουμε  αλλη.

Ο μηχανικος μου  πεταξε ενα κοστος γυρω στα 450 ευρω για επισκευη της κρεμαγιερας.Επειδη μου φαινονται πολλα θελω να ρωτησω τι ειναι καλυτερο σε τετοιες περιπτωσεις.

Επισκευη της κρεμαγιερας, μεταχειρισμενη η κοιταω για ιμιτασιον? Αν επισκευαστει η κρεμαγιερα εχει αντοχη στο χρονο η σε λιγους μηνες θα εχω παλι προβλημα?

Πηρα μια τιμη για ιμιτασιον κρεμαγιερα ιταλικης μαρκας στα 400 ευρω. Περιμενω την συμβουλη σας.Καλα Χριστουγεννα να εχουμε.

Δημοσ.

Λογικά υδραυλική θα είναι.

Για το Honda που είχα ρωτήσει , μου είπε 250€ + 60€ λύσε -δέσε & λάδια

Τη στέλνουν σε εργαστήριο για επισκευή.

Μεταχειρισμένη λαχείο είναι , μπορείς να κρατήσει αλλά μπορει να χάνει ξανά υγρά τιμονιού.

Για ρώτησε και στο Λογοθέτη που βρίσκεται στήν Αθήνα, αυτή τη δουλειά κάνει

Δημοσ.

450 ειναι πολλα...150 ειχα δωσει για μεταχειρισμενη μιας κ η δικια μου ειχε τσαλακωθει απο ατυχημα(εκοψε ροδα σε χτυπημα σε κρασπεδο) και δεν φτιαχνοταν...Τουλαχιστον αυτη ειχε 20000 χιλιομετρα απο ιδιο αμαξι που το ειχε πατησει τραινο κ ειχε μεινει αθιχτη η μηχανη, ενω η δικια μου ειχε πανω απο 100000 χιλιομετρα...Η renault ζηταγε 700 για καινουργια..ελεος

Δημοσ.

Ναι υδραυλικη ειναι που θα την στειλει σε εργαστηριο.Αλλα χωρις καν να ξερουμε τι ζημια εχει η κρεμαγιερα μου ειπε 450 ευρω κοστος.Παρα πολλα χρηματα.Θα ρωτησω και στον Λογοθετη να δω.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 λεπτά πριν, Mr_Terror είπε

Ναι υδραυλικη ειναι που θα την στειλει σε εργαστηριο.Αλλα χωρις καν να ξερουμε τι ζημια εχει η κρεμαγιερα μου ειπε 450 ευρω κοστος.Παρα πολλα χρηματα.Θα ρωτησω και στον Λογοθετη να δω.

Δεν θα συμφωνούσα σε ιμιτασιόν ειδικά για κρεμαργιέρα.

Θα σου έλεγα για επισκευή γιατί η μεταχειρισμένη δεν γνωρίζεις την κατάσταση και δεν έχει εγγύηση άσχετα τι λέει ο πωλητής για να πουλήσει.

Το καλύτερο είναι η σωστή  επισκευή.Τα 450 και εγώ πολλά τα βλέπω αλλά δεν ξέρω το κόστος επισκευής.Κάτι είχα ακούσει για 100 με 150 οπότε είναι μακριά μέχρι τα 450 για το μηχανικό. Εδώ υπάρχει κάποιος που επισκευάζει (δεν του κάνω διαφήμιση απλά τον είδα κάποια μέρα στο youtube που όταν βαριέμαι βλέπω διάφορα βιντεάκια)να σου πει κόστος ώστε να ξέρεις που βαδίζεις.

Επεξ/σία από papoys1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ευχαριστω παιδια.Να βγει η κρεμαγιερα να δουμε τι ζημια εχει και αναλογα θα κινηθω.Εννοειτε αν μου πει οτι με 150 ευρω επισκευαζεται η δικη μου θα το κανω.Αλλα 450 ευρω  ειναι παρα πολλα.

Επεξ/σία από Mr_Terror
Δημοσ.

Στην επισκευη αλλαζουν ολα και γινεται καινουργια. Γινεται σε ειδικα εργαστηρια/μηχανουργεια θελει λεπτες εργασιες, ..δηλ ο μηχανικος σου θα την βγαλει θα την παει και θα στην ξαναβαλει. Εργατικα μηχανικου βγαλε βαλε κανα 80 αρι. Επισκευη 150 περιπου..συν υδραυλικα υγρα. Την εκανα επισκευη σε ιμπρεζα μου..τοσο.

• Like 2
Δημοσ.

Και που μπαινουν τα λαδια της κρεμαγιερας?Εκτος κ αν ειναι κοινα με της μηχανης...Και αυτο το κλαγκ που κανει οταν τερματιζει δεξια η αριστερα ειναι φυσιολογικο οπως λεει ο μαστορας?

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, Mr_Terror είπε

Χανει λαδια.Στα δεκα χιλιομετα που θα κανει το αμαξι θα συμπληρωσω και 300ml λαδι.

Να το ψάξεις και να το φτιάξεις γιατί το λάδι του τιμονιού πέφτει στα μπαλάκια ψαλιδιών και στις φούσκες .

Το ίδιο είχα και εγώ στο Honda. Φθορα φυσιολογική 

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, stefan123 είπε

Και που μπαινουν τα λαδια της κρεμαγιερας?Εκτος κ αν ειναι κοινα με της μηχανης...Και αυτο το κλαγκ που κανει οταν τερματιζει δεξια η αριστερα ειναι φυσιολογικο οπως λεει ο μαστορας?

Όχι με της μηχανής! Μπορεί να έχει δικά του ή να είναι κοινά με των φρένων. 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, thanasisxask είπε

Όχι με της μηχανής! Μπορεί να έχει δικά του ή να είναι κοινά με των φρένων. 

Δεν ξέρω στα καινούργια αλλά όχι δεν είναι κοινά.

Ξεχωριστά φρένων και τιμονιου

Δημοσ.

Και εγώ την είχα επισκευάσει τη δικιά μου. Έχει αντέξει 8 χρόνια, για 120000 (να μην το ματιάσω). Το κόστος κάπου εκεί κυμάνθηκε. Όπως ειπώθηκε, καλύτερα να μη ρισκάρεις με ιμιτασιον. Όσο και εάν φαίνεται περίεργο για καινούριο ανταλλακτικό, είναι λίγο λαχείο 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...