Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχω μια LG οθονη η οποια μεχρι προσφατα δουλευε κανονικα. προχθες ομως οταν αναβει το pc δεν μου βρισκει σημα( μου εμφανιζει no signal). δοκιμασα ν αλλαξω hdmi καλωδιο και δεν δουλεψε. μετα δοκιμασα με dvi επισης δεν δουλεψε. μετα εφερα μια αλλη οθονη και δεν ανοιξε ουτε αυτη ενω στο αλλο μου pc δουλευει κανονικα. μου το ειχε ξανακανει μια φορα αυτο στο παρελθον αλλα επανηλθε μονο του. ειχα παει ομως και ειχα παρει την πιο φθηνη καρτα γραφικων που ειχα βρει αν θυμαμαι καλα εκανε 40ευρω οπου δεν εφτιαξε τοτε ουτε με αυτη. Τωρα εχω μια 660 nvidia πανω στο pc. Ξερετε τι φταιει; υπαρχει περιπτωση να ειναι η γραφικων ή το τροφοδοτικο; να πω επισης οτι η motherboard δεν εχει υποδοχη για την οθονη.

ευχαριστω εκ των προτερων.

Δημοσ.

Φιλε μου να σε ρωτησω εχεις τους κανουριους drivers?Εχω το ιδιο προβλημα αλλα οταν αλλαζω οθονες με το ιδιο HDMI.Δοκιμασε να βγαλεις το HDMI απο την καρτα γραφικων και οχι απο την οθονη και ξαναβαλτο.Επισης βγαλε απο το ρευμα την οθονη για κανα λεπτο και πες να δουμε.

Δημοσ.
5 ώρες πριν, LeonV12 είπε

Φιλε μου να σε ρωτησω εχεις τους κανουριους drivers?Εχω το ιδιο προβλημα αλλα οταν αλλαζω οθονες με το ιδιο HDMI.Δοκιμασε να βγαλεις το HDMI απο την καρτα γραφικων και οχι απο την οθονη και ξαναβαλτο.Επισης βγαλε απο το ρευμα την οθονη για κανα λεπτο και πες να δουμε.

τα εχω δοκιμασει ολα. τιποτα δυστχως

Δημοσ.

Βρες μια αλλη οθονη η τηλεοραση με hdmi βαλτη πανω και ρυθμισε την αναλυση στη native αυτης ου δε δουλευει τωρα.Δες μηπως δινει αλλα hz. Windows 10 εχεις;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...