Προς το περιεχόμενο

Τα πρώτα «self-lacing» παπούτσια ευρείας κυκλοφορίας για μπάσκετ έρχονται το 2019 από τη Nike με τιμή $350

voltmod

Προτεινόμενες αναρτήσεις

1 ώρα πριν, spyroskonst είπε

Μπορεί να ακούγεται και να φαίνεται κάπως, αλλά υπερήλικες / εύσωμοι / άνθρωποι με κινητικά προβλήματα ΔΕΝ τους ενδιαφέρει να κυκλοφορούν με σκαρπίνι, αλλά κάτι που φοριέται άμεσα και εύκολα.

papoytsia.PNG.e6f230d69d8471b79a45b116d05c502f.PNG

• Like 2
  • Thanks 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 51
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Χάνετε το νόημα παιδιά, σιγά μην περιμένει η Nike να βγάλει κέρδος με τέτοιες "εφευρεσεις". Η ουσία είναι να ακουστεί και να διαφημίστει η εταιρία, εκεί αποσκοπούν και όλες οι συνεργασίες τις με εταιρείες όπως η off white και η supreme, να φτιαχτεί το όνομα της εταιρείας για να την προτίμησει ο κόσμος στα απλά καθημερινά προϊόντα 

Επεξ/σία από uesugi1989
  • Like 3

Και θα κυκλοφορείς κοτζάμ μαντράχαλος σαν πεντάχρονο με μπλε λαμπάκια στα παπούτσια. Άσε που υπάρχουν ελαστικά κορδόνια που δεν χρειάζονται δέσιμο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, panoskatos είπε

Ναι ο υπερήλικας 88 χρονών που θέλει να πάει να παίξει μπάσκετ στο γηπεδάκι της γειτονιάς του δεν μπορεί να δέσει τα κορδόνια απο τα Nike μποτάκια του !

Τι πίνετε ?

Για να μην το κουράζουμε υπάρχουν άπειρα παπούτσια χωρίς κορδόνια για κάποιον που ζορίζεται να  δέσει τα κορδόνια του.

Θέλω να σπαταλήσω 350, να έχουν την ποιότητα της Nike, και να φωτανε όταν περπατώ απλά γιατι έτσι γουστάρω🤷

(Δε πρόκειται να τα αγοράσω ποτέ απλά σου λέω τι θα μπορούσε να απαντήσει κάποιος) 

Προσωπικά μακαρι να είχαν όλα τα παπούτσια φωτάκια (όχι καρναβαλιες, να φωταει το logo η μια λωρίδουλα στο σχέδιο του ας πουμε) ν'αλλαξει λίγο η μόδα να φαίνονται λίγο πιο futuristic τα πράματα. 

Και τελευταίο. Ο καθένας φοράει ότι γουστάρει. Έξω δεν έχετε βγει ποτέ; Δεν τους νοιάζει τι φοράς η πως έχεις τα μαλλιά σου. Βγείτε λίγο από το βλαχοελληνας mode παρακαλώ πολύ

Επεξ/σία από Tokyo
  • Like 1

11 ώρες πριν, Regulus είπε

Και θα κυκλοφορείς κοτζάμ μαντράχαλος σαν πεντάχρονο με μπλε λαμπάκια στα παπούτσια. Άσε που υπάρχουν ελαστικά κορδόνια που δεν χρειάζονται δέσιμο.

Εδώ αλλοι κυκλοφορούν με φωτάκια στο αμαζι. Τα παπουτσια μας πειραξαν; :P

11 ώρες πριν, uesugi1989 είπε

Χάνετε το νόημα παιδιά, σιγά μην περιμένει η Nike να βγάλει κέρδος με τέτοιες "εφευρεσεις". Η ουσία είναι να ακουστεί και να διαφημίστει η εταιρία, εκεί αποσκοπούν και όλες οι συνεργασίες τις με εταιρείες όπως η off white και η supreme, να φτιαχτεί το όνομα της εταιρείας για να την προτίμησει ο κόσμος στα απλά καθημερινά προϊόντα 

Αυτό ακριβώς. Αν αν θα παρω πχ εγώ ενά ζευγάρι για να το παίξω McFly ή για να τα πουλήσω στο ebay σε 3-4 χρόνια τους είναι αδιαφορο. Τα λεφτά θα ερθουν από τον ντόρο.

Έξυπνες τηλεοράσεις, έξυπνα κινητά, έξυπνα ρολόγια, έξυπνα παπούτσια, έξυπνα ψυγεία, έξυπνα πλυντήρια, έξυπνες κουζίνες, έξυπνα πλυντήρια πιάτων...

Άντε και με έξυπνα πουλιά του χρόνου...

• Super Moderators
12 hours ago, methe said:

Εδώ και χρόνια εγώ δεν δένω κορδόνια  !!!!!!

Κορδόνια U-Lace   (στο google θα δείτε)

Εδώ και χρόνια τα έχω μόνιμα "δεμένα" (normal κορδόνια) κι απλά μπαινοβγάζω το πόδι...

• Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 23/12/2018 στις 8:56 ΜΜ, panoskatos είπε

Ναι ο υπερήλικας 88 χρονών που θέλει να πάει να παίξει μπάσκετ στο γηπεδάκι της γειτονιάς του δεν μπορεί να δέσει τα κορδόνια απο τα Nike μποτάκια του !

Τι πίνετε ?

Για να μην το κουράζουμε υπάρχουν άπειρα παπούτσια χωρίς κορδόνια για κάποιον που ζορίζεται να  δέσει τα κορδόνια του.

Νομίζω χάνεις την ουσία. Εγώ μιλάω για την τεχνολογία πίσω από αυτό όχι για το συγκεκριμένο παπούτσι. Καλώς ή κακώς η τεχνολογία προχωράει με σκοπό την εξυπηρέτηση του ανθρώπου. Και αυτός που δεν έχει χέρια δεν μπορεί να χρησιμοποιήσει κανένα άλλο παπούτσι πέρα από αυτό. Τα άλλα απαιτούν έστω να κρατήσεις λίγο τη φτέρνα για να ανοιξουν. Αυτά απλά ανοίγουν μόνα τους και μπαίνει κατευθείαν το πόδι και στη συνέχεια σφίγγουν τριγύρω του.

Επεξ/σία από george1807
Προσθήκη
  • Like 1

20 ώρες πριν, what_if είπε

300€ επειδη βαριεσαι να δεσεις κορδονια

να το ψαξετε παιδια ,μην το αφηνετε ετσι κ γιγαντωθει

Δεν έχεις ιδέα μέχρι που είναι διατεθειμένος να φτάσει ένας τεμπέλης για την βολή του!!!

2 hours ago, ThReSh said:

Εδώ και χρόνια τα έχω μόνιμα "δεμένα" (normal κορδόνια) κι απλά μπαινοβγάζω το πόδι...

Εδώ και χρόνια τα έχω μόνιμα "λυμένα" (normal κορδόνια) κι απλά μπαινοβγάζω το πόδι...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...