Προς το περιεχόμενο

Pocophone η honor 10

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πιο απο τα δυο προτεινετε απο προσωπικη εμπειρια? Γενικα σε καμερες ηχειο εμπειρια χρησης κτλ ευχαριστω

Δημοσ.

Επειδη ειναι για δωρο για γυναικα καταλαβαινεις sosial media και  φωτος πιο πολυ λες το honor καλητερα εε??

Δημοσ.
30 λεπτά πριν, sakis450 είπε

Επειδη ειναι για δωρο για γυναικα καταλαβαινεις sosial media και  φωτος πιο πολυ λες το honor καλητερα εε??

Ε αμα ειναι και για γυναικα ειναι και πιο ντιζαινατο το honor και εχει και καλυτερη οθονη. Ετσι και αλλιως στην ταχυτητα και τον επεξεργαστη στη χρηση αυτη δε θα δει καμια διαφορα, Απο τη στιγμη που δε θα παιζει pubg και fortnite :P

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Μακιαβέλλι είπε

Μπαταρία και design θα έλεγα honor. Όλα τα άλλα θα έλεγα Poco. Επίσης το honor είναι πιο μεγάλο και πιο βαρύ αλλά με μεγαλύτερη οθόνη. Τα ζυγίζεις και διαλέγεις. Καλές αγορές.

Το pocofone είναι πιο μεγάλο και πιο βαρύ. Μάλλον κατά λάθος αλλά για να μην μπερδευτει ο φίλος.

Επεξ/σία από darksoul93
Δημοσ.
11 ώρες πριν, Μακιαβέλλι είπε

Επίσης το honor είναι πιο μεγάλο και πιο βαρύ αλλά με μεγαλύτερη οθόνη. 

Πάρτο ανάποδα....

Δημοσ.

Ευχαριστω για τις απαντησεις!!! Θα παω σε honor που ειναι πιο ομορφο τελικαα!! Καλες γιορτες να εχουμεε!!!

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γειά σας παιδιά, αφού ο φίλος βρήκε άκρη θα συνεχίσω λίγο το θέμα. Είμαι και εγώ ανάμεσα στα δύο αυτά κινητά. Γενικά με ενδιαφέρει η μπαταρία, ταχύτητα, κάμερα και το gps. Η χρήση που κάνω είναι ιντερνετ, Viber, WhatsApp, χρήση gps, λίγη μουσική και σπάνια παιχνίδια. Επίσης γενικά είμαι λίγο ατσουμπαλος και κάποιες φορές θα μου πέσει στο πάτωμα (βέβαια θα βάλω θήκη).

Μένω επαρχία οπότε θέλω 800αρα. Η αγορά θα γίνει από όπου βγει φθηνότερα.

Αυτή την στιγμή έχω το redmi 3x και έχει έρθει η ώρα για αλλαγή. Θέλω κινητό για 2-3 χρόνια (ελπίζω)!  Τι μου προτείνετε;

Ευχαριστώ πολύ, Βασιλης.

Επεξ/σία από BASILISP
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, BASILISP είπε

Γειά σας παιδιά, αφού ο φίλος βρήκε άκρη θα συνεχίσω λίγο το θέμα. Είμαι και εγώ ανάμεσα στα δύο αυτά κινητά. Γενικά με ενδιαφέρει η μπαταρία, ταχύτητα, κάμερα και το gps. Η χρήση που κάνω είναι ιντερνετ, Viber, WhatsApp, χρήση gps, λίγη μουσική και σπάνια παιχνίδια. Επίσης γενικά είμαι λίγο ατσουμπαλος και κάποιες φορές θα μου πέσει στο πάτωμα (βέβαια θα βάλω θήκη).

Μένω επαρχία οπότε θέλω 800αρα. Η αγορά θα γίνει από όπου βγει φθηνότερα.

Αυτή την στιγμή έχω το redmi 3x και έχει έρθει η ώρα για αλλαγή. Θέλω κινητό για 2-3 χρόνια (ελπίζω)!  Τι μου προτείνετε;

Ευχαριστώ πολύ, Βασιλης.

Για τη χρηση που θες θα σε καλυψουν και τα δυο κινητα απο αποψη ταχυτητας, καμερας, internet και Gps επισης και τα δυο εχουν 800ρα αν τα αγορασεις απο Ελλαδα στο poco να ειναι global version ή EU, ενω στο honor κοιτα να ειναι η L29 εκδοση (αναγραφεται στο κουτι, αλλα νομιζω μονο αυτη ερχεται Ελλαδα). Απο εκει και περα η μπαταρια ειναι 4000 στο ποκο ενω στο honor μολις 3400 οποτε κερδιζει το πρωτο. Επισης αν εισαι ικανοποιημενος με το miui εισαι κομπλε, και το θεμα της εμφανισης επισης ειναι δικο σου θεμα τι σου αρεσει και τι οχι.

Επεξ/σία από darksoul93
Δημοσ.

Έχω πάρει το honor 10 ,σε μπλε εδώ και κανένα δίμηνο για την κοπελιά και το έχει λατρεψει.το θέμα είναι;ι όμως ότι το έχω λατρέψει και εγώ.πανεμορφο κινητό με πολύ καλή οθόνη ,κάμερα ,μπαταρία.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...