FKLDS Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Τυχαία σήμερα ανακάλυψα ένα εικονίδιο στην εφαρμογή f2g (secret santa). Εμφανίζει 4 προσφορές για να διαλέξεις, με διάρκεια προσφοράς 5 ημέρες: 30 flames ή 100 λεπτά ομιλίας προς όλους ή 1gb ή 100 sms προς όλους. Επεξ/σία 23 Δεκεμβρίου 2018 από FKLDS διορθώθηκαν τα flames, προστέθηκε η προσφορά sms 1 5
@ngelos Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2018 Εμένα όταν πατάω το εικονίδιο "secret santa" μου βγάζει "Δεν υπάρχει διαθέσιμο παιχνίδι αυτήν την στιγμή".
Moderators matrixxx Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2018 Moderators Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2018 4 ώρες πριν, @ngelos είπε Εμένα όταν πατάω το εικονίδιο "secret santa" μου βγάζει "Δεν υπάρχει διαθέσιμο παιχνίδι αυτήν την στιγμή". Το ιδιο και σε μενα. Δεν εχει τιποτα.
stelios18120 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2018 Μπορεί να έχει κολλήσει Ξανα δοκιμάστε μετα. (Εμένα έπιασε με την πρώτη που το εκανα)
samsunglife Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2018 4 ώρες πριν, @ngelos είπε Εμένα όταν πατάω το εικονίδιο "secret santa" μου βγάζει "Δεν υπάρχει διαθέσιμο παιχνίδι αυτήν την στιγμή". 15 λεπτά πριν, matrixxx είπε Το ιδιο και σε μενα. Δεν εχει τιποτα. Και στη δική μου sim που έχω να της βάλω λεφτά κανα 3μηνο το ίδιο μου βγάζει. Στις 2 sim όμως των παιδιών που τους έβαλα πρόσφατα 10αρικο, μου εμφανίζει secret santa!
stelios18120 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2018 Μπορεί να ισχύει για αυτούς που έχουν κάνει ανανέωση πχ τον τελευταίο μήνα (Εγώ έκανα πριν 6 μέρες)
Moderators matrixxx Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2018 Moderators Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2018 Μεχρι και τον Αι Βασιλη ρατσιστη τον εκαναν οι τυποι. 1
kgian Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2018 Εγώ γιατί δεν βλέπω το εικονίδιο secret santa?
jonkyr Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Lol, ουτε εγω βλεπω εικονιδιο. Στης συζυγου μου υπαρχει, αλλα κανει "Ματριξ" και "Αγγελος": "Δεν υπάρχει διαθέσιμο παιχνίδι αυτήν την στιγμή". Επεξ/σία 23 Δεκεμβρίου 2018 από jonkyr
talos_2002 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Αφού βεβαιωθείτε ότι είναι ενημερωμένη η εφαρμογή, βρείτε την λίστα όλων των εφαρμογών μέσα από το μενού «Ρυθμίσεις» του κινητού και δοκιμάστε να κάνετε εκκαθάριση δεδομένων ή/και cache της εφαρμογής. Επεξ/σία 23 Δεκεμβρίου 2018 από talos_2002
1988panos2171 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, kgian είπε Εγώ γιατί δεν βλέπω το εικονίδιο secret santa? Tσέκαρε αν χρειάζεται αναβάθμιση η εφαρμογή. Κι εμένα δεν υπάρχει διαθέσιμο παιχνίδι γράφει. Μηδενικό υπόλοιπο και σίγουρα πέρασε μήνας από την τελευταία ανανέωση.
talos_2002 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Μια ειδοποίηση, μη τυχόν ταλαιπωρηθεί κάποιος όπως εγώ. Μετά την εγκατάστασή της προκαλεί καθυστέρηση αρκετών λεπτών στην εκκίνηση του Xiaomi Redmi Note 2 (επίσημη global rom), δείχνοντάς το κολλημένο. Μετά την αναβάθμισή της για να εμφανισθεί το «Secret Santa», όταν προσπαθούσα να ξεκινήσω την εφαρμογή έβγαζε μήνυμα ότι δεν είναι εγκατεστημένη. Δοκίμασα επανεκκίνηση, αλλά το κινητό έδειχνε κολλημένο για πολλά λεπτά και ζεστάθηκε πολύ. Δοκίμασα wipe cache μέσω του recovery menu, αλλά δεν άλλαξε κάτι, οπότε έκανα hard reset. Μετά το reset, έβαλα την εφαρμογή τελευταία, μετά από όλες τις εφαρμογές, τις ρυθμίσεις και 2-3 επανεκκινήσεις, ώστε να βεβαιωθώ ότι είναι όλα καλά. Αλλά, πάλι το ίδιο έγινε. Αγανάκτησα και το άφησα στον φορτιστή όπως ήταν κολλημένο, μέχρι να λιώσει, ώσπου ακούστηκε ξαφνικά ο ήχος εκκίνησης, οπότε αμέσως έβγαλα την εφαρμογή. Κάπου ανάμεσα στις ειδοποιήσεις εμφάνισε μήνυμα για ενημέρωση των υπηρεσιών Google Play, αλλά αργεί πολύ. Μετά και την αναβάθμισή τους, η εγκατάσταση της εφαρμογής σταματάει δίχως κάποιο μήνυμα λάθους. Επεξ/σία 24 Δεκεμβρίου 2018 από talos_2002 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα