Siempre Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2018 Καλησπέρα. Έχουμε μια οικογενειακή επιχείρηση και είμαι στην διαδικασία δημιουργίας eshop. Ο μεγάλος προβληματισμούς μου έχει να κάνει με την παρακολούθηση της αποθήκης μεταξύ φυσικού και ηλ. καταστήματος. Οι απορίες μου είναι οι εξής: 1) Ποιό πρόγραμμα προτείνεται; Πόσο εύχρηστο είναι και τί κόστος έχει πάνω κάτω; 2) Απ την στιγμή που θα βάλεις ένα τέτοιο πρόγραμμα, είσαι υποχρεωμένος να το συνδέσεις με τα "φορολογικά" της επιχείρησης; Εννοώ υπάρχει δυνατότητα να έχεις προϊόντα με barcode τα οποία θα πωλούνται και στο eshop αλλά να μην έχεις μπλεξίματα σε έναν υποτιθέμενο έλεγχο; Δηλαδή να το έχεις καθαρά για ενημέρωση της αποθήκης. Δεν ξέρω αν γίνομαι κατανοητός. Γενικά θα ήθελα τις συμβουλές σας, καθώς αυτό το ζήτημα μου έχει φέρει πονοκέφαλο εδώ και πολύ καιρό.
xrhstosiak Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2018 μεχρι τωρα στο φυσικο σου καταστημα πως κρατας το αποθεμα και πως κοβεις ενα τιμολογιο;
kostello Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2018 δεν καταλαβαινω καλα το δευτερο ερωτημα σου. Σε ποια πλατφορμα θα στησεις το eshop? Magento, shopify, woocomerce? επίσης οπως ρωταει και @xrhstosiak τωρα εχεις καποιο erp που περνας τα προιοντα σου / παραγγελιες / τιμολογια / stock κλπ? αν ναι, τοτε αυτο πρεπει να συνδεσεις με το eshop.
Siempre Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, xrhstosiak είπε μεχρι τωρα στο φυσικο σου καταστημα πως κρατας το αποθεμα και πως κοβεις ενα τιμολογιο; 1 ώρα πριν, kostello είπε δεν καταλαβαινω καλα το δευτερο ερωτημα σου. Σε ποια πλατφορμα θα στησεις το eshop? Magento, shopify, woocomerce? επίσης οπως ρωταει και @xrhstosiak τωρα εχεις καποιο erp που περνας τα προιοντα σου / παραγγελιες / τιμολογια / stock κλπ? αν ναι, τοτε αυτο πρεπει να συνδεσεις με το eshop. Για presta λέμε. Μέχρι τώρα δεν υπάρχει κανένα erp. Απλές αποδείξεις λιανικής κόβονται και η απογραφή γίνεται χεράτα. Κατάστημα λιανικής με ρούχα είναι. Επεξ/σία 23 Δεκεμβρίου 2018 από Siempre
kostello Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2018 Αυτο ειναι καλο γιατι μπορεις να ξεκινησεις απο το 0 σωστα και να φτιαξεις μια ολοκληρωμενη μηχανογραφημενη λυση για την εταιρια σου η οποια οπως καταλαβαινω αναπτυσεται και δεν πρεπει να την αφησεις στα μπακαλοχαρτα. θα πρεπει λοιπον να πας σε μια λυση ERP η οποια θα ειναι συμβατη με το eshop σου και θα κανει αυτα που θες. Επισης μελετησε και τις υπολοιπες πλατφορμες για eshop σε συνδυασμο με την εμπορικη εφαρμογη που θες για να δεις κατα ποσο συνεργαζονται καλα. Να δεις ποιο εχει τα καλυτερα plugin, ποσο κοστιζουν και τι κανουν. πχ το dolibar ειναι μια λυση και το presta εχει plugin για πληρη συγχρονισμο. για τα υπολοιπα της Ελληνικης αγορας πρεπει να ψαξεις. πχ ξερω μια εταιρια που εχει αναπτυξει δικη της εφαρμογη για να συγχρονιζει τα erp της Softone, Entersoft, Prisma, Singular Control και Optiplan με presta και woocomerce. κατι αντιστοιχο πρεπει να βρεις οτι και αν επιλεξεις. Οσο για τα κοστη, ποιο πολυ θα σου κοστισει το eshop παρα ολα τα υπολοιπα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα