Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα και χρονια πολλα σε ολους.

Πριν μερικους μηνες πηρα τον υπολογιστη μου και τον εβαλα σε μια τηλεοραση,μετα οταν πηγα να βαλω παλι το μονιτορ μου ελεγε no signal.Βαζω το hdmi στη δευτερη θυρα και δουλεψε.Λεω θα καηκε η θυρα.Πριν μια βδομαδα εκανα το ιδιο με αποτελεσμα αυτη τη φορα να μενει σε stand by.Επειτα απο πολλες προσπαθειες και ψαξιμο στο ιντερνετ τα παρατησα και αγορασα αλλο μονιτορ.Ομως μου τη βαρεσε και λεω δε μπορει και τις 2 φορες να επεσα στην ιδια συμπτωση και να καηκαν,ξαναβαζω το παλιο και δουλεψε κανονικα,ηθελα να βαρεσω το κεφαλι μου στο τοιχο.Και σα δε φτανει αυτο αρχισε και η δευτερη που την ειχα για καμμενη να δειχνει οτι παιρνει σημα απο την καρτα.Παω να βαλω παλι το καινουριο μονιτορ και αυτη τη φορα δεν επαιρνε σημα ουτε αυτο.Εβγαλα και εβαλα το hdmi απο την καρτα και δουλεψε (απο το μονιτορ δεν εκανε κατι).

Ξερει καποιος τι συμβαινει και γιατι μπερδευονται τα μονιτορ?Σημειωτεον οτι δοκιμασα και σε αλλο υπολογιστη και παλι δε δουλευε.Μηπως πριν κανω την αλλαγη πρεπει να κανω κατι στις ρυθμισεις των windows?Και στο ιντερνετ δε βρισκω παρομοιο προβλημα.Το ενα ειναι 1680x1050 59hz και το καινουριο 1920x1080 60hz.

WINDOWS 10 εχω.

Δημοσ.

Δύο ειναι τα πιθανά προβλήματα (αν δεν μιλάμε για apple):

1) κακής ποιότητας καλώδιο HDMI. Κάποιες μπορές μπορεί να κάνει επαφή, κάποιες οχι.

2) Drivers κάρτας γραφικών.

Προτείνω επανεγκατάσταση driver VGA και αγορά καλης ποιότητας καλώδιο. Οι οθόνες πολύ σπάνια έχουν πρόβλημα. Στη δική μου περίπτωση φταίει πάντα ένα απο τα δύο και κυρίως το καλώδιο.

• Thanks 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, BTL είπε

Δύο ειναι τα πιθανά προβλήματα (αν δεν μιλάμε για apple):

1) κακής ποιότητας καλώδιο HDMI. Κάποιες μπορές μπορεί να κάνει επαφή, κάποιες οχι.

2) Drivers κάρτας γραφικών.

Προτείνω επανεγκατάσταση driver VGA και αγορά καλης ποιότητας καλώδιο. Οι οθόνες πολύ σπάνια έχουν πρόβλημα. Στη δική μου περίπτωση φταίει πάντα ένα απο τα δύο και κυρίως το καλώδιο.

Ευχαριστω θα το δω γιατι η αληθεια ειναι οτι το ενα βυσμα εχει ανοιξει στα 2 και το εχω δεμενο με σελοτειπ.Αυριο θα δοκιμασω ενα καλο που εχω..Τους drivers τους εβγαλα και τους εβαλα,δεν εγινε κατι.Επισης ειδα οτι αμα εχω κλειστο το μονιτορ οταν κανω την αλλαγη και το ανοιγω αναγνωριζεται αμεσως.Ενω αμα ειναι ανοιχτο ενω κανω την αλλαγη εκει δε κανει τιποτα..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...