Weiss Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2018 Δοκίμασε να βραχυκυκλώσεις και το jumperaki για το Power, μήπως ξεκινήσει έτσι.
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2018 2 λεπτά πριν, Weiss είπε Δοκίμασε να βραχυκυκλώσεις και το jumperaki για το Power, μήπως ξεκινήσει έτσι. Πως το κάνω αυτό;
BlueBlood7 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2018 29 λεπτά πριν, Mingas είπε Η μητρική τι θέμα μπορεί να έχει; Λες να βγάλω τον cpu και να δω; Πολλά μπορεί να έχει. Για τον Α η Β λόγο να τα παιξε.
giorgos9910 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2018 Έχω την πήγα στο κατάστημα όπου έγινε η αγορά, μου είπαν ότι δεν γίνεται επισκευη, μόνο αντικατάσταση που δισκολο να υπάρχει καινούργια.. Οπότε θα γίνει επιστροφή χρημάτων για να ψάξω να βρω άλλη.... Αντέ να βρω...
spy_vlsi Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 17 ώρες πριν, Mingas είπε Έχω κι εγώ ακριβώς αυτό το πρόβλημα, έγινε μετά από επανεκκίνηση. Εμένα όμως μου γίνετε επανεκκίνηση κάθε 1 λεπτό, δηλαδή οι ανεμιστήρες και τα φωτάκια κλείνουν και ανοίγουν ξανά. Ο επεξεργαστής έχει φυσιολογική θερμοκρασία και είχε και πριν κάνω την επανεκκίνηση. Έχω 2 ραμ 4 slot δοκίμασα παντού αλλά τίποτα. Έχεις πρόβλημα με το κουμπί power του κουτιού μάλλον. Εμένα μου έκανε το ίδιο. Έβγαλα το κουμπί το φυσηξα και μετά κομπλέ. Δοκιμασε και αυτό με το jumper Επεξ/σία 24 Δεκεμβρίου 2018 από spy_vlsi
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2018 33 λεπτά πριν, spy_vlsi είπε Έχεις πρόβλημα με το κουμπί power του κουτιού μάλλον. Εμένα μου έκανε το ίδιο. Έβγαλα το κουμπί το φυσηξα και μετά κομπλέ. Δοκιμασε και αυτό με το jumper Δηλαδή να το βγάλω τελείως τι κουμπί; Τα φωτάκια όμως ανοίγουν όταν πατάω το κουμπί και οι ανεμιστήρες ξεκινάνε.
spy_vlsi Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, Mingas είπε Δηλαδή να το βγάλω τελείως τι κουμπί; Τα φωτάκια όμως ανοίγουν όταν πατάω το κουμπί και οι ανεμιστήρες ξεκινάνε. Ναι ακριβώς. Είχα βγάλει το κουμπί απ τα πινακια στην πλακέτα. Ένας άλλος που είχα διαβάσει στο Internet έβγαλε και ξαναέβαλε την μπαταρία του bios. Ακριβώς τα ίδια προβλήματα είχα κ γω. Αναβαν όλα και οι ανεμιστήρες και μετά τζίφος
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2018 Έβγαλα την ψύκτρα και τι είδα; Τον επεξεργαστή κολλημένο επάνω της. Τι κάνω τώρα; Κατάφερα και τον έβγαλα, να φανταστώ πως εκεί ήταν το πρόβλημα; Τώρα να φανταστώ πως θέλει πάστα και τέλος;
fingolfingr Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2018 Amd δεν έχω αυτή την περίοδο αλλά.... Πως γίνεται να βγαζεις την ψύκτρα και να βγαίνει και ο επεξεργαστής μαζί? Δεν είναι κλειδωνενος/ασφαλισμενος στην μητρική?
dim_mnia Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2018 8 ώρες πριν, Mingas είπε Ελπίζω η τρίτη γενιά να μην έχει ακόμη αυτά τα παιδικά προβλήματα. Αν μπορέσεις πες μου πόσο σου κόστισε και τι έκανε ο τεχνικός όταν τον πάρεις πίσω. Εγώ έχω διαφορετικό πρόβλημα, ούτε φανς ούτε τίποτα δεν ανάβει σα να μην είναι στη πρίζα, το power button δε φταίει επίσης.... Λογικά μετά τις 27 όταν μου πει θα σου πω τι μου είπε, αν το ξεχάσω στείλε κανα μήνυμα or something!
Lside Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 Παθών και εγώ! Καινούργιο pc ενώ μέχρι χθες άναψε (για πρώτη φορά δηλ.) σήμερα γυρίζουν οι ανεμιστήρες και το λαμπάκι στο κουτί ανάβει αλλά τίποτα στην οθόνη. Έχω ελέγξει τα πάντα (άλλη οθόνη, την κάρτα γραφικών, δίσκους, τροφοδοτικό) εκτός από mobo και CPU που δεν έχω παρόμοια. Επίσης CMOS reset έχει γίνει... Να τονίσω ότι χθες που το άνοιξα πρώτη φορά, όταν έδειξε το bios screen άναψε και έσβησε 3 φορές και με προβλημάτισε όταν το είδα, αλλά δεν έδωσα σημασία γιατί τελικά bootare και έβαλα κανονικά λειτουργικό σύστημα. Είναι κάτι ανάμεσα σε mono ή CPU fault.... Εσείς τι λέτε? (εγώ υποπτεύομαι την mobo). mobo: Asrock A320M-HDV CPU: Ryzen 3 1200
Stamer Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 18 λεπτά πριν, Lside είπε Παθών και εγώ! Καινούργιο pc ενώ μέχρι χθες άναψε (για πρώτη φορά δηλ.) σήμερα γυρίζουν οι ανεμιστήρες και το λαμπάκι στο κουτί ανάβει αλλά τίποτα στην οθόνη. Έχω ελέγξει τα πάντα (άλλη οθόνη, την κάρτα γραφικών, δίσκους, τροφοδοτικό) εκτός από mobo και CPU που δεν έχω παρόμοια. Επίσης CMOS reset έχει γίνει... Να τονίσω ότι χθες που το άνοιξα πρώτη φορά, όταν έδειξε το bios screen άναψε και έσβησε 3 φορές και με προβλημάτισε όταν το είδα, αλλά δεν έδωσα σημασία γιατί τελικά bootare και έβαλα κανονικά λειτουργικό σύστημα. Είναι κάτι ανάμεσα σε mono ή CPU fault.... Εσείς τι λέτε? (εγώ υποπτεύομαι την mobo). mobo: Asrock A320M-HDV CPU: Ryzen 3 1200 Μνήμες κοίταξες? Beeper έχεις συνδεδεμένο?
Lside Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 2 λεπτά πριν, Stamer είπε Μνήμες κοίταξες? Beeper έχεις συνδεδεμένο? Μετά από τόσες ώρες που δεν τα κατάφερνα και αποφάσισα να γράψω εδώ λειτούργησε... Άλλαξα την μνήμη από το ένα slot στο άλλο (2 έχει σύνολο), ξανά τοποθέτησα την CPU και άναψε. Άμα δεν έχει ram δεν θα χτυπήσει το beeper? Δεν θα δείξει κάτι? Επίσης το beeper δεν χτυπάει όταν ανάβει είτε ανοίξει είτε όχι... Ακόμη πάλι είδα να μου γράφει στην οθόνη no cable connection ενώ έχει δείξει το bios screen και πάει να bootarei το λειτουργικό.... Προσπαθώ να ξανά αναπαράγω το πρόβλημα μήπως και κάτι είναι χαλασμένο να το πάω στην εγγύηση...
Stamer Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 5 λεπτά πριν, Lside είπε Μετά από τόσες ώρες που δεν τα κατάφερνα και αποφάσισα να γράψω εδώ λειτούργησε... Άλλαξα την μνήμη από το ένα slot στο άλλο (2 έχει σύνολο), ξανά τοποθέτησα την CPU και άναψε. Άμα δεν έχει ram δεν θα χτυπήσει το beeper? Δεν θα δείξει κάτι? Επίσης το beeper δεν χτυπάει όταν ανάβει είτε ανοίξει είτε όχι... Ακόμη πάλι είδα να μου γράφει στην οθόνη no cable connection ενώ έχει δείξει το bios screen και πάει να bootarei το λειτουργικό.... Προσπαθώ να ξανά αναπαράγω το πρόβλημα μήπως και κάτι είναι χαλασμένο να το πάω στην εγγύηση... Ένα λεπτό γιατί με μπέρδεψες... ένα ένα. Είπες οτι οταν αλλαξες slot στη μνήμη έπαιξε. Οκ... για του λόγου το αληθές ξαναβάλε τες όπως ήταν στην αρχή να δεις αν θα σου ξανακάνει το ίδιο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα