giorgos9910 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2018 Ok θα δοκιμάσω και μια δική μου μνήμη και βλέπουμε. Πολύ κουλό όλο αυτό πάντως, έτσι ξαφνικά. Κάτι διαβάζει σαν σφάλμα η τα'παιξε η μητρική!
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2018 Έχω κι εγώ ακριβώς αυτό το πρόβλημα, έγινε μετά από επανεκκίνηση. Εμένα όμως μου γίνετε επανεκκίνηση κάθε 1 λεπτό, δηλαδή οι ανεμιστήρες και τα φωτάκια κλείνουν και ανοίγουν ξανά. Ο επεξεργαστής έχει φυσιολογική θερμοκρασία και είχε και πριν κάνω την επανεκκίνηση. Έχω 2 ραμ 4 slot δοκίμασα παντού αλλά τίποτα.
giorgos9910 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Mingas είπε Έχω κι εγώ ακριβώς αυτό το πρόβλημα, έγινε μετά από επανεκκίνηση. Εμένα όμως μου γίνετε επανεκκίνηση κάθε 1 λεπτό, δηλαδή οι ανεμιστήρες και τα φωτάκια κλείνουν και ανοίγουν ξανά. Ο επεξεργαστής έχει φυσιολογική θερμοκρασία και είχε και πριν κάνω την επανεκκίνηση. Έχω 2 ραμ 4 slot δοκίμασα παντού αλλά τίποτα. Στην δική σου περίπτωση νομίζω ότι δεν είναι και τόσο σοβαρό, εφόσον γίνεται εκίνησει της μητρικής σου, κάτι πάει λάθος με τα πράγματα μου έχεις, για εμένα, βγαλτο από τη μπριζα, αφαίρεσε και την μπαταρία για κάνα 2λεπτο και βάλε την μια μνήμη, για αρχή. Και αν σου δουλεύει σωστά, δες μήπως φτάει κάποια από της μνημες σου.. Όσο αφορά και εμένα, δοκίμασα και τον δικό μου επεξεργαστή, και μια μνήμη άλλη, αλλά τίποτα και πάλι!!! Επίσης να αναφέρω καθος έβγαζα τον επεξεργαστή που είχε επάνω, βλέπω ότι ένα από τα σιδεράκια (δεν ξέρω πως τα λένε) που πατάει επάνω ο επεξεργαστής ήταν στραβό, και έτσι λέω οτι μάλλον εκεί βραχυκύκλωνει, πηρα μια βελόνα, με πολύ πολυ προσοχή, και το επανέφερα. Βάζω πάλι τον επεξεργαστή, μνήμη και το ρεύμα αλλά πάλι απόλυτος τίποτα. Τώρα την έχω πακεταρι να την παω στο κατάστημα που έγινε η αγορά,και βλέπουμε.... Επεξ/σία 24 Δεκεμβρίου 2018 από giorgos9910
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2018 11 ώρες πριν, giorgos9910 είπε Στην δική σου περίπτωση νομίζω ότι δεν είναι και τόσο σοβαρό, εφόσον γίνεται εκίνησει της μητρικής σου, κάτι πάει λάθος με τα πράγματα μου έχεις, για εμένα, βγαλτο από τη μπριζα, αφαίρεσε και την μπαταρία για κάνα 2λεπτο και βάλε την μια μνήμη, για αρχή. Και αν σου δουλεύει σωστά, δες μήπως φτάει κάποια από της μνημες σου.. Δοκίμασα με την κάθε μία μνήμη ξεχωριστά σε ολα τα slot αλλά τίποτα.
donblunts Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2018 Μπορείς να δείς την κάτω μεριά της μητρικής, μήπως πατάει στο case και βραχυκυκλώνει; Αποστάτες υπάρχουν κανονικά; Αν είναι εφικτό, βγάλτην τελείως απ'το κουτί, ακούμπησέ την σε χαρτόκουτο και ξανακάνε τις δοκιμές με τα minimum.
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2018 7 λεπτά πριν, donblunts είπε Μπορείς να δείς την κάτω μεριά της μητρικής, μήπως πατάει στο case και βραχυκυκλώνει; Αποστάτες υπάρχουν κανονικά; Αν είναι εφικτό, βγάλτην τελείως απ'το κουτί, ακούμπησέ την σε χαρτόκουτο και ξανακάνε τις δοκιμές με τα minimum. Ναι αποστάτες υπάρχουν κανονικά, δεν ακουμπάει στο Case το κοίταξα μόλις τώρα. Μου είναι αρκετά δύσκολο να την βγάλω τελείως από το κουτί, λέγοντας τα minimum εννοείς μόνο επεξεργαστή, ψύκτρα, μια μνήμη και κάρτα γραφικών; Έχω ryzen και δεν έχει κάρτα γραφικών on board.
donblunts Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, Mingas είπε Ναι αποστάτες υπάρχουν κανονικά, δεν ακουμπάει στο Case το κοίταξα μόλις τώρα. Μου είναι αρκετά δύσκολο να την βγάλω τελείως από το κουτί, λέγοντας τα minimum εννοείς μόνο επεξεργαστή, ψύκτρα, μια μνήμη και κάρτα γραφικών; Έχω ryzen και δεν έχει κάρτα γραφικών on board. Καλό θα ήταν να ξεκινήσεις απ'τα βασικά πριν προχωρήσεις σε αλλαγή υλικού. Είναι ολίγον τι μανίκι, αλλα αποκλείεις την πιθανότητα βραχυκυκλώματος. - Ναι, CPU + RAM. Χωρίς GPU δηλαδή, δεν postάρει το PC; Αν όχι, ξεκίνατο +GPU.
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2018 37 λεπτά πριν, donblunts είπε Καλό θα ήταν να ξεκινήσεις απ'τα βασικά πριν προχωρήσεις σε αλλαγή υλικού. Είναι ολίγον τι μανίκι, αλλα αποκλείεις την πιθανότητα βραχυκυκλώματος. - Ναι, CPU + RAM. Χωρίς GPU δηλαδή, δεν postάρει το PC; Αν όχι, ξεκίνατο +GPU. Δεν κατάφερα κάτι... Τα πάντα ακόμα δουλεύουν αλλά δεν κάνει ούτε beep ούτε και έχω εικόνα. Πρόσεξα κάτι, ή κάρτα γραφικών δουλεύει αλλά ο ανεμιστήρας της είναι ο πρώτος που σταματάει να δουλεύει, οι υπόλοιποι συνεχίζουν για 10 με 15 δευτερόλεπτα ακόμα και μετά σταματάνε.
donblunts Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, Mingas είπε Δεν κατάφερα κάτι... Τα πάντα ακόμα δουλεύουν αλλά δεν κάνει ούτε beep ούτε και έχω εικόνα. Πρόσεξα κάτι, ή κάρτα γραφικών δουλεύει αλλά ο ανεμιστήρας της είναι ο πρώτος που σταματάει να δουλεύει, οι υπόλοιποι συνεχίζουν για 10 με 15 δευτερόλεπτα ακόμα και μετά σταματάνε. Χωρίς κάρτα γραφικών δοκίμασες; Επίσης, δοκίμασες CPU+RAM σε άλλη μητρική; Επεξ/σία 24 Δεκεμβρίου 2018 από donblunts
BlueBlood7 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2018 Γράψε αναλυτικά ποια κομμάτια έχεις. ram-cpu-mobo.
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Ryzen 1700 Asrock x370 killer sli CMK16GX4M2A2666C16 Χωρίς κάρτα γραφικών δεν μπορώ να δοκιμάσω επειδή δεν έχει on board κάρτα ο επεξεργαστής. Επίσης ούτε μπορώ να βρω άλλη μητρική για να δοκιμάσω αλλού. Επεξ/σία 24 Δεκεμβρίου 2018 από Mingas
dim_mnia Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2018 Ok γίναμε τρεις, κ εγώ με ryzen σύστημα... Υποπτευομαι πως η υγρασία τα κατέστρεψε... Ελπίζω μόνο η μητρική μου να χάλασε, τη πήγα σε τεχνικό, πριν πάθει αυτό που δε μου άναβε καν δεν αναγνώριζε καν τη μια μνήμη πλέον (!) Αλλά το slot δουλεύει, πηγαίνετε το σε τεχνικό δε γίνεται αλλιώς, κ εγώ περιμένω τώρα...
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2018 9 λεπτά πριν, dim_mnia είπε Ok γίναμε τρεις, κ εγώ με ryzen σύστημα... Υποπτευομαι πως η υγρασία τα κατέστρεψε... Ελπίζω μόνο η μητρική μου να χάλασε, τη πήγα σε τεχνικό, πριν πάθει αυτό που δε μου άναβε καν δεν αναγνώριζε καν τη μια μνήμη πλέον (!) Αλλά το slot δουλεύει, πηγαίνετε το σε τεχνικό δε γίνεται αλλιώς, κ εγώ περιμένω τώρα... Ελπίζω η τρίτη γενιά να μην έχει ακόμη αυτά τα παιδικά προβλήματα. Αν μπορέσεις πες μου πόσο σου κόστισε και τι έκανε ο τεχνικός όταν τον πάρεις πίσω.
BlueBlood7 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2018 56 λεπτά πριν, Mingas είπε Ryzen 1700 Asrock x370 killer sli CMK16GX4M2A2666C16 Χωρίς κάρτα γραφικών δεν μπορώ να δοκιμάσω επειδή δεν έχει on board κάρτα ο επεξεργαστής. Επίσης ούτε μπορώ να βρω άλλη μητρική για να δοκιμάσω αλλού. Η μητρική ή ο cpu έχει θέμα. Αν έχεις κάποιος γνωστός σου ryzen cpu δοκίμασε. Αν δεν μπορείς να βρεις πάνε σε ένα κατάστημα. 4 λεπτά πριν, Mingas είπε Ελπίζω η τρίτη γενιά να μην έχει ακόμη αυτά τα παιδικά προβλήματα. Αν μπορέσεις πες μου πόσο σου κόστισε και τι έκανε ο τεχνικός όταν τον πάρεις πίσω. Το ότι έκανε ο τεχνικός δεν έχει σημασία. Δεν έχουν όλοι το ίδιο πρόβλημα.
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2018 4 λεπτά πριν, BlueBlood7 είπε Η μητρική ή ο cpu έχει θέμα. Αν έχεις κάποιος γνωστός σου ryzen cpu δοκίμασε. Αν δεν μπορείς να βρεις πάνε σε ένα κατάστημα. Το ότι έκανε ο τεχνικός δεν έχει σημασία. Δεν έχουν όλοι το ίδιο πρόβλημα. Η μητρική τι θέμα μπορεί να έχει; Λες να βγάλω τον cpu και να δω;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα