Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, vairass είπε

Γειά σας παιδιά. Βρήκα αυτό.. 

TV box MXQ.. 

1. ΠΟΙΟ MXQ; Ειναι σαν να ρωτάς, βρήκα ένα αυτοκινητο toyota, τι λετε; Καλυτερα δώσε link με το μοντελο
  2. ΠΟΙΑ ειναι η χρήση που το θες;
  3. Τρίτον και βασικοτερο, υπάρχει θεματάρα για την επιλογη tv box, βαλε εκει το ερωτημα σου, γιατί εδω που το εβαλες θα χαθεί. Link -> https://www.insomnia.gr/forums/topic/480400-επιλογή-android-tv-box/?page=349
  • Like 1
Δημοσ.
16 λεπτά πριν, isay είπε
  1. ΠΟΙΟ MXQ; Ειναι σαν να ρωτάς, βρήκα ένα αυτοκινητο toyota, τι λετε; Καλυτερα δώσε link με το μοντελο
  2. ΠΟΙΑ ειναι η χρήση που το θες;
  3. Τρίτον και βασικοτερο, υπάρχει θεματάρα για την επιλογη tv box, βαλε εκει το ερωτημα σου, γιατί εδω που το εβαλες θα χαθεί. Link -> https://www.insomnia.gr/forums/topic/480400-επιλογή-android-tv-box/?page=349

Καλα ηρέμησε δεν έχω ιδέα ποιο θα ψάξω και θα πω όμως.. Έχεις δίκαιο. Χρήση Netflix κυρίως και net TV. 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, isay είπε

Τοτε ισχύει αυτό που εγραψα εδω -> https://www.insomnia.gr/forums/topic/695644-προβλημα-με-crypto-movie-time-100-android-tv-box/?do=findComment&comment=56921911

Το mxq δεν κανει για netflix

Δεν κάνει; ο λόγος ; αυτός που το έχει κάνει αυτή την χρήση μου είπε.. 

Δημοσ.

Αν βλέπεις σε 20αρι μονιτορ κάνει, αν θες να δεις σε μεγαλη τηλεοραση θα φαινεται χάλια. Θελεις drm level1. 

Διαβασε τη συζητηση που σε παρεπεμψα και θα καταλαβεις. 

• Like 1
Δημοσ.
22 λεπτά πριν, isay είπε

Αν βλέπεις σε 20αρι μονιτορ κάνει, αν θες να δεις σε μεγαλη τηλεοραση θα φαινεται χάλια. Θελεις drm level1. 

Διαβασε τη συζητηση που σε παρεπεμψα και θα καταλαβεις. 

Κάτσε βρε συ που να διαβάσω όλα εκείνα.. 

Στο clever market κάπως έτσι αυτό που πουλάει κάνει ; σίγουρα το έχεις δει σε διαφήμιση. 

Αλλιώς γράψε 5 μοντέλα έως 60 ευρώ που θα μου κάνουν την δουλειά. 

Μιλάμε για 1080 η 720 όχι παραπάνω. 

Δημοσ.

Αν βαριέσαι εσύ να διαβάσεις, εγω βαριέμαι ακομα περισσότερο να ξανα-ματα-γραψω αυτά που εχουν γραφτει εκει. Εσυ ψωνιζεις με βαση τα λεφτα και τις αναγκες σου, τα οποια μπορει να διαφερουν απο το δικό μου τροπο σκέψης. 

Αν αγοραζα εγω τώρα θα αγοραζα google chromecast ή nvidia shield. 

Στο ιδιο ακριβώς πνεύμα θα σου απαντησω και για το clevermarket. Μην αγοράσεις απο αυτους, θα τα βρεις αλλου πολυ φθηνοτερα. Αν τώρα θες το γιατί, πανω δεξια στην αναζήτηση γράψε clevermarket και διαβασε σχόλια που εχουν γραφτει. 

• Thanks 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, isay είπε

Αν βαριέσαι εσύ να διαβάσεις, εγω βαριέμαι ακομα περισσότερο να ξανα-ματα-γραψω αυτά που εχουν γραφτει εκει. Εσυ ψωνιζεις με βαση τα λεφτα και τις αναγκες σου, τα οποια μπορει να διαφερουν απο το δικό μου τροπο σκέψης. 

Αν αγοραζα εγω τώρα θα αγοραζα google chromecast ή nvidia shield. 

Στο ιδιο ακριβώς πνεύμα θα σου απαντησω και για το clevermarket. Μην αγοράσεις απο αυτους, θα τα βρεις αλλου πολυ φθηνοτερα. Αν τώρα θες το γιατί, πανω δεξια στην αναζήτηση γράψε clevermarket και διαβασε σχόλια που εχουν γραφτει. 

chromecast 2 εχω ηδη...δεν βαριεμαι απλα ειναι μεγαλη συζητηση βρε συ ...:)

Αρα παω για δευτερο chromecast 2 και ειμαι κομπλε.

Σε ευχαριστω για τον χρονο σου αδερφε μου !

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εψαχνα και εγω. Μην ασχολεισαι με ασχετες κατασκευες εαν θελεις να εχεις το κεφαλι σου ησυχο και να μην αναγκαζεσαι να σκαλιζεις οταν εχει προβλημα.

Εγω κατεληξα στο Rocu Streaming Stick+ που ειναι αυτη την στιγμη σε προσφορα απο το Amazon UK με 26% εκπτωση. Μου βγηκε στα 73€ με τα μεταφορικα. 

Αξιοπιστο, με δυνατη υποστηριξη απο την Rocu και με καλη ληψη WiFi σηματος.

Εχω και Chromecast 2 & 3 στις αλλες συσκευες αλλα ηθελα κατι εντελως αυτονομο ομως. 

Η αλλη επιλογη μου ηταν ενα Mi Box S αλλα εβγαινε πιο ακριβο και εχει θεματακια με το WiFi που δεν ειναι τοσο καλη η ληψη

Επεξ/σία από SeNNinhA
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα! Ενδιαφέρομαι για αγορά tv box με κόστος μέχρι 100€! Χρήση: netflix-ταινίες - youtube και αν γίνεται κάποια μικροπαιχνιδάκια ή μικροεφαρμογές και browsing..αν υπάρχει 4κ θα ήταν ακομα πιο ευχάριστο! θα ήθελα αν μπορείτε να μου προτείνετε την καλύτερη δυνατή επιλογή και αν υπάρχουν κάποια αρνητικά να αναφερθούν! Σας ευχαριστώ!!

ΚαλησπέραΕνδιαφέρομαι να αγοράσω Tv Box κατά προτίμηση Android. Θα ήθελα  να έχει όσο πιο πρόσφατο λογισμικό γίνεται, να είναι αξιόπιστο , γρήγορο και να υποστηρίζει 4Κ.  Μπορώ να διαθέσω μέχρι 100 ευρώ αρκεί να αξίζει. Χρήση κυρίως Netflx - Κοdi και προβολή ταινιών και βίντεο από ΑΝΤ1TV    ALPHATV  & youtube κ.α. Επίσης αν μπορεί να συνδυάσει όλα τα ανωτέρω με κάποια λίγα games (προαιρετικά) και κάποιες εφαρμογές από το Play store του ΑNDROID . επίσης θα ήθελα αν ξέρει κάποιος να μου πει αν υποστηρίζουν flash player γενικά όλα τα android tv boxes.  Έχω ακούσει καλά λόγια για αυτό: https://tokinito.gr/eikona-ichos/axesouar-tv/media-players/xiaomi-mi-tv-box-4k.html.   Επίσης είδα σαν καλή πρόταση και αυτό  https://tokinito.gr/eikona-ichos/axesouar-tv/media-players/xiaomi-mi-box-s-4k-tv.html Αξίζουν ; Γενικά θα ήθελα να προτείνετε ότι καλύτερο μπορείτε σε αυτά τα χρήματα. Θα προτιμούσα αγορά από Ελλάδα αλλά αν βρούμε και στο εξωτερικό κάτι με μεγάλες διαφορές ως προς τις επιδόσεις , από Ελλάδα θα επιλέξουμε εκείνο. Ευχαριστώ!

Επεξ/σία από pella
Δημοσ.

Μακραν του δευτερου το καλυτερο που μπορεις να παρεις ειναι το NVidia Shield αλλα κοστιζει διπλασια απο το budget σου (ειναι και Android συσκευη).

Απο εκει και μετα υπαρχουν τα Mi Box της Xiaomi, τα Rocu και τα Fire TV της Amazon.

Υπαρχουν και εκατονταδες αλλα TV Box με καλυτερα specs απο αυτα και αρκετα φθηνοτερα τις περισσοτερες φορες. Αλλα σε περιπτωση δυσκειτουργιας πχ Netflix θα πρεπει να μπεις σε διαδικασια να ψαχνεις και να αλλαζεις ROMs για να βρεις ποια παιζει. Προσωπικα δεν εχω καμια διαθεση να κανω κατι τετοιο. Θελω plug & play για ολο το διαστημα.

Απο τα παραπανω που ανεφερα:

- Τα Mi Box δεν ειναι και η καλυτερη συσκευη αλλα ειναι απροβληματιστη, με σχετικη υποστηριξη και δεν θα σου δημιουργησει προβληματα με αυτα που θελεις. Ειναι android οποτε θα εχεις προσβαση σε Play store και εφαρμογες. Τα 8gb μνημη ειναι βεβαια περιοριστικος παραγοντας. Δεν εχει θυρα lan και το WiFi receiver δεν διακρινεται για την ικανοτητα ληψης του οποτε προτεινω το Mi BoX S που ειναι καλυτερο σε αυτο εκτος κι αν το εχεις σε καλο σημειο του σπιτιου οποτε δεν ειναι αναγκη να δωσεις τα εξτρα χρηματα για το S. Μιας και υπαρχει θυρα USB μπορεις να βαλεις και εξωτερικο ανταπτορα για θυρα Lan βεβαια οπως και εξωτερικο σκληρο για εγγραφη ή play. Δεν ειναι αστερι σαν αποδοση (σε 4k θα εχεις καποια ψιλοκολληματα) και σε ηχο αλλα ειναι μια απροβληματιστη συσκευη. 

- Η Rocu εχει διαφορες πολυ καλες εως και εξαιρετικες συσκευες. Θα βρεις και με 25€ πολυ αξιολογη. Αλλα δεν ειναι Android ομως. Οποτε ξεχνας την προσβαση σε Play store. Και το KODI θα πρεπει να το βλεπεις μονο ως screen cast. Εχει το δικο της πολυ καλο οικοσυστημα που θα βρεις σχεδον τα παντα αλλα ειναι κατι δικο της που θα πρεπει να το ψαξεις πρωτα εαν σου ταιριαζει για αυτο που θελεις εσυ.

Το Amazon Fire TV παλι ειναι καλο αλλα σε περιοριζει μονο στο οικοσυστημα της Amazon. Λογω της διαμαχης Amazon-Google δεν μπορεις να δεις καν YouTube σε αυτο. Οποτε δεν θα το ελεγα καλη επιλογη.

Ετσι οπως το βλεπω εισαι για το Mi Box S

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...