Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θελω την βοηθεια σας για αυτο το θεμα.Εχω ενα ρουτερ του Οτε το καινουργιο speedport 2i ρουτερ αν γραψετε στο google θα το βγαλει.Τελως παντων εδω και μερες (3) μ κανει αποσυνδεσεις καθε λεπτο,σβηνουν ολα τα φωτακια τ ρουτερ και ξανααναβουν απο την αρχη..Πηρα τηλ στον Οτε και ως συνηθως θα περιμενω μεχρι να με ειδοποιησουν(Μαλλον για μετα τις γιορτες το κοβω στανταρ).Τι φταιει πραγματικα και δεν μπορω να μπω.Εχω ιντερνετ το πολυ για μισο λεπτο και υστερα ξαναπεφτει η γραμμη.Εκανα επανεκινηση μεσα απο τν σελιδα Οτε τιποτα,τι μπορω να κανω??Μενω σε χωριο και ειναι δυσκολα να υπαρχει προβλημα επειδη συνδεονται πολλα ατομα γιατι ο γειτονας μ εχει κανονικα που ειναι στον Οτε.απο ταχυτητα εxω 7.69 upl και down 0,82 μ εχει συμβει και το καλοκαιρι για 2 ημερες αλλα σταματησε μετα.Εχω και ενα tp link extender το εχω καιρο βεβαια δεν νομιζω να εχει προβλημα αυτο παρολο που οταν αλλαξα κωδικο επρεπε να τον περασω και στο extender το εκανα ομως μεσω wps για να συγχρονιστει..

Δημοσ.

ολα τα φωτακια?αν ειναι ολα ολα τοτε το ρουτερ κανει reboot οποτε εχει θεμα.αν οταν λες ολα εννοεις το internet και dsl μονο τοτε ισως θεμα γραμμης

12 hours ago, Brashida said:

Θελω την βοηθεια σας για αυτο το θεμα.Εχω ενα ρουτερ του Οτε το καινουργιο speedport 2i ρουτερ αν γραψετε στο google θα το βγαλει.Τελως παντων εδω και μερες (3) μ κανει αποσυνδεσεις καθε λεπτο,σβηνουν ολα τα φωτακια τ ρουτερ και ξανααναβουν απο την αρχη..Πηρα τηλ στον Οτε και ως συνηθως θα περιμενω μεχρι να με ειδοποιησουν(Μαλλον για μετα τις γιορτες το κοβω στανταρ).Τι φταιει πραγματικα και δεν μπορω να μπω.Εχω ιντερνετ το πολυ για μισο λεπτο και υστερα ξαναπεφτει η γραμμη.Εκανα επανεκινηση μεσα απο τν σελιδα Οτε τιποτα,τι μπορω να κανω??Μενω σε χωριο και ειναι δυσκολα να υπαρχει προβλημα επειδη συνδεονται πολλα ατομα γιατι ο γειτονας μ εχει κανονικα που ειναι στον Οτε.απο ταχυτητα εxω 7.69 upl και down 0,82 μ εχει συμβει και το καλοκαιρι για 2 ημερες αλλα σταματησε μετα.Εχω και ενα tp link extender το εχω καιρο βεβαια δεν νομιζω να εχει προβλημα αυτο παρολο που οταν αλλαξα κωδικο επρεπε να τον περασω και στο extender το εκανα ομως μεσω wps για να συγχρονιστει..

Δημοσ.

Τελικά ήταν πρόβλημα του ΟΤΕ σε μια μέρα το έφτιαξαν ρίχνοντας την ταχύτητα μ 3 mbps.θα τους ξαναπαρω να τους τα πω και γι'αυτό το θέμα πληρώνω 24 και ποιανω 9 τώρα 6 αν είναι δυνατόν.Γαμω τον ΟΤΕ!

Δημοσ.
49 λεπτά πριν, Brashida είπε

Τελικά ήταν πρόβλημα του ΟΤΕ σε μια μέρα το έφτιαξαν ρίχνοντας την ταχύτητα μ 3 mbps.θα τους ξαναπαρω να τους τα πω και γι'αυτό το θέμα πληρώνω 24 και ποιανω 9 τώρα 6 αν είναι δυνατόν.Γαμω τον ΟΤΕ!

Πληρωνεις ΕΩΣ 24. Έτσι είμαι και εγώ με 12-13.

Θα σου πουν ότι τόσο πιάνει στη περιοχή το adsl, θα αλλάξεις κάνα κανάλι, θα πας 9 το πολύ.

Δημοσ.

Το ξέρω αυτό για νέα μου το λες!?.Αφού είναι ότι ναναι να φανταστεις μ το έχουν φτιάξει από εχθές παραμονή και ούτε ένα τηλ δεν έχουν πάρει να πουν ότι ξέρεις το κάναμε είναι έτοιμο ρίξαμε την ταχύτητα γιατί έτσι μας συμφέρει και τώρα εγώ πρέπει να είμαι ευχαριστημένος...?Η τελευταία πρόταση που είπα ισχύει και εδώ οι άνθρωποι απλά κοροϊδεύουν παρακαλαώ να έρθει καμία εταιρία παροχής Ίντερνετ με τεράστια νούμερα πχ inalan να κάνω ένα πακέτο να σωθώ 

Δημοσ.

Για την συγκεκριμένη εταιρία inalan την έφερα ως παράδειγμα ελπίζοντας ότι θα βρεθεί κάποια μέρα μια τέτοια εταιρία..Όσο για το χωρια  μην τα υποτιμας μέχρι και οπτικές ίνες θα βάλουμε στην περιοχή (χωρίς πλάκα)..

Το πρόβλημα όπως είπα έχει φτιάξει προς το παρών μου έχουν ρίξει την ταχύτητα δεν κάνει αποσυνδέσεις βέβαια λόγω καιρού εδώ που μένω σήμερα έκανε μια φορά αλλά οκ, πιστεύω είναι καθαρά δικό τους πρόβλημα δεν φτιάχνουν τις γραμμές καθόλου μην πω για τα καλώδια από την εποχή του χαλκού τουλάχιστον.

• 8 μήνες μετά...
Δημοσ.

Γεια σας το εξης προβλημα με το ιντερνετ απο 27/8 με παροχο COSMOTE  εχω το  Speedport Plus και  κανει μονο αποσυνδεσεις πολλες φορες αναβουν ολα τα λαμπακια αλλα δεν υπαρχει ιντερνετ και φυσικα ουτε τηλεφωνο οταν του κανεις reset κανει αρκετη ωρα να σταθεροποιηθει το DSL αλλα το λαμπακι του ιντερνετ αναβει μετα απο πολλες ωρες  

Απο οτι καταλαβαινω δεν παιρνει IP ισως εχει προβλημα το ρουτερ?

Δημοσ.
15 hours ago, george664 said:

Γεια σας το εξης προβλημα με το ιντερνετ απο 27/8 με παροχο COSMOTE  εχω το  Speedport Plus και  κανει μονο αποσυνδεσεις πολλες φορες αναβουν ολα τα λαμπακια αλλα δεν υπαρχει ιντερνετ και φυσικα ουτε τηλεφωνο οταν του κανεις reset κανει αρκετη ωρα να σταθεροποιηθει το DSL αλλα το λαμπακι του ιντερνετ αναβει μετα απο πολλες ωρες  

Απο οτι καταλαβαινω δεν παιρνει IP ισως εχει προβλημα το ρουτερ?

ποσο συγχρονιζεις? κανονικα ναι θα πρεπε να παιρνει ip λιγο μεταα το sync>ελπιζω reset να εννοεις reboot και οχι factory defaults. σηκωσε τα χαρακτηριστικα της γραμμης.και επειδη ειπες οτι εχεις αποσυνδεσεις δες την καλωδιωση σου για να μην εχεις bridge taps.

https://www.cyta.com.cy/mp/informational/support/files/wiring-guide-for-broadband_GR.pdf

Δημοσ.

ευχαριστω πολυ για την βοηθεια σας ο ΟΤΕ μου αλλαξε ρουτερ μετα απο 8 μερες παει καλυτερα αλλα δεν ειναι δυνατον να μην μπορουν να βρουν το προβλημα που ειναι ? Και στον τηλεφωνικο ελεγχο που κανουν τα βλεπουν ολα καλα!!!!!

Δημοσ.
30 minutes ago, george664 said:

ευχαριστω πολυ για την βοηθεια σας ο ΟΤΕ μου αλλαξε ρουτερ μετα απο 8 μερες παει καλυτερα αλλα δεν ειναι δυνατον να μην μπορουν να βρουν το προβλημα που ειναι ? Και στον τηλεφωνικο ελεγχο που κανουν τα βλεπουν ολα καλα!!!!!

παρατηρησε ποια λαμπακια σβηνουν οταν σου κανει το προβλημα(με το νεο router) μηπως και δουμε κατι παραπανω.να δουμε κανει Reboot ολο το router?συγχρονιζει και αργει να παρει Ip? σβηνει μονο το ιντερνετ και το voip?σβηνει και το dsl?

απο μακρια (cosmote)συνηθως βλεπουν Logs με τις αποσυνδεσεις

Δημοσ.

Στην αρχη αναβουν ολα τα λαμπακια στο ρουτερ ενω δεν εχω ιντερνετ και μετα απο λιγη ωρα μενει το  power & DSL  σταθερο δεν σβηνει ποτε μεχρι να ερθει το ιντερνετ .......!!!!!!!!!!!!!!!

Δημοσ.

ευχαριστω για την βοηθεια σας σας ενημερωνω οτι ενω ο ΟΤΕ αλλαξε ρουτερ και πορτα ειχα παλι το ιδιο προβλημα Κατα λαθος εκλεισα και ανοιξα ξανα το cosmote multiroom και το ιντερνετ ηρθε αμεσωσ θα μου αλλαξουν τον δεκτη εκει εστιαζουν το προβλημα το γιατι αγνωστο......

Δημοσ.
On 05/09/2019 at 19:24, george664 said:

Στην αρχη αναβουν ολα τα λαμπακια στο ρουτερ ενω δεν εχω ιντερνετ και μετα απο λιγη ωρα μενει το  power & DSL  σταθερο δεν σβηνει ποτε μεχρι να ερθει το ιντερνετ .......!!!!!!!!!!!!!!!

κανονικα και μετα το dsl θα επρεπε το internet να αναψει 1-2 Secs μετα.

On 10/09/2019 at 12:21, george664 said:

ευχαριστω για την βοηθεια σας σας ενημερωνω οτι ενω ο ΟΤΕ αλλαξε ρουτερ και πορτα ειχα παλι το ιδιο προβλημα Κατα λαθος εκλεισα και ανοιξα ξανα το cosmote multiroom και το ιντερνετ ηρθε αμεσωσ θα μου αλλαξουν τον δεκτη εκει εστιαζουν το προβλημα το γιατι αγνωστο......

πολυ παραξενο ο δεκτος να σου κανει προβλημα.μπορεις να δοκιμαζες να τον αλλαξεις lan port ή να του κανεις Κανα Hard reset.

Δημοσ.
12 minutes ago, george664 said:

ευχαριστω για την ενημερωση μου τον αλλαξαν και μεχριτωρα δεν εχω προβλημα

μια χαρα.πραγματι πολυ παραξενο προβλημα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...