Προς το περιεχόμενο

Vader Episode 1: Shards of the Past [ Fan Film, StarWarsTheory ]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το μοναδικό που φαίνεται πως ξέρει είναι πως έφυγε το copyright claim, γιατί ακριβώς έφυγε μάλλον ιδέα δεν έχει. Δεν ξέρω γιατί λέει πως "lucasfilms stepped in" κλπ κλπ.

Δημοσ.
19 ώρες πριν, najinblue3 είπε

Λεει συνεχεια Disney, or the other company, αλλα ειναι η other company που εκανε το claim...

Dw5xLiPUYAA4USU.jpg

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το What's next μηνυματακι είναι αυτοματοποιημένο. Σύμφωνα με φίλο πρώην YouTuber θα μπορούσε εύκολα να του κατεβάσει το βίντεο η εταιρεία με τις πλέον καρκινιαρικες τακτικές του yt 

Αντε να βγάλει πάντως και τα υπόλοιπα πάρτς σιγά σιγά να χορτάσουμε λίγο κλασσικό SW πριν βγει η εμετιλα του 9. Ίσως η νέα σειρά ταινιών απ'τους τύπους του GoT να τα πάει καλύτερα. 

Επεξ/σία από 7nisiotis
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, 7nisiotis είπε

Το What's next μηνυματακι είναι αυτοματοποιημένο. Σύμφωνα με φίλο πρώην YouTuber θα μπορούσε εύκολα να του κατεβάσει το βίντεο η εταιρεία με τις πλέον καρκινιαρικες τακτικές του yt 

Ποια εταιρεια και ποιες τακτικες του ΥΤ? Αν αναφερεσαι στην Disney, οπως ξανα ειπα, ειναι αερολογιες. Δες και το επισημο Star Wars reddit. O τυπος πεταει απλα λογια του αερα, καμια Disney δεν εμπλεκεται, απλα ειναι η τακτικη του να την κατηγορει εδω και χρονια, οπως και το 90% του internet. Τεσπα, τζαμπα ποστς

• Like 1
Δημοσ.

χμ, το claim εγινε για το Imperial March, προφανως δεν εχει το copyright της μουσικης, αλλα παρολα αυτα το χρησιμοποιησε στο βιντεο απο το οποιο βγαζει revenue. υποψιν οτι το βιντεο δεν ειναι review, αρα το fair use δεν εχει εφαρμογη εδω.

αρα υπο αυτες τις συνθηκες, θα συμφωνησω με τον naji. Ο τυπος λεει βλακειες και το copyright claim  δικαιως εγινε απο τις δισκογραφικες που εχουν κατοχυρωσει την συγκεκριμενη μουσικη που εβαλε στο βιντεο του.

• Thanks 1
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, KilliK είπε

χμ, το claim εγινε για το Imperial March, προφανως δεν εχει το copyright της μουσικης, αλλα παρολα αυτα το χρησιμοποιησε στο βιντεο απο το οποιο βγαζει revenue. υποψιν οτι το βιντεο δεν ειναι review, αρα το fair use δεν εχει εφαρμογη εδω.

αρα υπο αυτες τις συνθηκες, θα συμφωνησω με τον naji. Ο τυπος λεει βλακειες και το copyright claim  δικαιως εγινε απο τις δισκογραφικες που εχουν κατοχυρωσει την συγκεκριμενη μουσικη που εβαλε στο βιντεο του.

Ειπαμε η Disney φταιει για παρα πολλα, αλλα να κατηγορειται για κατι που δεν εχει σχεση, ειναι εκρινευριστικο, γι αυτο ποσταρω ξανα και ξανα το ιδιο πραμα. Και οι ψευδεις κατηγοριες με ενοχλουν ακομα πεισσοτερο. Υπ οψιν ο τυπος επηρεαζει παρα πολυ κοσμο. Μια γρηγορη ματια στο επισημο reddit, καταλαβαινεις οτι λεει αρλουμπες και ψεματα.

• Like 1
Δημοσ.

τα reaction videos εμπιπτουν στον νομο του fair use. αυτος εφτιαξε δικο του short story με copyrighted υλικο. τελειως διαφορετικα πραματα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Anyway δεν ξέρω τι γίνεται ρε σεις με τον τύπο και γενικά με το yt community, δεν ασχολούμαι περισσότερο από 5 10 λεπτά μες τη μέρα. Το αποτέλεσμα με ενδιαφέρει που στα μάτια μου ήταν πολύ ωραίο ακόμα και τα εφε μου άρεσαν. Δε περίμενα κάτι αντίστοιχο σε σχέση με μια μεγάλη παραγωγή, κι όμως με εξέπληξε ευχάριστα το φιλμακι. Τα τελευταία 2 movies, της εποχής Disney ΔΕΝ μου άρεσαν για αρκετούς λόγους, ειδικότερα δε στη τελευταία ταινία μόνο η "μονομαχία" ήταν αξιοσημείωτη, τα άλλα όσα συνέβησαν; επιπέδου "άρμεγμα" μπλε γάλατος :P και λίγα λέω. Να τελειώνει το skywalkεικο μπας και η νέα σειρά ταινιών λέει τίποτα.

Επεξ/σία από 7nisiotis
Δημοσ.

Τι επικούρα ήταν αυτή!

Αν και δε μαρέσει καθόλου η δύναμη να σταματάει στον αέρα κάποιος blaster shots, τρελό fan mini-movie.

Η σκηνή που ξυπνά ο Vader απίστευτη.

Ένα side note. Είναι η καλύτερη φωνή Vader που έχω ακούσει πέρα από τις ταινίες. Σε κάποια σημεία, έλεγα μήπως μιλά o Earl. Μπορεί να έχουν πάρει ηχητικά κομμάτια του.

Τα ~13 λεπτά είναι τόσο λίγα!

Θέλω χθες ότι άλλο έχουν σκεφτεί να κάνουν. Απλά φανταστικό!

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...