Προς το περιεχόμενο

Vader Episode 1: Shards of the Past [ Fan Film, StarWarsTheory ]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Vader-A-Star-Wars-Theory-fan-Film-Watermarked-Poster-Darth-Vader.jpg.64eccc02d0591a80979a857efc2c6297.jpg

Υπόθεση

Anakin Skywalker is DEAD.

For eight months, the mysterious Darth Vader has enforced the Emperor’s commands. Fighting between the loss of Padme, and the new cursed life he now leads, Vader must do what must be done when a surviving Jedi Master from Order 66 has lured him to the home planet of his late Wife’s tomb…

Διάρκεια: 16 λεπτά

••••••••••••••••••••••••••••••••••

Ο συγκεκριμένος ytber, τρελός φαν του Saga με εκατοντάδες βιντεάκια ανάλυσης, εξήγησης, πάνω σε χαρακτήρες και γεγονότα από τις ταινίες και τα κομικ του Star Wars, με μια σχετικά μικρή χρηματοδότηση από τους φανς καθώς και δικά του χρήματα, κατάφερε να προσφέρει στο κοινό ότι δε μπόρεσε μια εκατομμυρίων $ εταιρεία.

Κράτα σημειώσεις Disney. 

Επεξ/σία από 7nisiotis
  • Like 6
  • Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το πατούμενο του καγκελάριου τελευταία μόδα...πριν 20 χρόνια.

Οκ, καταλαβαίνω το βάθος που ίσως βγάζει σεναριακά, αλλά το τόσο μπλα-μπλα για την ψυχοσύνθεση, είναι κάπως.

Πολύ καλή προσπάθεια, σε κάθε περίπτωση.

Θα δούμε και πως θα συνεχιστεί.

Δημοσ.

Πιο όρεξη ειχα να δω αυτά τα 16 λεπτά ταινίας παρά το Last Jedi. Που είδα σε 2 μέρες μόνο για Luke Skywalker περισσότερο να δω τι εξέλιξη θα είχε σαν χαρακτήρας και τελικά είδαμε να βυζαινει το μπλε γάλα Χάαχ

• Like 2
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Όσο "σιωπηλό" πόλεμο κ να ρίχνει η Disney στο παλικάρι προτιμώ να του σκάσω donation 8€ παρά να πληρώσω ξανά εισιτήρια για SW movie < πέραν της obi wan Kenobi standalone - εάν βγει - >

Σχεδόν 7 εκατομμύρια προβολές η ταινία μέσα σε ένα μήνα 

Δημοσ.

^Δεν ξερω αν εχεις δει λιγο το θεμα, αλλα δεν φταιει η Disney. Στο βιντεο λεει αρκετες ανακριβειες, οπως οτι δε περιμενε λεφτα, αλλα αυτο το ειχε συμφωνησει ηδη με την εταιρεια.

Επειδη παρακολουθω το καναλι του, ειναι παρα πολυ τοξικο προς την Disney εδω και πολυ καιρο. Τεσπα, anti-Disney ειπαμε ειναι η μοδα και μονο

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Και πάλι προσωπικά είδα χιλιάδες κόσμο στα σχόλια αλλά και σε άλλα κανάλια που άτομα έκαναν reaction στο φιλμακι να γουσταρουν και να έχουμε κοινά συναισθήματα ως φανμπογια του  SW, συναισθήματα και ανατριχιλα που δεν νιώσαμε με τις τελευταίες ταινίες. 

Εγώ βλέπω ότι ένας τύπος κατάφερε κάτι που μια εταιρεία με ατζέντες, χρήμα, μηδέν όραμα και χωρίς σεβασμό προς τους παλιους φανς δε πλησίασε ούτε στο ελάχιστο.IMG_20190116_031351.jpg.36d3a8ac155836fd3d0d631788f4ffeb.jpg

Τέτοια πρότζεκτ αξίζουν συγχαρητήρια κ μόνο για την κίνηση και τελική υλοποίηση τους.

Επεξ/σία από 7nisiotis
  • Like 1
Δημοσ.

@7nisiotis συμφωνω οτι αξιζουν συγχαρητηρια, αλλα να λεμε και τα στραβα, και ο τυπος ξαναλεω οτι λεει παρα πολλες ανακριβειες για να μπερδεψει το community. Εδω και καιρο μαλιστα, δεν ξεκινησε με το βιντεο αυτο.

• Like 1
Δημοσ.

Δε ξέρω, δεν τον παρακολουθώ και ιδιαίτερα, ζήτημα να έχω δει μερικά βίντεο του. Λιγότερα απο 5 με 10 ας τον εχω sub. Και πάλι και λεφτά να πήγε να βγάλει, που δε το νομίζω γιατί δεν είχε monetize το βίντεο, χίλιες φορές να πήγαιναν σε αυτόν και στους ηθοποιούς παρά στις γεμάτες τσέπες της Disney. Τώρα τα τσεπωνει ολα η  disney για καμπάνιες " The force is female." και λοιπές σαχλες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...