Προς το περιεχόμενο

Red Dead Redemption 2 (PS4) 41ευρω

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Nextnet είπε

Και μάλλον έχει μόνο Γερμανικά...

Τι μονο γερμανικα γιατι εγω μολις το τσιμπησα παιζει να ειναι μονο στα γερμανικα να μην εχει αγγλικα?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Να την ακυρωσω δηλαδη φαγαμε φολα?γραφει γλωσσα αγγλικα υποτιτλοι γερμανικα δε μπρω απλα να βγαλω τους υποτιτλους. Eρωτηση το μενου θα ειναι μονο αγγλικα ε?

Επεξ/σία από stathisgs800
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, Mhlogiatros είπε

Subtitles: German . Instructions: German   Μλκα θα φαμε πορτα απο ολα τα amazon της ευρωπης με τουτους ...:P

Αλλο ρωταω άλλο απαντατε μενου και παιχνιδι θα είναι στα αγγλικα μονο υπότιτλους που αμα θες τους βγαζεις έχει στα γερμανικά και το εγχειρίδιο.... Σωστά??????????

Επεξ/σία από stathisgs800
Δημοσ.

Οσα παιχνιδια για PS4 (και wii u)εχω παρει απο γερμανικο αμαζον εχουν το βιβλιαρακι η φυλλαδιο του κουτιου στα γερμανικα αλλα στις επιλογες παιχνιδιου κ γλωσσα εχουν αγγλικα. Εγω το τσιμπησα κ δεν το ακυρωνω χωρις να θελω να παρασυρω κοσμο

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, mtzs είπε

Οσα παιχνιδια για PS4 (και wii u)εχω παρει απο γερμανικο αμαζον εχουν το βιβλιαρακι η φυλλαδιο του κουτιου στα γερμανικα αλλα στις επιλογες παιχνιδιου κ γλωσσα εχουν αγγλικα. Εγω το τσιμπησα κ δεν το ακυρωνω χωρις να θελω να παρασυρω κοσμο

Από ότι έψαξα λίγο το game παεί σε ότι settings είναι το ps4 μενου αγγλικά και τους υπότιτλους τους πας σε αγγλικά χωρίς πρόβλημα.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

απο τις ερωτησεις που διαβασα:

"The voice output and dialogue are all only in English, as with all Rockstar games, they don't get translated. The language of menus, subtitles, etc. adapts to the language your console is set in. "

"Spoken dialogue is always in English, but subtitles are available in multiple languages depending on your system language setting."

Επεξ/σία από mtzs
  • Like 1
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...