Προς το περιεχόμενο

Sony xz1 VS Nokia 7 plus = winner?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Diskimpex είπε

Τα ακριβα μοντελα θελουν να μειωσουν το κοστος

Σε όλα τα μοντέλα ακριβά & φτηνά.

Δημοσ.

Μα να εχει το Ε4 και Ε4g αλλα και το Χ και να μην εχει το ΧΖ1.Οχι οτι χρησιμοποιηθηκαν ποτε, μα ποτε, αλλα λεμε τωρα.

Δημοσ.
14 ώρες πριν, toyo73 είπε

Μα να εχει το Ε4 και Ε4g αλλα και το Χ και να μην εχει το ΧΖ1.Οχι οτι χρησιμοποιηθηκαν ποτε, μα ποτε, αλλα λεμε τωρα.

Τι δεν έχει το XZ1;

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, saruman123 είπε

Ραδιόφωνο.

Ευτυχώς έχω το παλιό κινητό ως 2ο για ραδιόφωνο και υπέρυθρες.Συν Wi-Fi η για οποιαδήποτε άλλη χρήση όταν φορτίζω το καινούριο.

Εχω διαβάσει οτι σε κάποια κινητά υπάρχει chip για ραδιόφωνο αλλά το έχουν απενεργοποιημένο,ισχύει; 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, AntiCambeR είπε

Εχω διαβάσει οτι σε κάποια κινητά υπάρχει chip για ραδιόφωνο αλλά το έχουν απενεργοποιημένο,ισχύει; 

Θέμα λογισμικού.

Το S9/9+ γιατί έχει ραδιόφωνο στην Η.Π.Α & Καναδά.

Από άρθρο:

{Δυστυχώς οι ραδιοφωνικές εκπομπές FM θα σταματήσουν όσο προχωράει η τεχνολογία. Η Νορβηγία σταμάτησε ήδη τους εθνικούς ραδιοφωνικούς σταθμούς στα FM. Ο διάδοχος του αναλογικού ραδιοφώνου είναι ήδη εδώ – το DAB και το HD radio. Οι νέες τεχνολογίες μπορούν να έχουν περισσότερους σταθμούς στο ίδιο εύρος ζώνης, προσφέροντας περισσότερη ποικιλία και βελτιωμένη ποιότητα. Δυστυχώς, δεν υπάρχει ευρεία υποστήριξη για αυτά τα ψηφιακά πρότυπα. Το LG Stylus 2 (από τις αρχές του 2016) είναι το μόνο τηλέφωνο που έχει δέκτη DAB+}

Δημοσ.

Νομιζω η αληθεια για το ραδιο ειναι λιγο απο ολα.

@saruman123 To S9/s9+ στις ΗΠΑ και Καναδα , εχουν ραδιοφωνο γιατι εκει εχουν snapdragon και εδω ερχονται με exynos :) Λενε οτι οι exynos hardware-ικα δεν υποστηριζουν fm radio.
Aπο την αλλη εχουν παρατηρηθει συσκευες με snapdragon (π.χ. Nokia 8 ) που ενω θεωρητικα ο επεξεργαστης (sd835) θα πρεπε να υποστηριζει fm radio , αυτο δεν υπαρχει , δεν λειτουργει.

Αρα γενικως εδω και πολυ καιρο , υπαρχει μια ταση να καταργηθει η χρηση/υπαρξη fm radio .Για ποιον λογο ακριβως δεν ξερω.Μπορει να ειναι το dab/hd radio.Μπορει γιατι στο 90% των χωρων εκει εξω εχουν σοβαρα data plans και ακουνε internet radio ολη μερα..
Βλεπω να ακολουθαει το 3.5mm jack που πλεον η υπαρξη του ειναι μεγαλο feature :)

Δημοσ.
38 λεπτά πριν, mphxths είπε

@saruman123 To S9/s9+ στις ΗΠΑ και Καναδα , εχουν ραδιοφωνο γιατι εκει εχουν snapdragon και εδω ερχονται με exynos :) Λενε οτι οι exynos hardware-ικα δεν υποστηριζουν fm radio.
Aπο την αλλη εχουν παρατηρηθει συσκευες με snapdragon (π.χ. Nokia 8 ) που ενω θεωρητικα ο επεξεργαστης (sd835) θα πρεπε να υποστηριζει fm radio , αυτο δεν υπαρχει , δεν λειτουργει.

Αρα γενικως εδω και πολυ καιρο , υπαρχει μια ταση να καταργηθει η χρηση/υπαρξη fm radio .Για ποιον λογο ακριβως δεν ξερω.Μπορει να ειναι το dab/hd radio.Μπορει γιατι στο 90% των χωρων εκει εξω εχουν σοβαρα data plans και ακουνε internet radio ολη μερα..
Βλεπω να ακολουθαει το 3.5mm jack που πλεον η υπαρξη του ειναι μεγαλο feature :)

Το mini jack ήδη έχει αφαιρεθεί σε αρκετά κινητά,δεν νομίζω να έπαιρνα χωρίς.Μήπως γνωρίζεις για το Sony XZ1;Είναι όπως το Nokia στο οποίο υπάρχει και δεν λειτουργεί η δεν υπάρχει καθόλου;

Δημοσ.
39 λεπτά πριν, AntiCambeR είπε

Το mini jack ήδη έχει αφαιρεθεί σε αρκετά κινητά,δεν νομίζω να έπαιρνα χωρίς.Μήπως γνωρίζεις για το Sony XZ1;Είναι όπως το Nokia στο οποίο υπάρχει και δεν λειτουργεί η δεν υπάρχει καθόλου;

Δεν εχω ιδεα για το ΧΖ1.Απο ο,τι διαβαζω δεν λειτουργει το fm radio.Ο επεξεργαστης (που ειναι ιδιος με του Νοκια 8 ) θεωρητικα υποστηριζει τετοια λειτουργια.Τωρα τι παιζει δεν ξερω.
Αλλου διαβαζω οτι μπορει οι εταιριες οταν "πειραζουν" το ανδροιδ για τις συσκευες τους να μην υποστηριζουν την λειτουργια στον πυρηνα.Αλλου διαβασα οτι καποιος μιλησε με τον παροχο και του "ξεκλειδωσε" την λειτουργια του ραδιοφωνου.
Το συμπερασμα ειναι οτι γενικως η υποστηριξη/λειτουργια ραδιοφωνου ενοχλει :) Και κοιτανε να το εξαλειψουν με διαφορους τροπους.Για να προωθησουν κατι αλλο , καποια αλλη ταση.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, mphxths είπε

Μπαααα δεν παίζει ρόλο ο Snap.

Αν ήταν έτσι οι περισσότεροι θα είχαν(όπως και γω).

Νομίζω βαδίζουν στα χνάρια τις Apple που νομίζω ποτέ δεν είχε ραδιόφωνο.

Επίσης υπάρχει και η streaming μουσική οπότε .....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...