adi32 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2004 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2004 Απο χτες μεχρι σημερα εχουν ερθει στη δουλεια μου πανω απο 200 email asxeta , me ioys ..... Symbainei kai se sas? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgepetrou Δημοσ. 2 Μαρτίου 2004 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2004 Kai emena mou exoun erthei perissotera apo kathe alli fora... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dark_son20 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2004 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2004 o ios legete netsky kai to fix tou edo http://securityresponse.symantec.com/avcenter/FxNetsky.exe pragmatika panikos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Soth Δημοσ. 2 Μαρτίου 2004 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2004 heh... eixa kanei ena post edw kai meres alla fainetai den dosate shmasia! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fireball Δημοσ. 2 Μαρτίου 2004 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2004 Ειδικά αυτές τις ημέρες το ξεφτιλήσανε, μεγάλη προσοχή, μέχρι και απο τον Μιτσοτάκη έλαβα τον Netsky.....πουφ!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wert Δημοσ. 2 Μαρτίου 2004 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2004 Fireball, μέχρι και απο τον Μιτσοτάκη έλαβα Μα τι λέτε τώρα είμαστε διάσημοι. Εγώ μόλις κάθησα να διαβάσω αυτό το ποστ και αμέσως έλαβα e-mail από τον Νομάρχη Αλλά επείδη δεν κατάλαβα από ποιόν ακριβώς νομάρχη μου ήρθε του το ξανάστειλα Θαυμάστε το το κράτησα και εγώ να θυμάμε τι σαχλαμάρες μπορεί κάποιος να λάβει μέσω e-mail. Kαι όπως πολύ καλά πολλοί κατάλαβαν χρησιμοποιώ το mailwasher με το οποιό βλέπεις και διαβάζεις τα μηνύματα σου χωρίς να τα κατεβάσεις και φυσικά τα διαγράφεις απ'ευθείας ή τα ξαναστέλνεις πίσω αν θέλεις. Συνιστώ λοιπόν . Μailwasher και αφήστε τους να στέλνουν. Και εμείς θα τα ξαναστέλνουμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
themis Δημοσ. 2 Μαρτίου 2004 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2004 mailwasher apo pou? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Burner Δημοσ. 2 Μαρτίου 2004 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2004 mailwasher apo pou? εδώ θα βρεις το Mailwasher, http://www.firetrust.com/ http://www.firetrust.com/products/pro/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wert Δημοσ. 2 Μαρτίου 2004 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2004 :arrow: MailWasher Pro Αυτό έχω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Μαρτίου 2004 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2004 Εδώ και 1 χρόνο φανατικός του mailwasher pro. Άπιαστο software για την κατηγορία του. Και άστε τους άλλους να στέλνουν αβέρτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Soth Δημοσ. 4 Μαρτίου 2004 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2004 nomizw oti ksefevgoume apo to thema! stin teliki den einai lush afth pou sizitame!! gia mena to kalitero einai ena programma mail managing (typou Outlook) kai ena uptodate antiiko (px. Norton)... den nomizw oti xreiazomaste kati allo... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wert Δημοσ. 5 Μαρτίου 2004 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2004 Soth, nomizw oti ksefevgoume apo to thema! Απεναντίας είμαστε εντός θέματος. Λαμβάνετε spam mail κάποιοι ή όλοι μας. Τι άλλο καλύτερο από το να προτείνουμε ένα πρόγραμμα antispam. Tί άλλο καλύτερο από το να προταθεί το mailwasher με το οποίο μπορείς να δείς και να διαβάσεις τα μηνύματά σου πρίν τα καταβάσεις στον υπολογιστή σου. Να επιλέξεις κατόπιν ποιά από αυτά είναι τα γνήσια και θα τα πάρεις και ποιά άλλα θα διαγράψεις απ'ευθείας στον server ή να τα ξαναστείλεις πάλι πίσω στον αποστολέα τους για να βάλει μυαλό. Αntivirus ενοείτε ότι υπάρχει σε κάθε σύστημα. Αλλά τι να κάνει και αυτό αν εσύ μόνος σου τρέξεις τον ιό. Πριν μία ώρα μόλις κατέβασα ένα αρχείο. Μόλις το άνοιξα το είδα ύποπτο. Αν δεν το έκανα scan εκείνη τη στιγμή .............. Θέλει και το antivirus λιγάκι βοήθεια δεν τα κάνει όλα μόνο του. Οσο για το mailwasher νομίζω ότι η μικρή φώτο που παραθέτω παρπάνω τα λέει όλα. Ο κύριος νομάρχης έδρασε. Και εγώ αντέδρασα άμεσα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Soth Δημοσ. 7 Μαρτίου 2004 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2004 mallon den exeis idea gia norton 2004 etsi? den xreiazetai scan! elegxei mono tou kathe mail prin sto perasei sto outlook! tespa egw eimai antithetos apo mi epaggelmatikes liseis tipou mailwasher (ektos an to theorisoume more commerical apo MS kai Symantec) oso gia ton nomarxi den fteei aftos gia to email, alla o ios! den kerdises kati me afto pou ekanes... ase pou o netsky einai toso eksipnos pou mporei molis na molines ESI ton nomarxi me afto pou ekanes giati einai pithano to sender address na min einai afto pou fainetai ek protis opseos... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wert Δημοσ. 7 Μαρτίου 2004 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2004 Soth, mallon den exeis idea gia norton 2004 etsi? Το αντίθετο. Έχω και παραέχω ιδέα. Για αυτό και δεν τον χρησιμοποιώ. oso gia ton nomarxi den fteei aftos gia to email, alla o ios! den kerdises kati me afto pou ekanes... ase pou o netsky einai toso eksipnos pou mporei molis na molines ESI ton nomarxi me afto pou ekanes giati einai pithano to sender address na min einai afto pou fainetai ek protis opseos... Το γνωρίζω ότι δεν φταίει ο νομάρχης. Για το αν μόλυνα άλλον. Δεν νομίζω αλλά ας μην ήταν μολυσμένος αυτός για να μην έχει και τις ανάλογες συνέπειες. Αν είχες χρησιμοποιήσει ποτέ το mailwasher θα καταλάβενες από τα κουτάκια που είναι τσεκαρισμένα ότι: Το μήνυμα διαγράφη. Εστάλη μήνυμα στον αποστολέα ότι η διεύθηνση που εστάλη το μήνυμά του δεν υπάρχει. Ο αποστολέας πλέον θεωρείται spam και τα μηνύματα του διαγράφονται πλέον αυτόματα με τον πρώτο έλεγχο. Όσο για τον Norton. Κοίτα τα θέματα που κατά καιρούς έχουν δημιουργηθεί στο software και θα καταλάβεις ίσως ότι δεν αποτελεί πανάκια. Όχι μόνο δεν είναι στις πρώτες θέσεις των antivirus αλλά πλησιάζει πρός τον πάτο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
scoobie Δημοσ. 7 Μαρτίου 2004 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2004 help me help me!!!!!!!!!!\ μολις ανοιγω το pc μεσα σε 1 λεπτο βγαινει μυνημα οτι σε 1 λεπτο κλεινει!!! χωρις να μπω online!!!!! μηπως ξερει κανεισ πως μπορω να μαθω ποιος ιος ειναι?? help please Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.