Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
8 ώρες πριν, green gordon είπε

Εφόσον υπάρχουν άνθρωποι που πιστεύουν ότι θα παίξουν φρουτάκια στο ίντερνετ και θα κερδίσουν τι να συζητήσουμε?Δεν λυπάμαι κανενα τζογαδόρο όπως δεν λυπάμαι κανενα πρεζακια.

Πολλα πρεζακια εγιναν λογω επισημης φαρμακευτικης αγωγης για καποια ασθενεια ψυχικη η σωματικη, παυσιπονα, ηρεμιστικα, αθλητικα, τραυματισμοι....κλπ Σταδιακα οι δοσεις ανεβηκαν για αντιμετωπιση παρενεργειων μπηκαν αλλα φαρμακα στη μεση, και αρχιζει ο κατηφορος. Οποτε μην εισαι τοσο απολυτος για ΟΛΑ τα πρεζονια. Σε δικαολογω διοτι ειναι περιπλοκο. Συνηθως δεν ξυπναει καποιος και λεει θα γινω πρεζονι...ξερω ειμαι εκτος θεματος. Για τον τζογο εχεις δικηο.

• Απαντ. 118
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, Arkin είπε

Στο τζοκερ αν επαιζα θα εβαζα παντα το ιδιο νουμερο και θα επαιζα καθε βδομαδα. Πχ 2 φορες τη βδομαδα x 52 βδομαδες παμε σε 104 πιθανοτητες. Αν παιζουμε για 50 χρονια παμε στις 5000 πιθανοτητες στα 24 εκατομμυρια. Παντα για 5+1 δελτιο. 

https://el.m.wikipedia.org/wiki/Πλάνη_του_τζογαδόρου

Σε 50 χρονια από τώρα θα είχες πάλι 1 στα 24 εκατομμυρια. Αγνοείς βασικές μαθηματικές αρχές. Ο μόνος τροπος να έχεις 5000 πιθανοτητες είναι να παίξεις 5000 διαφορετικους συνδυασμούς ήτοι 2500 ευρώ. 

Επεξ/σία από fastnq2
  • Like 7
Δημοσ.
19 λεπτά πριν, fastnq2 είπε

https://el.m.wikipedia.org/wiki/Πλάνη_του_τζογαδόρου

Σε 50 χρονια από τώρα θα είχες πάλι 1 στα 24 εκατομμυρια. Αγνοείς βασικές μαθηματικές αρχές. Ο μόνος τροπος να έχεις 5000 πιθανοτητες είναι να παίξεις 5000 διαφορετικους συνδυασμούς ήτοι 2500 ευρώ. 

Ναι αν τυχαίνει συνέχεια ο ίδιος 6ψηφιος τότε θα είχα 1 στα 24 εκατομμύρια. Αλλά επειδή δεν έχει γίνει ποτέ είναι όντως 5000 στα 24 εκατομμύρια κάποιος άλλος δεν βάζει το μυαλό του να σκεφτεί μάλλον. 

• Sad 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, Arkin είπε

Ναι αν τυχαίνει συνέχεια ο ίδιος 6ψηφιος τότε θα είχα 1 στα 24 εκατομμύρια. Αλλά επειδή δεν έχει γίνει ποτέ είναι όντως 5000 στα 24 εκατομμύρια κάποιος άλλος δεν βάζει το μυαλό του να σκεφτεί μάλλον. 

Αυτό κατάλαβες? Το σύμπαν δεν έχει μνήμη, αυτό κράτα. Μόλις το έγραψες σε σκέφτηκα να παίζεις το ίδιο δελτίο μετά από καμια 25 χρόνια και να λες κάτι του τύπου '' τώρα έχω 2437 πιθανότητες να κερδίσω με αυτή την απλη στήλη που έστειλα. Κάτι τελευταίο για να επιβεβαιώσω κάτι που θέλω, αν σήμερα βγει ο συνδυασμός 1-2-3-4-5 και 6 (ναι τρελαντωνης) ποια είναι η πιθανότητα να βγει και στην επόμενη κλήρωση? Anyway οτι πιστεύει κανείς. 

Επεξ/σία από fastnq2
  • Like 3
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Arkin είπε

Αδερφε την επαρση αυτη να την κοιταξεις, οχι τιποτα αλλο αλλα λες λαθος κατι που ειναι πολυ βασικο θεμελιο της στατιστικης και το πιο κλισε πραγμα που λενε οι τζογαδοροι στον εαυτο τους. Τσεκαρε και στα αγγλικα το gambler's fallacy γιατι θα το εξηγει καλυτερα απο την ελληνικη σελιδα. 

Ontopic: Ενα ποστ ειδα μονο να αναφερει τον ορο κοινωνικη ευθυνη που ειναι και αυτο που περιγραφει το αρχικο ποστ. Υπαρχει πραγματι αυτη η ευθυνη και καλως για μενα, ωστοσο: εξαντλειται στους μηχανισμους που σου δινει το καζινο για να ξεκοψεις. Οικιοθελες μπαν, οριο κλπ. Και ετσι εχει και νοημα.

Αμα εσυ παιζεις (κακως) martingale που διπλασιαζεις bet καθε φορα που χανεις και εχεις φτασει στο χιλιαρικο και σου κοψει την προσβαση πως θα σου φανει? 

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, Arkin είπε

Το link που σου έβαλε το διάβασες; 🤔

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 ώρες πριν, katsouras είπε

Παιδιά καλημέρα και καλές γιορτές.Θελω να κάνω γνωστό ένα προβληματισμό μου σχετικά με ενα θέμα που έχει ενας πολύ καλός φίλος και προσπαθώ να βοηθήσω όσο μπορώ.Ξεκινησε να παίζει πριν κανένα 3μηνο και όπως γίνεται συνήθως πήγαινε καλά στην αρχή και εθίστηκε με αποτέλεσμα να χάσει αρκετά λεφτά.Πλεον με ηρεμία και αφού μπλοκαραμε τους λογαριασμούς να μην ξαναπαίξει το πράγμα ηρεμεί σιγά σιγά και το θέμα του θα το λύσουμε γιατί είναι λογικό παιδί απλά έμπλεξε και έχασε.

Το ερώτημα μου είναι άλλο όμως και θέλω την γνώμη σας πάνω σε αυτό παρακαλώ γιατί σίγουρα όλοι έχουμε ιστορίες να πούμε πάνω στον τζόγο καλές και άσχημες.

Η εταιρία που είναι πασίγνωστη κιόλας όταν έβλεπε ένα λογαριασμό που μέχρι πρότινος έπαιζε αραιά και πού μικροποσα να κάνει καταθέσεις κάθε μέρα σοβαρά πόσα και ένα λογαριασμό να χάνει σοβαρό 4ψηφιο μέσα σε 2μιση μήνες περίπου πως και δεν κλείδωσε έστω προσωρινά τον λογαριασμό να προστατέψει τον παίχτη,πελάτη,άνθρωπο όπως θέλετε πείτε το..να πει στοπ στο ένα χιλιάρικο ας πούμε και να έχει μια επικοινωνία.οκ επιχείρηση είναι τα λεφτά θέλει όμως εκεί δεν τίθεται ένα θέμα ηθικό και εκμετάλλευσης ενός ανθρώπου που ξαφνικά εθιστικε και έχασε τόσα χρήματα μέσα σε λίγες μέρες;η εταιρία αυτή μάλιστα υποτίθεται πως είναι και υπέρμαχη σε τέτοια θέματα όμως στις απώλειες δεν έκανε τίποτα και έρχομαι εγώ να ρωτήσω την προσωπική ακόμα και την νομική άποψη αν υπάρχει κάποιος φίλος να την κατέχει,δεν έπρεπε να πει ένα στοπ; έστω για λίγες μέρες να κάνει μια επικοινωνία να προστατέψει εναν άνθρωπο;δεν μιλάμε για 500 ευρώ σε βάθος 6μηνων μιλάμε για άμεση απώλεια σε λογαριασμό που ήταν για χαβαλε από παλιά..θα ήθελα πολύ και την γνώμη ενός νομικού αν υπάρχει στην παρέα γιατί θεωρώ πως είναι η ίδια ακριβώς ευθύνη του να δίνεις αλκοόλ σε έναν άνθρωπο που ξέρεις ότι είναι αλκοολικός η ναρκωτικά σε ένα τοξικομανη..

Η εταιρεία δεν μπορεί να γνωρίζει αν αυτά τα 1000, 10000, 100000 που έχεις παίξει εσύ είναι όλα τα λεφτά σου και δεν είσαι απλά ένας πολυεκατομμυριούχος που έχει λεφτά για ξόδεμα και θέλει να ρισκάρει ή να τζογάρει για την πλάκα του. Οπότε το επιχείρημα αν φταίει η εταιρεία ή τα περί ηθικής είναι άκυρα πριν καν διατυπωθούν και περιγραφούν σαν άποψη. Πέρα από τα παραπάνω θα συμφωνήσω και με απόψεις που ήδη γράφτηκαν, η εταιρεία πουλάει ένα προϊόν, δεν έχει ευθύνες πως θα διαχειριστείς εσύ κάτι που είναι δικό σου, στην συγκεκριμένη περίπτωση τα λεφτά σου. Ή με την ίδια λογική αν εγώ μεθαύριο δεν θέλω να παίζω χρήματα σε τυχερά παίγνια αλλά να αγοράζω οτι καταναλωτικό προϊόν μου κατεβαίνει στο κεφάλι για να τα ξοδέψω, θα πρέπει να με σταματήσει ο υπάλληλος του καταστήματος για να με σώσουν οι άλλοι από την δική μου ζημία. Δεν έχει λογική αυτό.

Πάντως, πάλι καλά που έπαθε μόνο αυτά ο φίλος σου και τώρα μπλόκαρε τα πάντα ηρεμεί και ξεθυμαίνει. Έχω φίλο από φτωχή οικογένεια που έφυγε Αγγλία, έφτιαξε κάπως την ζωή του με δυσκολίες και πολύωρη εργασία, διαμονή σε δωμάτιο με Ινδούς κτλ. Άρχισε να παίζει πολύ τζόγο σε σημείο να του καταθέτουν τον μισθό και να τον χαλάει όλον, ζητούσε λεφτά από τα αδέρφια του που βρίσκονται και αυτά στο μέρος που πήγε, έχει τύχει να κερδίσει 5 χιλιάρικα και να τα χαλάσει όλα μετά σε σύντομο χρόνο, μου λέει όποτε τζογάρει νιώθει γαλήνη και δεν αντέχει να έχει χρήματα στον τραπεζικό λογαριασμό του έστω και λίγα και να μην τα τζογάρει. Με μαθηματική ακρίβεια έρχεται πολύ μεγάλο στραπάτσο για αυτό κάποια στιγμή, δεν ξέρω πότε θα έρθει, εμείς τον είχαμε προειδοποιήσει. Ναι μεν παραδέχεται το πρόβλημά του, η παραδοχή δεν σημαίνει όμως οτι το έλυσε κιόλας.

Ελπίζω ο δικός σου φίλος να μην ξαναμπλέξει. 

Επεξ/σία από Βασίλης_29
  • Like 1
Δημοσ.

Η πιθανότητα να ρίξεις την 3η, 4η, 8η φορά το κέρμα και να βγει κεφαλή είναι πάντα 50%. Όμως αν μελετήσεις το πρόβλημα "ποια η πιθανότητα να βρω έστω μία φορά το κεφαλή/γράμματα μετά από 8 ρήψεις" η πιθανότητα είναι 1-(1/2)^8, ή 99,6%. Αντίστοιχα, αν παίζεις επί 2*52*50 συνεχείς κληρώσεις τζόκερ, η πιθανότητα να κερδίσεις έστω μία φορά είναι 1 - (24435179/24435180)^5200= 0,0002127 ή περίπου 5200/24435180. Οπότε μελετώντας το πρόβλημα μακροπρόθεσμα, ο φίλος που λέει θα έχει πιθανότητες 5200/24435180 έχει δίκιο. Το λάθος του έχει να κάνει με το ότι αναφέρει τους ίδιους αριθμούς. Δεν έχει σημασία τι αριθμούς θα παίζει κάθε φορά, θα έχει τις ίδιες πιθανότητες είτε παίζει τους ίδιους αριθμούς είτε τους αλλάζει. Η μακροπρόθεσμη διαφοροποίηση φαίνεται όσο αυξάνει τις συμμετοχές. Έτσι αν παίξει 12 εκατομμύρια φορές, η πιθανότητα να κερδίσει έστω μία φορά είναι όχι 50% αλλά 39,34% ενώ αν παίξει 18 εκατομμύρια φορές η πιθανότητα δεν είναι 75% αλλά 52,7%. Τέλος αν παίξει 24 εκατομμύρια φορές, δε θα κερδίσει σίγουρα αλλά η πιθανότητα θα είναι 63,2%. Αν παίξει 48 εκατομμύρια φορές, η πιθανότητα θα είναι 86,4% και αν παίξει 96 εκατομμύρια φορές η πιθανότητα θα είναι 98,2%.

Μελετώντας το κάθε συμβάν αυτόνομα η πιθανότητα κάθε συμβάντος είναι φυσικά 1/24435180. 

• Confused 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν καθισα να διαβασω 5 σελιδες. Λοιπον. Αν κερδισεις τα αντερα σου απο χρηματα, θα σε μπλοκαρουν θα σε κικαρουν και ισως πληρωθεις ισως οχι με αστειες προφασεις. απειρα τα παραδειγματα, ακομα και απο εδω στο insomnia. Απατεωνες.

αν χανεις τα αντερα σου, θα σε εχουν πελατη μια ζωη και θα στα φανε ολα. Ειτε στοιχηματικη εταιρεια ειτε καζινο. Πολλοι γονεις εχουν χασει τις περιουσιες τους και αφησαν τιποτα στα παιδια τους, λογο τζογου. 

Το τετραψηφιο νουμερο ειναι μια χαρα, το ξεχνατε και προχωρατε. 

Η μονη εταιρεια που πληρωνει οτι και να γινει ειναι ο ΟΠΑΠ, εχει και αυτη περιορισμους αλλα καμια σχεση δεν σε παρακολουθουν ουτε σε κικαρουν.

μια φορα επαιξα 300 ευρω σε ενα ματς. Εκατσε. Αμεσως εγινα blacklisted. Πληρωθηκα μεν αλλα...και μου ηρθε και ενα προειδοποιητικο mail για ενδεχομενο ban...με βαφτιζε επαγγελματια παιχτη :)

Κατι αλλους φιλους τους φραξαν τους λογαριασμους...μην τυχει και κερδισεις

Επεξ/σία από Zerg13
  • Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, malakudi είπε

Η πιθανότητα να ρίξεις την 3η, 4η, 8η φορά το κέρμα και να βγει κεφαλή είναι πάντα 50%. Όμως αν μελετήσεις το πρόβλημα "ποια η πιθανότητα να βρω έστω μία φορά το κεφαλή/γράμματα μετά από 8 ρήψεις" η πιθανότητα είναι 1-(1/2)^8, ή 99,6%. Αντίστοιχα, αν παίζεις επί 2*52*50 συνεχείς κληρώσεις τζόκερ, η πιθανότητα να κερδίσεις έστω μία φορά είναι 1 - (24435179/24435180)^5200= 0,0002127 ή περίπου 5200/24435180. Οπότε μελετώντας το πρόβλημα μακροπρόθεσμα, ο φίλος που λέει θα έχει πιθανότητες 5200/24435180 έχει δίκιο. Το λάθος του έχει να κάνει με το ότι αναφέρει τους ίδιους αριθμούς. Δεν έχει σημασία τι αριθμούς θα παίζει κάθε φορά, θα έχει τις ίδιες πιθανότητες είτε παίζει τους ίδιους αριθμούς είτε τους αλλάζει. Η μακροπρόθεσμη διαφοροποίηση φαίνεται όσο αυξάνει τις συμμετοχές. Έτσι αν παίξει 12 εκατομμύρια φορές, η πιθανότητα να κερδίσει έστω μία φορά είναι όχι 50% αλλά 39,34% ενώ αν παίξει 18 εκατομμύρια φορές η πιθανότητα δεν είναι 75% αλλά 52,7%. Τέλος αν παίξει 24 εκατομμύρια φορές, δε θα κερδίσει σίγουρα αλλά η πιθανότητα θα είναι 63,2%. Αν παίξει 48 εκατομμύρια φορές, η πιθανότητα θα είναι 86,4% και αν παίξει 96 εκατομμύρια φορές η πιθανότητα θα είναι 98,2%.

Μελετώντας το κάθε συμβάν αυτόνομα η πιθανότητα κάθε συμβάντος είναι φυσικά 1/24435180. 

παμε παλι. Μπες σε παρακαλω στο gambler's fallacy στην αγγλικη wiki, εχει ακριβως παραδειγμα με τα κερματα οπως λες. Αυτο που γράφεις ειναι λαθος

Δημοσ.
9 ώρες πριν, Arkin είπε

Οχι δεν εχω αποψη εθισμο δεν εχω με τιποτα θα μπορουσα να ζησω χωρις τιποτα. Αλλα ξερω πιο ειναι το σωστο και το λαθος οποτε πανω σε αυτο παταω για να γραψω. Οσοι εχουν εθισμο σε ποτο τζογο τσιγαρο τους εχω δει να καταστρεφονται και ειναι πραγματικα κριμα και με στεναχωρει. Και στον πατερα μου συνεχεια του λεω για το τσιγαρο αλλα δεν ακουει τουλαχιστον βγαινει στο μπαλκονι οταν καπνιζει η ανοιγει απορροφητηρα μιας και με ενοχλει υπερβολικα η μυρωδια του καπνου. 

Δικός μας είσαι εσύ! 

Δημοσ.
12 ώρες πριν, talibanakos είπε

Για τι πραμα μιλας ακριβως;

Η οντως νομιζεις οτι οι νικητες των τζακ ποτ παιρνουν τα 7μυρια ευρω ξερω γω;

Σου εδειξε ποτε κανεις τα κερδη;

Ολοι μενουν ανωνυμοι "για ευνοητους λογους",αλλα οχι αυτους που θα νομιζε καποιος..

Ζητημα να εχει πληρωθει καποιος πανω απο 500κ απο το τζοκερ.

Κλασσικές παπάτζες που βαρεθήκαμε να διαβάζουμε σε κάθε σχετικό post. Οτι κερδίσεις από το τζακ ποτ αφαιρείται ένα 40-45% για φόρο.

Και εννοείται οτι κερδίζουν και είναι ανώνυμοι, δεν είναι τρελός ο άλλος να βγάλει τα στοιχεία του στην φόρα.

9 ώρες πριν, godfather0991 είπε

Οι εταιριες οχι μονο αυτες που προσφερουν τζογο αλλα και οι εταιριες ποτων,  τσιγαρων κτλ.  πια ειναι καλυμμενες νομικα.  Ακομα και να τους κυνηγησεις (αν βρεις νομικο πατημα,  που δυσκολο το βλεπω) θα χασεις πολλα λεφτα που αυτοι εχουν να τα ξοδεψουν. 

Απο την στιγμη που σε προειδοποιουν με ενα "παιξτε υπευθυνα"  ή "καταναλωστε υπευθυνα"  κτλ.  καλως ή κακως ειναι καλυμμενες. 

Εξαλλου για αυτο εχουν και το οριο 18+ γιατι σχεδον ολες οι χωρες θεωρουν οτι ενας ανθρωπος που ειναι 18+ ειναι πια σε μια ηλικια που ξερει να προφυλασει τον εαυτο του. 

Απο κει και περα με το ηθικο κομματι που λες συμφωνω αλλα οπως ειπαν και αλλα παιδια ειναι εταιρια που βγαζει καθημερινα χρηματα απο ανθρωπους που εχουν εθιστει οποτε δεν την πολυνοιαζει. 

Είναι νομικά καλυμμένες από άλλα πράγματα και παραμέτρους οχι από αυτά τα σλόγκαν.

Το "παίξτε υπεύθυνα" και "το κάπνισμα βλάπτει σοβαρά την υγεία" είναι απλά ένα σλόγκαν που πετάνε για να το παίξουν και καλά πιο κοινωνικές ή να δείξουν και καλά οτι αντιλαμβάνονται το πόσοι άνθρωποι έχουν καταστραφεί από αυτό, δεν έχει να κάνει με νομικές παραμέτρους και το αν θα τους κυνηγήσεις.

Εννοείται πως αν τους κυνηγήσεις είσαι χαμένος από χέρι. Τζόγος, τσιγάρα και ποτέ είναι νόμιμα διότι καθεστώς απαγόρευσης θα επιφέρει καταστάσεις παρανομίας ασυδοσίας και τεράστιας φοροδιαφυγής, οπότε προτιμάει το κράτος να έχει ψηφισμένο ένα νομικό πλαίσιο άσκησης αυτών των δραστηριοτήτων από νομικά πρόσωπα και να εισπράττει και φόρους.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 ώρες πριν, Ablaoublas_542 είπε

παμε παλι. Μπες σε παρακαλω στο gambler's fallacy στην αγγλικη wiki, εχει ακριβως παραδειγμα με τα κερματα οπως λες. Αυτο που γράφεις ειναι λαθος

Εσύ δεν κατάλαβες ποιο είναι το "gambler's fallacy". Αυτό που περιγράφω εγώ είναι πρόβλημα πιθανοτήτων. Το gambler's fallacy είναι να κάνει πρόβλεψη για το επόμενο γεγονός (αυτόνομο συμβάν) με βάση του τι έγινε πριν. Εγώ υπολόγισα μαθηματικά την πιθανότητα να κερδίσεις έστω μία φορά το joker αν παίξεις 5200 συνεχόμενες φορές.

Αν ρίξεις το νόμισμα 8 φορές, είναι σχεδόν σίγουρο (99,6%) ότι ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ μία φορά θα έρθει αυτό που έχεις επιλέξει. Αν όμως έχουν περάσει ήδη 7 φορές χωρίς να έρθει, δε σημαίνει πως σίγουρα την 8η φορά θα έρθει. Η πιθανότητα της 8ης φοράς θα είναι πάλι 50%.

While a run of five heads has a probability of 1/32 = 0.03125 (a little over 3%), the misunderstanding lies in not realizing that this is the case only before the first coin is tossed.

Επεξ/σία από malakudi
Δημοσ.
37 λεπτά πριν, malakudi είπε

Εσύ δεν κατάλαβες ποιο είναι το "gambler's fallacy". Αυτό που περιγράφω εγώ είναι πρόβλημα πιθανοτήτων. Το gambler's fallacy είναι να κάνει πρόβλεψη για το επόμενο γεγονός (αυτόνομο συμβάν) με βάση του τι έγινε πριν. Εγώ υπολόγισα μαθηματικά την πιθανότητα να κερδίσεις έστω μία φορά το joker αν παίξεις 5200 συνεχόμενες φορές.

Αν ρίξεις το νόμισμα 8 φορές, είναι σχεδόν σίγουρο (99,6%) ότι ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ μία φορά θα έρθει αυτό που έχεις επιλέξει. Αν όμως έχουν περάσει ήδη 7 φορές χωρίς να έρθει, δε σημαίνει πως σίγουρα την 8η φορά θα έρθει. Η πιθανότητα της 8ης φοράς θα είναι πάλι 50%.

While a run of five heads has a probability of 1/32 = 0.03125 (a little over 3%), the misunderstanding lies in not realizing that this is the case only before the first coin is tossed.

Μπερδευεσαι και μενεις σε κατι θεωρητικο, χωρις αντικρισμα στην πραγματικοτητα. Την πρωτη φορα που ριχνω το κερμα, εχω 50% πιθανοτητα για καθε πλευρα. Την δευτερη παλι το ιδιο. Την τριτη παλι το ιδιο. Το οτι θεωρητικα στις 8 θα επρεπε να εχει ερθει το δικο μου σχεδον σιγουρα αφορα μονο την θεωρια. Αλλα το 4ο κερμα ποτε το ριχνεις και ποτε αποφασιζεις ποια μερια θα διαλεξεις? ΑΦΟΥ εχεις ριξει τα 3 πρωτα. Βρισκεσαι ηδη στον πιθανοτικο χωρο οπου ειναι ισοπιθανα το κορωνα/γραμματα για την 4η ριψη. 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, malakudi είπε

Η πλάνη του τζογαδόρου (The Gambler's fallacy) είναι η πεποίθηση ότι εάν υπάρχουν αποκλίσεις από την αναμενόμενη συμπεριφορά σε επανειλημμένες ανεξάρτητες δοκιμές κάποιας τυχαίας διαδικασίας, τότε οι αποκλίσεις αυτές είναι πιθανό να εξομαλυνθούν από αντίθετες αποκλίσεις στο μέλλον.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...