talibanakos Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2018 7 ώρες πριν, vgeovai είπε Όλα αυτά τα εκατομμύρια σε τζόκερ και λαχεία Για τι πραμα μιλας ακριβως; Η οντως νομιζεις οτι οι νικητες των τζακ ποτ παιρνουν τα 7μυρια ευρω ξερω γω; Σου εδειξε ποτε κανεις τα κερδη; Ολοι μενουν ανωνυμοι "για ευνοητους λογους",αλλα οχι αυτους που θα νομιζε καποιος.. Ζητημα να εχει πληρωθει καποιος πανω απο 500κ απο το τζοκερ. 1
forgotten Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, talibanakos είπε Για τι πραμα μιλας ακριβως; Η οντως νομιζεις οτι οι νικητες των τζακ ποτ παιρνουν τα 7μυρια ευρω ξερω γω; Σου εδειξε ποτε κανεις τα κερδη; Ολοι μενουν ανωνυμοι "για ευνοητους λογους",αλλα οχι αυτους που θα νομιζε καποιος.. Ζητημα να εχει πληρωθει καποιος πανω απο 500κ απο το τζοκερ. Θεωρίες συνωμοσιας, μια χαρά παίρνουν τα χρηματα που κερδιζουν ,και μια χαρά παίρνει το κρατος τους φορούς από αυτά.ειλικρινα κάποιοι το τερματιζετε στα σεναρια Επεξ/σία 23 Δεκεμβρίου 2018 από forgotten 4
nightwalker1990 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2018 6 ώρες πριν, katsouras είπε Παιδιά μην το παρεξηγουμε το θέμα..Έχει αντιληφθεί και μετανιώσει 100% το παιδί..όπως λέει πιο πάνω ο φίλος δεν έπαιζε λεφτά που του περίσσευαν και εγώ σαν φίλος του αδερφικος προσπαθώ να δω αν γίνεται κάτι..δεν είπε ποτέ θέλω τα λεφτά μου πίσω παρά μόνο τι έκανα...Εγώ λοιπόν άνοιξα το θέμα να δω μήπως λέω μήπως υπάρχει κάτι..Η τιμωρία του καθένα είναι το βράδυ στον ύπνο του και στην τσέπη του.Για να το κλείσω το θέμα εγώ είπα την άποψη μου.Βλεπεις ένα λογαριασμό που υπάρχει 10 χρόνια ξαφνικά να παίζει μεγαλύτερα ποσά,πολύ μεγαλύτερα και να μαζεύονται μέρα με τη μέρα..Για μένα εκεί το σταματάς με κάποιο τροπο,αυτό τπτ άλλο ούτε για να τιμωρήσουμε κανένα είμαστε ούτε για να χαϊδεύουμε κεφάλια.Κλεινωντας θα το παρομοιάσω με ένα μπαρ..είμαι 19 χρόνων πίνω τα άντερα μου η λογική είναι να με αφήσουν μέχρι να λυποθυμισω η να πάρω την μηχανή και να σκοτωθώ προκειμένου να βγάλουν λεφτά εφόσον με βλέπουν;η με ωραίο τρόπο να με προσεγγίσουν για να μην σκοτωθώ και στο κάτω κάτω να με έχουν και μόνιμο πελάτη.με αυτή την λογική άνοιξα το θέμα ότι έπρεπε να υπήρχε κάποιου είδους "προστασία" έστω από ένα σημείο και μετά.Εχω επιμεληθεί προσωπικά και έκλεισα ότι είχε ανοιχτό και δεν θέλει να το ξαναδεί..ούτε Κίνο με 50 λεπτά δεν έριχνε για αυτό το έκανα θέμα. Εχω επιμεληθεί προσωπικά και έκλεισα ότι είχε ανοιχτό και δεν θέλει να το ξαναδεί..ούτε Κίνο με 50 λεπτά δεν έριχνε για αυτό το έκανα θέμα.... Αυτό θα σχολιάσω.... Αν δεν του τραβήξεις 2 χαστούκια να βάλει μυαλό θα ξανά κυλίσει... Είναι γλυκός ο τζόγος όπως και το γκάζι... όσο δίνεις τόσο σε ωθεί. Έχω ξαν'ακούσει του τύπου.. μια φορά και 2 φορές... Καλύτερα να τα δώσω σε φίλο που τα έχει ανάγκη η στην οικογένειά μου παρά σε οποιοδήποτε παιχνίδι. 2
papoys1 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2018 Ο άνθρωπος τα δικά του λεφτά έπαιξε τα δικά του έχασε. Νομίζω είναι άσχημο να μιλάμε εκδικητά γιατί δεν ξέρουμε τι μας επιφυλάσει η ζωή και αν αύριο εμείς ή κάποιος κοντινός συγγενής μας βρεθεί στη θέση του.Δεν παίζω ποτέ μου ούτε μία στήλη τζόκερ αλλά έχω δει στη ζωή μου συγγενείς και φίλους να καταστρέφονται και να τα τινάζουν όλα στο αέρα από το τζόγο.Άτιμο πράγμα. Πρέπει να καταλάβουμε ότι είναι μία αρρώστια ένα πάθος που δεν γλυτώνεις εύκολα αν μπλεχτείς.Είναι καλό που το συζητάμε άσχετα τι θα γίνει ή τι δεν θα γίνει με το γνωστό του συμφουρμίτη που άνοιξε το θέμα ώστε να μαθαίνουμε να παραδειγματιζόμαστε να μην πέφτουμε σε τέτοιες παγίδες και αν μπορούμε να γλυτώνουμε και κάποιους άλλους. 3
Arkin Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2018 Mια φορα εχω παει σε καζινο με κοπελα και ουτε επαιξα απλα χαζευα τους καμμενους που ηταν πανω απο ενα μηχανακι και πατουσαν ενα κουμπι ολο το βραδυ οπως και αυτους που επαιζαν ρουλετε η 21 που στο 99% κερδιζε η μανα. Τι το ωραιο βρισκουν πραγματικα απορω. Γενικα ποτε δεν παιζω τιποτα δεν μου αρεσει να χανω και η ψευδεσθηση που σε δινουν οτι θα κερδιζεις δεν με πιανει. Μια φορα εβαλα ενα 100αρικο σε bitcoin πηρα 150 και ουτε ξανα ασχοληθηκα να βαλω χρηματα δικα μου. Εχει χασει πολυς κοσμος περιουσιες οποτε προσοχη. Για το θεμα τωρα κανενας δεν θα σε προστατεψει. Απατεωνες ειναι που πατανε και παιζουν με το μυαλο του θυματος οτι μπορει σε μια μερα να γινεις πλουσιος και στο 99.9% παντα κερδισμενο θα βγει το καζινο μιας και εχει πληρη καταλογο του καθε θυματος τι εχει παιξει ποσα εχει κερδισει τι εχει χασει οποτε αναλογα ρυθμιζει και τα μηχανακια οταν καθεσαι για να ισορροπησει τα πραγματα. Για αυτο αν δειτε μπορει αρχικα να κερδισετε 2 3 φορες απο 100-200 ευρω αλλα στη συνεχεια να σας τα παρει 5πλα και πανω μετα οταν δει οτι δεν παιζετε παλι να σας δωσει κατι ψηλα να σας χρυσωσει το χαπι και ξανα να σας τα παρει 5πλα. Οποτε προσοχη μην τρεφετε τις τσεπες των απατεωνων. Κανεις δεν εγινε πλουσιος με τετοιες μαλακιες αντιθετως εχουν χαθει περιουσιες ολοκληρες. 3
talibanakos Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2018 54 λεπτά πριν, vgeovai είπε Δεν ξέρω εάν τα δίνει μονομιάς η όχι και σε ποιον, αλλα είναι γεγονός ότι ο ΟΠΑΠ δίνει υπέρογκα ποσα μοιρασμένα σε όλη την ελλάδα. Η αυτά δεν πιάνονται επειδή είναι μικροποσά τον 10 20 50 euro? Σκεψου ομως και ποσα εισπραττει με ολο αυτο το marketing των τζακ ποτ .
primeragt Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2018 Μα αυτο ειναι το θεμα του τζοκερ. Οποτε βγαζει τζακποτ διπλασιαζει (σχεδον) το ποσο αλλα παραλληλα πολλαπλασιαζει και το αντιστοιχο player base του για την κληρωση αυτη. Τα μεγαλα ποσα που δινει τα δινει ανωνημα πλεον γιατι παλιοτερα που τα εδινε επωνημα υπηρξαν περιστατικα με ενδοοικογενειακες διαμαχες (συγγενεις) εως και αποπειρες απαγωγης. Το κρατος τα φορολογει αμμεσα αυτοτελως με 35% οποτε στ0 1.000.000 παιρνεις 650.000 στο χερι (αυτο γινεται σε ολα τε τυχερα παιχνιδια απο ενα ποσο και πανω). Επισης σου δινει τη δυνατοτητα να τα παρεις με μικροτερη φορολογια μεν αλλα σπαστα σε μηνιαιες δοσεις Χ χρονων. 1
APPLEGEEK Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2018 22 λεπτά πριν, Arkin είπε Mια φορα εχω παει σε καζινο με κοπελα και ουτε επαιξα απλα χαζευα τους καμμενους που ηταν πανω απο ενα μηχανακι και πατουσαν ενα κουμπι ολο το βραδυ οπως και αυτους που επαιζαν ρουλετε η 21 που στο 99% κερδιζε η μανα. Τι το ωραιο βρισκουν πραγματικα απορω. Γενικα ποτε δεν παιζω τιποτα δεν μου αρεσει να χανω και η ψευδεσθηση που σε δινουν οτι θα κερδιζεις δεν με πιανει. Μια φορα εβαλα ενα 100αρικο σε bitcoin πηρα 150 και ουτε ξανα ασχοληθηκα να βαλω χρηματα δικα μου. Εχει χασει πολυς κοσμος περιουσιες οποτε προσοχη. Για το θεμα τωρα κανενας δεν θα σε προστατεψει. Απατεωνες ειναι που πατανε και παιζουν με το μυαλο του θυματος οτι μπορει σε μια μερα να γινεις πλουσιος και στο 99.9% παντα κερδισμενο θα βγει το καζινο μιας και εχει πληρη καταλογο του καθε θυματος τι εχει παιξει ποσα εχει κερδισει τι εχει χασει οποτε αναλογα ρυθμιζει και τα μηχανακια οταν καθεσαι για να ισορροπησει τα πραγματα. Για αυτο αν δειτε μπορει αρχικα να κερδισετε 2 3 φορες απο 100-200 ευρω αλλα στη συνεχεια να σας τα παρει 5πλα και πανω μετα οταν δει οτι δεν παιζετε παλι να σας δωσει κατι ψηλα να σας χρυσωσει το χαπι και ξανα να σας τα παρει 5πλα. Οποτε προσοχη μην τρεφετε τις τσεπες των απατεωνων. Κανεις δεν εγινε πλουσιος με τετοιες μαλακιες αντιθετως εχουν χαθει περιουσιες ολοκληρες. επειδή ποτε δεν ξέρεις πως θα καταλήξεις μην κάνεις αυστηρή κριτική... τωρα εισαι νεος μετα αλαλάζουν πολλα
DrLo Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2018 10 ώρες πριν, vgeovai είπε Όχι. Αυτό ακριβώς χωρίς πολλές εξηγήσεις. Προσωπικά βλέπω μόνο το "δόγμα Friedman" ως την μόνη ειλικρινή, ρεαλιστική και αποτελεσματική προσέγγιση σε τέτοια ζητήματα (αυτό που μάθαμε να λέμε "κοινονικής ευθύνης"). Πέρα από αυτό θα θεωρούσα μεγαλύτερο κακό να νομίζει η κάθε εταιρεία ότι είναι κάτι περισσότερο από συναλλασόμενος μαζί μου. Δεν είναι ούτε μάνα μου ούτε πατέρας ούτε γυναίκα μου και δε τις πέφτει κανένας λόγος για το που επιλέγει κάποιος να χαλάσει τα λεφτά του ή γενικότερα όλη του τη ζωή. Η μόνη περίπτωση που θα μπορούσα να ανεχθώ κάτι τέτοιο θα ήταν να ήταν απαραίτητο βάση ενός κάκιστου νόμου, νόμου παρ' όλα αυτά btw: Το "tracking" του πορτοφολιού όλων των παικτών, της συμπεριφοράς τους και την επεξεργασία των στοιχείων από κάποιο σύστημα που θα απαιτούταν σε μια τέτοια περίπτωση να υποθέσω δε θα ενοχλούσε κανένα?
Arkin Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2018 Μόλις τώρα, APPLEGEEK είπε επειδή ποτε δεν ξέρεις πως θα καταλήξεις μην κάνεις αυστηρή κριτική... τωρα εισαι νεος μετα αλαλάζουν πολλα Κοντα 30 ειμαι και οτι λεω το κραταω παντα. Επειδη ξερω ποσο δυσκολα βγαινουν τα χρηματα δεν μου αρεσει να τα πεταω και να τα δινω στους απατεωνες. 2
APPLEGEEK Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2018 Μόλις τώρα, Arkin είπε Κοντα 30 ειμαι και οτι λεω το κραταω παντα. Επειδη ξερω ποσο δυσκολα βγαινουν τα χρηματα δεν μου αρεσει να τα πεταω και να τα δινω στους απατεωνες. μακαρι να σου πανε οπως θες απλα μην κριτικαρεις κανεναν, εγω το εκανα και ειδα και εγω την αλλη πλευρα πως ειναι. ολα καλα ! 1
DrLo Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2018 8 ώρες πριν, katsouras είπε Δεν είναι τζογαδόρος από την φύση του δεν ξέρω τι έγινε και του βγήκε εκεί αυτό είναι το κρίμα.. Τι πάει να πει "δεν ειναι τζογαδόρος από την φύση του" ? Ποιός άνθρωπος είναι τζογαδόρος από την φύση του? Πως το φαντάζεσαι δηλαδή έναν τέτοιο άνθρωπο? Να παίζει φρουτάκια στη κοιλιά της μάνας του? Ο φίλος σου, όπως τον περιγράφεις, ΝΑΙ είναι τζογαδόρος. 3
Arkin Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, APPLEGEEK είπε μακαρι να σου πανε οπως θες απλα μην κριτικαρεις κανεναν, εγω το εκανα και ειδα και εγω την αλλη πλευρα πως ειναι. ολα καλα ! Κριτικη δεν εκανα σε καποιον συγκεκριμενα απλα εγραψα προσοχη γιατι εχουν δει πολλα τα ματια μου και οτι ποτε δεν θα βγει κανενας κερδισμενος απο καζινο. Απο τζοκερ οκ μια φορα να κερδισεις φτανει αλλα και παλι οι πιθανοτητες ειναι 1 στα 24 εκατομμυρια. Πιο ευκολα σε χτυπαει κεραυνος.
APPLEGEEK Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, Arkin είπε Κριτικη δεν εκανα σε καποιον συγκεκριμενα απλα εγραψα προσοχη γιατι εχουν δει πολλα τα ματια μου και οτι ποτε δεν θα βγει κανενας κερδισμενος απο καζινο. Απο τζοκερ οκ μια φορα να κερδισεις φτανει αλλα και παλι οι πιθανοτητες ειναι 1 στα 24 εκατομμυρια. Πιο ευκολα σε χτυπαει κεραυνος. για το τζοκερ γελαω οντος
Arkin Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2018 Μόλις τώρα, APPLEGEEK είπε για το τζοκερ γελαω οντος Στο τζοκερ αν επαιζα θα εβαζα παντα το ιδιο νουμερο και θα επαιζα καθε βδομαδα. Πχ 2 φορες τη βδομαδα x 52 βδομαδες παμε σε 104 πιθανοτητες. Αν παιζουμε για 50 χρονια παμε στις 5000 πιθανοτητες στα 24 εκατομμυρια. Παντα για 5+1 δελτιο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις