Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

έχω χάσει κατι ψηλα....

αρρώστια ειναι μακριά απο εδω....εαν ειχα πολλά χρήματα 100 Κ θα τα είχα βάλει ΟΛΑ!

ειμαι καθαρος τωρα αρκετα χρόνια δόξα τον θεό 

• Like 3
  • Απαντ. 118
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δηλαδή - ρωτάω εγώ - αν τυχόν πας σε καζίνο τι θα γίνει ;Όποιος έχει βρεθεί και έχει υποχωρήσει με λίγες απώλειες γνωρίζει ότι από την πρώτη στιγμή που διαβείς το κατώφλι ή ανοίξεις λογ/μο σε ιστότοπο με τυχερά παίγνια ,στη περίπτωση σου, έχεις αρνητικές πιθανότητες να κερδίσεις.Όσο παίζεις ,τόσα περισσότερα χάνεις.

Τρόποι αντιμετώπισης σε μη προχωρημένο επίπεδο υπάρχουν αρκετοί.Βρίσκεις ένα χόμπι,μια δουλειά ,οτιδήποτε να απασχολήσει το μυαλό σου ...και μια φιλενάδα καλή είναι.Ίσως είναι και η καλύτερη λύση.

Σε προχωρημένο σημείο -> σε ειδικό.

Δημοσ.

Δυστυχώς κοιτάει το κέρδος η εταιρεία

Στα φρουτάκια πάντως που έχει βγάλει ΟΠΑΠ σου έχει όριο που το ορίζεις εσύ πόσα θες να παίξεις κάθε μέρα και όταν το κάνεις σου βγάζει μήνυμα και για κάποια ώρα δεν σε άφηνε συνεχίσεις

Δημοσ.
5 ώρες πριν, vgeovai είπε

Γενικός και χωρίς παρεξήγηση πάντα, το να σου φταίει η εταιρία που δεν σε προστάτευσε μου φαίνεται σαν να βγάζει κάποιος την ουρα του απέξω αφού έκανε την πατάτα. Όχι, δεν φταίει η εταιρία που δεν υπάρχει αυτοέλεγχος. Όχι δεν φταίει που δεν σε νοιάζει που κανεις ζημια στο εαυτό σου. Και στην τελική, που ξέρει η εταιρία τη έσοδα έχεις και γενικός την οικονομική σου κατάσταση για να σου πει ξοδεύεις πολλά, σταματα?

Πάντα πρέπει κάποιος άλλος να φταίει... Είναι νόμος στην Ελλάδα!

Το ίδιο λένε και όλοι όσοι αρνούνται να ξεχρεώσουν τα δάνεια τους, όπου εκεί τους φταίει  η κακιά τράπεζα που τους έδινε το δάνειο... γιατί να τους το δώσει;;;

• Like 2
Δημοσ.

Οι εταιρίες στοιχηματισμού έχουν γραμμές επικοινωνίας, συμβουλές για το πόσο επικίνδυνος και εθιστικός είναι ο τζόγος, δικαίωμα να θεσπίσεις μέχρι ποιο πόσο αντέχει η τσέπη σου, να γίνεσαι Ban από τις υπηρεσίες τους ακόμα κ δια πάντως κλπ. Πως μπορούμε να κατηγορησουμε την εκάστοτε εταιρία λοιπόν ότι φταίει; 

Ομοίως για τσιγάρο, ποτό, ναρκωτικά. Όλοι ξέρουν τα αρνητικά τους.....επιλογή του καθενός το πως θα πορευτεί. 

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, CallMeRp είπε

και μια φιλενάδα καλή είναι.Ίσως είναι και η καλύτερη λύση.

Εκεί μιλάμε για ολοκληρωτική οικονομική αφαίμαξη!!!!!!!!!!! 🤣🤣🤣   

Δημοσ.

Η εταιρεία είναι ο αντίπαλός σου.

Αν τον κερδίσεις,του τα παίρνεις. Σε νοιάζει; Όχι. Σε νοιάζει πόσα λεφτά έχει στο πορτοφόλι του; Όχι. Σε νοιάζει αν χάσει και δεν έχει να φάει; Όχι. Θέλεις να του τα πάρεις όλα; Ναι. 

Αν σε  κερδίσει,σου τα παίρνει. Τον νοιάζει; Όχι. Τον νοιάζει πόσα λεφτά έχεις στο πορτοφόλι σου; Όχι. Τον νοιάζει αν χάσεις και δεν έχεις να φας ; Όχι. Θέλει να σου τα πάρει όλα; Ναι.

Πως προστατεύει τα συμφέροντά του ο αντίπαλός σου (η εταιρεία δηλαδή); Βάζοντας πλαφόν,βάζοντας στοπ.

Πως προστατεύεις τα δικά σου συμφέροντά; Βάλε τα δικά σου στοπ.

Στο τζόγο έτσι έχουν τα πράματα.

Και στην τελική, ωραία είναι να κερδίζουμε,αλλά,ας μάθουμε πρώτα να χάνουμε.

• Like 8
  • Thanks 1
Δημοσ.
7 ώρες πριν, katsouras είπε

θα ήθελα πολύ και την γνώμη ενός νομικού αν υπάρχει στην παρέα γιατί θεωρώ πως είναι η ίδια ακριβώς ευθύνη του να δίνεις αλκοόλ σε έναν άνθρωπο που ξέρεις ότι είναι αλκοολικός η ναρκωτικά σε ένα τοξικομανη..

Αν υπάρχει κάποιος νομικός θα με ενδιέφερε και μένα

Το τραπέζι μου θυμίζει σκηνικό του scarface μα ο ζαχαροπλάστης αντί να ενδιαφερθεί βάζει και κάνα κουραμπιέ παραπάνω γιατί λέει είμαι καλός πελάτης

Δημοσ.

Τι να σας πει ο νομικος ?

Αν μπορει να θεσπιστει ενας θεσμικος πατερουλης που θα σας λεει ποσο τζογο μπορειτε να παιξετε , ποσο αλκοολ και τσιγαρα μπορειτε να κανετε, ποση ζαχαρη να φατε και ποσο σεξ να κανετε ? 😆

• Like 1
Δημοσ.

Δυστυχώς στον τζόγο δεν υπάρχει το δεν πλερωνω και άσε τα υπόλοιπα κορόιδα να εξοφλήσουν τα δικά μου χρέη. Πάντα βέβαια για τον Έλληνα θα του φταίει κάποιος άλλος και ποτέ ο εαυτός του.

ΥΓ Την έχω πατήσει και εγώ, χάνοντας βέβαια λίγα,διότι ευτυχώς ξαναλειτουργήσε την κρίσιμη στιγμή ο εγκέφαλος μου 

Δημοσ.

Εφόσον υπάρχουν άνθρωποι που πιστεύουν ότι θα παίξουν φρουτάκια στο ίντερνετ και θα κερδίσουν τι να συζητήσουμε?Δεν λυπάμαι κανενα τζογαδόρο όπως δεν λυπάμαι κανενα πρεζακια.

• Like 1
Δημοσ.

Λίγα για τις στοιχηματικές εταιρίες!

Ξέρετε σε πόσους προγραμματιστές δίνουν δουλειά;

Από την άλλη το κράτος μπορείτε να το βρίζετε όσο θέλετε μιας και δίνει δουλειά σε σφραγιδοπατητές (δηλαδή απατεώνες-παράσιτα).

Δημοσ.

Το μεγάλο πρόβλημα που δεν μπορεί να διαχειριστεί ένας αρχάριος με τον online τζόγο είναι απλό και το εξής:

Δεν έχεις χρήματα στα χέρια σου όταν ποντάρεις,χρησιμοποιείς κλικ/κουμπάκια τα οποία μοιραία σου ρίχνουν τις αντίστοιχες αναστολές που θα είχες ποντάροντας λεφτά ''που τα πιάνεις'' εκείνη την στιγμή.

Το ίδιο τρικ -που χρησιμοποιείται χάριν διευκόλυνσης- είναι και οι μάρκες,ακριβώς την ίδια δουλεία εξυπηρετούν.

Αυτά τα παραπάνω αποδεδειγμένα σε οδηγούν σε κινήσεις/πονταρίσματα που δεν θα έκανες αμα κράταγες το αντίστοιχο ποσό στα χέρια σου ή το έβγαζες από την τσέπη σου.

Επίσης η ταχύτητα της ροής μια παρτίδας online επειδή είναι απείρως πιο γρήγορη από μια live παρτίδα σε κάνεις να ξεχνάς γρήγορα αν κατά την διάρκεια του session σου έχεις ευνοηθεί ή όχι από τον παράγοντα τύχη.Έτσι όταν φτάσεις ταπί σου μένει μόνο η αίσθηση ότι αδικήθηκες και ήσουν τόσο κοντά στο κέρδος.Αυτό λειτουργεί πεισματικά/εγωιστικά και σε κάνει να συνεχίζεις να παίζεις ακόμα και αν είσαι εκτός οικονομικής σου δυνατότητας ή σε κατάσταση tilt.

• Like 4
  • Thanks 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, umad είπε

Το μεγάλο πρόβλημα που δεν μπορεί να διαχειριστεί ένας αρχάριος με τον online τζόγο είναι απλό και το εξής:

Δεν έχεις χρήματα στα χέρια σου όταν ποντάρεις,χρησιμοποιείς κλικ/κουμπάκια τα οποία μοιραία σου ρίχνουν τις αντίστοιχες αναστολές που θα είχες ποντάροντας λεφτά ''που τα πιάνεις'' εκείνη την στιγμή.

Το ίδιο τρικ -που χρησιμοποιείται χάριν διευκόλυνσης- είναι και οι μάρκες,ακριβώς την ίδια δουλεία εξυπηρετούν.

Αυτό συμβαίνει και με τις πιστωτικές κάρτες. Άλλο είναι να βγάζεις μετρητά απο την τσέπη να πληρώσεις,να τα πιάνεις με το χέρι,να βλέπεις ποσα σου μένουν κτλ και άλλο με καρτα που σου φαίνεται σαν να πληρώνεις με κοπανιστο αέρα

• Like 1
Δημοσ.

Η "πρασινη" εχει σύστημα να βάζεις εσυ οριο.

Πχ ρυθμιζεις 150 την εβδομαδα και δεν σε αφηνει το συστημα να παιξεις παραπάνω.

Δεν ειναι ανεξέλεγκτες οι καταστάσεις. Παίζει ρολο και το ατομο που παίζει.

Ολα αυτα απο εναν τζογαδορο

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...