Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω μια οθόνη lg w2253tq εδώ και 8 χρόνια η οποία με έχει βγάλει ασπροπρόσωπο έχει μόνο 2 καμμένα πιξελ και δουλεύει απροβληματιστα αλλά νομίζω ότι ήρθε η ώρα για μία αναβάθμιση. 

Την οθόνη την θέλω για gaming, ταινίες - σειρές αλλά και για την δουλειά που χρειάζομαι υπολογιστή. 

Από gaming  θα παίξω και παιχνίδια τύπου pubg με την παρέα αλλά πιο πολύ παίζω single player games τύπου assasins creed, hitman, witcher κλπ. 

Γενικά με την οθόνη που έχω τώρα μου φαίνεται πολύ ξεκούραση για τα μάτια μου και κάθομαι πολλές ώρες την μέρα όποτε θα ήθελα μια ξεκούραση οθόνη. 

Το σύστημα μου είναι:

CPU INTEL CORE I5-6500 3.20GHZ LGA1151      
  ΜΗΤΡΙΚΗ GIGABYTE H170-HD3       
  SSD ADATA ULTIMATE SU800 256GB 3D NAND FLASH 2.5''       

RAM CORSAIR CMK8GX4M2A2400C16 VENGEANCE LPX BLACK 8GB

Και η κάρτα γραφικών sapphire radeon 480 8gb nitro 

Θα μου προτείνατε μια οθόνη 24ρων ιντσών 1440p ανάλυση? 

Ευχαριστώ για τον χρόνο σας. 

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, thetiesthatbind είπε

Με την κάρτα που έχεις είσαι για 1080p οχι για 1440p. 

Άρα να μην το τολμησω δηλαδή? 

Έχεις να προτείνεις κάποια αξιόπιστη στα 1080p?

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, thetiesthatbind είπε

Ποιο ειναι το μπάτζετ σου; 

Νομίζω ότι κάτι τέτοιο χρειάζεσαι πάντως:

https://www.skroutz.gr/s/12101411/LG-24MP59G-P.html#specs

Θα σου απαντήσουν και τα παιδιά που ξέρουν καλύτερα τις οθόνες 

Ωραια οθόνη φαίνεται. 

Σκεφτόμουν να πήγαινα και σε μια 1080 144hz αλλά γενικά μου αρέσουν τα χρώματα και το οπτικό υλικό από τα games. 

Από budget γύρω στα 200 ευρώ για κάτι αξιόπιστο να μην έχω θέματα με βλάβες και ελαττωματικες οθόνες. 

Δημοσ.

Να πας στα 144Hz αλλά θα χρειαστεί να αλλάξεις και κάρτα γραφικών. Γνώμη μου πάντα, αφού PUBG παίζεις μόνο για το χαβαλέ με φίλους, ότι η 75Hz, FreeSync, IPS θα σου δώσει καλύτερη εμπειρία στα singleplayer από μια TN, 144 Hz.

Προσωπικά, θα πήγαινα σε αυτήν ωστόσο: https://www.skroutz.gr/s/10441059/Dell-SE2717H.html στις 27 ίντσες. Αλλά είναι εγγύηση και είναι DELL που παρέχει πολύ καλή υποστήριξη στις εγγυήσεις της και επισκευή στο χώρο σου. 

Δημοσ.

Σε ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις, θα πάω να κοιτάξω την Dell από  ότι είδα είναι και ματ οπότε θα βολεύει και πιο πολύ τα μάτια. 

Δημοσ.
3 ώρες πριν, thetiesthatbind είπε

Να πας στα 144Hz αλλά θα χρειαστεί να αλλάξεις και κάρτα γραφικών. Γνώμη μου πάντα, αφού PUBG παίζεις μόνο για το χαβαλέ με φίλους, ότι η 75Hz, FreeSync, IPS θα σου δώσει καλύτερη εμπειρία στα singleplayer από μια TN, 144 Hz.

Προσωπικά, θα πήγαινα σε αυτήν ωστόσο: https://www.skroutz.gr/s/10441059/Dell-SE2717H.html στις 27 ίντσες. Αλλά είναι εγγύηση και είναι DELL που παρέχει πολύ καλή υποστήριξη στις εγγυήσεις της και επισκευή στο χώρο σου. 

Πήγα την είδα στον κοτσοβολο, αυτό που μου έκανε εντύπωση ήταν ότι σε σχέση με την 24 άρα ultra sharp στα δείγματα του κοτσοβολου τα χρώματα της 27αρας ήταν πιο ζωντανά, την παρήγγειλα και περιμένω να έρθει. 

• Like 1
Δημοσ.
Στις 23/12/2018 στις 2:15 ΜΜ, thetiesthatbind είπε

Πήγα την είδα στον κοτσοβολο, αυτό που μου έκανε εντύπωση ήταν ότι σε σχέση με την 24 άρα ultra sharp στα δείγματα του κοτσοβολου τα χρώματα της 27αρας ήταν πιο ζωντανά, την παρήγγειλα και περιμένω να έρθει. 

Update!!!!! 

Πριν λίγο παρέλαβα την οθόνη από τον κουριερ και αντίκρισα μέσα στην συσκευασία ένα αίσχος. 

Συσκευασία χτυπημένη εξωτερικά, μόλις την άνοιξα μέσα τα παρελκόμενα χύμα. 

ΈΛΕΙΠΕ ΤΟ ΚΑΛΩΔΙΟ Vga!!!!!!!! 

Η οθόνη γύρω γύρω χωρίς τις ζελατίνες της και με εμφανής γρατζουνιές στο πλαίσιο. 

Τηλέφωνο κατευθείαν στον κωτσοβολο. Περιμένω τον κουριερ για επιστροφή και αντικατάσταση με ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ όπως μου τόνισαν. 

Δημοσ.

Καλη η οθονη που πηρες.

Μονη μου ενσταση η 1080ρ στις 27ιντσες.

Παντως και η LG που σου προτειναν ειναι παρα πολυ καλη,το ξερω γιατι την ειχα και την αλλαξα απλα γιατι πηγα σε 1440 144hz.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Dantε είπε

Καλη η οθονη που πηρες.

Μονη μου ενσταση η 1080ρ στις 27ιντσες.

Παντως και η LG που σου προτειναν ειναι παρα πολυ καλη,το ξερω γιατι την ειχα και την αλλαξα απλα γιατι πηγα σε 1440 144hz.

Όπως το είπες πολύ καλή η οθόνη, την δοκίμασα αφού την έχω που την έχω μέχρι να έρθει η καινούρια. 

Πολύ καλή οθόνη κανένα θέμα με τα χρώματα και την ποιότητα ούτε κάποιο bleeding ή κάτι αντίστοιχο στο πάνελ της. 

Μόνη μου ένταση λιγάκι η συνήθεια των ματιών μου αφού έρχομαι από οθόνη 22 ιντσών μου φαίνεται λιγάκι μεγάλη για τα μάτια μου ειδικά στο pubg που είναι και fps αλλά μπορεί να είναι λόγω αλλαγής οθόνης. Έπαιξα λιγάκι pubg και Tomb raider και ειδικά στο δεύτερο είναι πολύ χορταστική η οθόνη. 

Τώρα είμαι σε δίλημμα να την ακυρώσω και να πάω σε 24 άρα ή να περιμένω την καινούρια? 

Δημοσ.

Εφοσον σε καλυπτει και δε σε ενοχλει η αναλυση,κρατα την!

Για gaming δεν ειναι ασχημη η 1080 στις 27.

Ισως σε αλλες δουλειες να ενοχλει αλλα οχι κατι ιδιαιτερο.

Δημοσ.
Στις 31/12/2018 στις 2:37 ΜΜ, astral7 είπε

Update!!!!! 

Πριν λίγο παρέλαβα την οθόνη από τον κουριερ και αντίκρισα μέσα στην συσκευασία ένα αίσχος. 

Συσκευασία χτυπημένη εξωτερικά, μόλις την άνοιξα μέσα τα παρελκόμενα χύμα. 

ΈΛΕΙΠΕ ΤΟ ΚΑΛΩΔΙΟ Vga!!!!!!!! 

Η οθόνη γύρω γύρω χωρίς τις ζελατίνες της και με εμφανής γρατζουνιές στο πλαίσιο. 

Τηλέφωνο κατευθείαν στον κωτσοβολο. Περιμένω τον κουριερ για επιστροφή και αντικατάσταση με ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ όπως μου τόνισαν. 

Διάλεξες και εσύ κατάστημα της πλάκας. Πάρτην από το VV.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
28 λεπτά πριν, BlueBlood7 είπε

Διάλεξες και εσύ κατάστημα της πλάκας. Πάρτην από το VV.

Έχεις δίκιο!! Είχα να ψωνίσω από το συγκεκριμένο μαγαζί 12 χρόνια γιαυτό τον λόγο . Πέρυσι  τον Ιανουάριο που δοκίμασα μια παραγγελία για ενα κινητό όλα κύλησαν ομαλά και είπα να τολμησω και τώρα! Μεγάλο fail!! Απαράδεκτη κατάσταση, τελικά το κουτί γράφει εκθεσιακό απ έξω άρα λύθηκαν και όλες οι απορίες που είχα για την συσκευασία και το πως ήρθε αλλά το κερασάκι στην τούρτα ήταν που έλειπαν πράγματα όπως το καλώδιο vga, δεν κράτησαν κανένα πρόσχημα. 

Επεξ/σία από astral7

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...