Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδια,εχθές το βράδυ όπως γυρνούσα κατα τις 4  , πάτησα το αμαξι περίπου 120 σε περιοχή που επιτρέπει 50 ειναι τέλος πάντων μια μεγαλη ευθεία στην πόλη μου ( καβαλα πριν τα δικαστήρια εαν ξέρει κάποιος ) που τέτοια ωρα δεν υπήρχε ψυχή ήταν και ολα τα φανάρια πράσινα οποτε το εκανα.Το θέμα ειναι ότι ένα φιλαράκι μου είπε ότι εκει υπάρχει ραντάρ και ότι όντως λειτουργεί και είχε γράψει φίλο του πριν καμποσο καιρό.Παω λοιπόν και εγώ σήμερα και όντως υπήρχε ραντάρ αλλα κάποιος που μάλλον την είχε πατήσει παλαιότερα το είχε βάψει μπροστά στην κάμερα για να μην μπορει να τραβήξει φωτογραφία, επίσης την ωρα που περνούσα δεν ειδα και κανενα φλας.Οποτε αυτο που θέλω να ρωτήσω ειναι υπάρχει περίπτωση να με τράβηξε φωτο και να μου ερθει ραβασάκι στο σπίτι ; Εχω και φωτογραφία για του λόγου το αληθές 

700030BB-7ACF-4215-AEF6-B81E5D88DC9F.jpeg

• Confused 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν ήταν βράδυ και δεν είδες φλας λογικά δε σε τράβηξε.Κατα τα άλλα πόσο μλκς πρέπει να είμαστε κάποιος για να βάψει κάμερα??Δεν υπάρχει σωτηρία...

Επεξ/σία από kajwbtfe
  • Like 4
Δημοσ.

Σε περιοχή με όριο 50 πήγαινες με 120, εύχομαι σύντομα να σου πάρουν το δίπλωμα και το αμάξι μαζί πριν φας κάνα φουκαρα. 

• Like 6
Δημοσ.
8 ώρες πριν, Thanos19877 είπε

Γεια σας παιδια,εχθές το βράδυ όπως γυρνούσα κατα τις 4  , πάτησα το αμαξι περίπου 120 σε περιοχή που επιτρέπει 50 ειναι τέλος πάντων μια μεγαλη ευθεία στην πόλη μου ( καβαλα πριν τα δικαστήρια εαν ξέρει κάποιος ) που τέτοια ωρα δεν υπήρχε ψυχή ήταν και ολα τα φανάρια πράσινα οποτε το εκανα.Το θέμα ειναι ότι ένα φιλαράκι μου είπε ότι εκει υπάρχει ραντάρ και ότι όντως λειτουργεί και είχε γράψει φίλο του πριν καμποσο καιρό.Παω λοιπόν και εγώ σήμερα και όντως υπήρχε ραντάρ αλλα κάποιος που μάλλον την είχε πατήσει παλαιότερα το είχε βάψει μπροστά στην κάμερα για να μην μπορει να τραβήξει φωτογραφία, επίσης την ωρα που περνούσα δεν ειδα και κανενα φλας.Οποτε αυτο που θέλω να ρωτήσω ειναι υπάρχει περίπτωση να με τράβηξε φωτο και να μου ερθει ραβασάκι στο σπίτι ; Εχω και φωτογραφία για του λόγου το αληθές 

700030BB-7ACF-4215-AEF6-B81E5D88DC9F.jpeg

Γραφτηκες εδω πριν 8 ωρες για να μς πεις οτι αντι για 50 πηγαινες με ...120??

42 λεπτά πριν, tsiro7 είπε

Σε περιοχή με όριο 50 πήγαινες με 120, εύχομαι σύντομα να σου πάρουν το δίπλωμα και το αμάξι μαζί πριν φας κάνα φουκαρα. 

Συμφωνω.

Δημοσ.

Και μόνο ο φόβος του προστίματος ίσως σε κάνει να αλλάξεις μυαλά ως προς την οδήγηση.

Τέλος πάντων,δεν θα σου έρθει τίποτα,και εύχομαι να μην σου έρθει,αλλά οπωσδήποτε πρέπει να αλλάξεις οδηγική συμπεριφορά.

Οι υπόλοιποι δεν κάνατε ποτέ σας μλκς στην ζωή σας;

Υπάρχει σήμερα οδηγός που να μην έκανε τέτοια;Σας ευχαριστεί το πρόβλημα των διπλανών σας;

• Like 5
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παλίκαρε άκου,επειδή είμαι και εγώ από καβάλα και κατάλαβα εντελώς τι λες.Μην ακούς όλους τους τόσο σωστούς πολίτες εδώ πέρα που το παίζουν ανωτερότητα,η συγκεκριμένη κάμερα είναι χαλασμένη,να φανταστείς κάποιοι κάνουν και κόντρες εκεί πέρα και πότε δεν τους έχει έρθει κλήση,οπότε άραξε δεν πρόκειτε να πάθεις τίποτα απλά από εδώ και πέρα προσοχή.Όσο για τον από πάνω μου,φίλε πραγματίκα δεν ξέρεις πόσο συμφωνώ όλοι κάναμε μαλακίες αλλά δεν κρατάμε κακίες. Τα κόμπλεξ είναι πολλά ,όπως και οι τόσο σωστοί οδηγοί φαίνεται.Και επειδή το ξέρω το μέρος εκεί μπορείς άνετα και 160 και παραπάνω να πιάσεις το βράδυ εάν έχεις καλό αμάξι, δεν λέω ότι ειναι σωστό αλλά μπορείς.Φανταστείτε είναι μια ευθεία σαν την λεωφόρο νίκης στην θεσσαλονίκη αλλά χωρίς καθόλου κόσμο αργά το βράδυ

Επεξ/σία από Giannhs aibalhs
Δημοσ.

δε θελει και πολυ να καταλαβει κανεις γιατι εχουμε φτασει εδω που εχουμε φτασει, με κατι σχολια του στυλ "α εσεις δεν εχετε κανει...", "εσεις καλυτεροι ειστε;" που διαβαζω κατα καιρους σε διαφορετα τετοια περιστατικα.

ΝΑΙ υπαρχουν ανθρωποι που δεν κανουν τετοια, ΝΑΙ υπαρχουν ανθρωποι που ΟΝΤΩΣ ειναι καλυτεροι απο καποιους ,σε τετοιες περιπτωσεις. επειδη εσεις μεγαλωσατε κανοντας καραγκιοζηλικια και ψευτομαγκιες τις οποιες κουβαλατε ως και σημερα, δε σημαινει οτι σε αυτη τη χωρα δεν υπαρχουν ανθρωποι που να μην εχουν τα χαλια σας (λιγοι αλλα υπαρχουν).

οσο για τον op, κλασσικη περιπτωση χαζομαρας, γιατι δεν ειδε φλας, ειδε και μονος του βαμμενη καμερα, παρ'ολα αυτα φτιαχνει λογαριασμο για να ρωτησει εαν θα τον εγραψε. ο,τι να'ναι δηλαδη. και να φανταστω οτι αν τον εγραφε οντως, θα παραπονιοταν κιολας (τρεχοντας με 70χλμ πανω απ'το οριο).

• Like 8
Δημοσ.

Είναι μερικές περιοχές όπου τα όρια ταχύτητας είναι εντελώς ό,τι να' ναι. Αν κάνει πχ κανείς το λάθος και πάει με 60 που είναι το μέγιστο όριο μετά τη Βάρκιζα (προς Ribas), είναι πολύ πιθανόν να τον καρφώσουν από πίσω τα δεκάδες αυτοκίνητα που πηγαίνουν σαν τρελά. Και προφανώς, ενώ εκεί γίνονται τα περισσότερα (και κόντρες), τα μπλόκα και τα ραντάρ απλά είναι ανύπαρκτα. Βγαίνουν μια φορά στο εξάμηνο (περνάω καθημερινά), παίρνουν διπλώματα σε όποιον πηγαίνει με 90 και ξαναπηγαίνουν μετά από πολλούς μήνες. Ακόμα και στην παραλιακή, στο ρεύμα από Πειραιά προς Γλυφάδα, κανένας μα κανένας δεν τηρεί τα όρια ταχύτητας, με αποτέλεσμα, και να θέλεις να κινηθείς κανονικά, να κινδυνεύεις εσύ ο ίδιος. Κολλάνε αστραπιαία από πίσω σου ακόμα και μέσα στην κίνηση.

Τα 120 του φίλου, εκτός αν μιλάμε για αυτοκινητόδρομο, είναι πολλά και οι κάμερες θα έπρεπε να λειτουργούν συνεχόμενα πάντα.

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, palawiaris είπε

Και μόνο ο φόβος του προστίματος ίσως σε κάνει να αλλάξεις μυαλά ως προς την οδήγηση.

Τέλος πάντων,δεν θα σου έρθει τίποτα,και εύχομαι να μην σου έρθει,αλλά οπωσδήποτε πρέπει να αλλάξεις οδηγική συμπεριφορά.

Οι υπόλοιποι δεν κάνατε ποτέ σας μλκς στην ζωή σας;

Υπάρχει σήμερα οδηγός που να μην έκανε τέτοια;Σας ευχαριστεί το πρόβλημα των διπλανών σας;

Ναι εχω τρεξει αντι μαντι με  50 με 70 και αντι με 100 με 120 κλπ αλλα οχι τετοια δεν εχω κανει .

Οσο και αν ο δρομος το "επιτρεπει" .

• Like 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, Giannhs aibalhs είπε

Παλίκαρε άκου,επειδή είμαι και εγώ από καβάλα και κατάλαβα εντελώς τι λες.Μην ακούς όλους τους τόσο σωστούς πολίτες εδώ πέρα που το παίζουν ανωτερότητα,η συγκεκριμένη κάμερα είναι χαλασμένη,να φανταστείς κάποιοι κάνουν και κόντρες εκεί πέρα και πότε δεν τους έχει έρθει κλήση,οπότε άραξε δεν πρόκειτε να πάθεις τίποτα απλά από εδώ και πέρα προσοχή.Όσο για τον από πάνω μου,φίλε πραγματίκα δεν ξέρεις πόσο συμφωνώ όλοι κάναμε μαλακίες αλλά δεν κρατάμε κακίες. Τα κόμπλεξ είναι πολλά ,όπως και οι τόσο σωστοί οδηγοί φαίνεται.Και επειδή το ξέρω το μέρος εκεί μπορείς άνετα και 160 και παραπάνω να πιάσεις το βράδυ εάν έχεις καλό αμάξι, δεν λέω ότι ειναι σωστό αλλά μπορείς.Φανταστείτε είναι μια ευθεία σαν την λεωφόρο νίκης στην θεσσαλονίκη αλλά χωρίς καθόλου κόσμο αργά το βράδυ

Famous last words

• Like 1
Δημοσ.
20 ώρες πριν, Thanos19877 είπε

Οποτε αυτο που θέλω να ρωτήσω ειναι υπάρχει περίπτωση να με τράβηξε φωτο και να μου ερθει ραβασάκι στο σπίτι ; Εχω και φωτογραφία για του λόγου το αληθές 

Φοβάσαι μην πέσει η φωτογραφία στα χέρια του πατέρα – μάνας και φας σφαλιάρα ξανάστροφη;;;;

• Sad 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...