Προς το περιεχόμενο

Xbox One S 1Tb 215 ευρώ Γερμανός, Public, Plaisio, Kotsovolos, Mediamarkt

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για όποιον το βιάζεται για τις γιορτές μια χαρά . Αλλά όπως αναφέρθηκε μετα την προσφορά στα 170 δεν μου κάθεται καλά ..

Θα ξαναβγει σίγουρα παρόμοια προσφορά και ίσως με καλύτερο bundle. Το δυνατο bundle με RDR2 το κοπανάνε στα 269 αυτη την περίοδο..

• Απαντ. 40
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δεν είναι όμως μόνο το RDR2 στο πακέτο, είναι και δεύτερο παιχνίδι και δεύτερο χειριστήριο.

Συνολικά τα έξτρα είναι πάνω από 100 ευρώ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πως δεν είναι το έχει bundle στα 268 € μαζί με άλλο παιχνίδι ή δευτερο χειριστήριο.

Αν είχε το bundle με το δεύτερο χειριστήριο 20-30 ευρώ κάτω θα το σκεφτόμουν σοβαρά.

Το GOW δεν το υπολογιζω ως προσφορά οταν αυτη τη στιγμή το αγοράζεις με ενα 5ευρω..

Τωρα όχι δεν πολυαξίζει για μένα παντα. Γενικά είναι καλή τιμούλα όμως.

Είμαι σίγουρος οτι θα τα δουμε πιο κάτω πολύ γρήγορα ..

Επεξ/σία από Prof_Chaos
  • Moderators
Δημοσ.
3 ώρες πριν, MiJ16 είπε

Έχω την εντύπωση πως τα πακέτα του public των 249-269 που έχουν είτε 3 παιχνίδια ή 2 παιχνίδια + 2nd Controller είναι στα επίπεδα της προσφοράς του amazon στην BF.

Κάνω λάθος;

Πληρωνεις δηλαδη 70-90 ευρω τα δυο παιχνιδια σε σχεση με την BF στην microsoft.de

Δημοσ.

Τελικά με έβαλαν να πάω πίσω στο κατάστημα γιατί είχαν ξεχάσει να μου το δώσουν. Όποιος πάρει να τους το θυμήσει....

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

XBOX ONE S τελική με Battlefiled 5 και RDR2.  Δηλαδή ΑΑΑ τίτλους στα 245€ . 

https://www.amazon.co.uk/dp/B07L6Z5WVG?aaxitk=VoXT9IICl8NkY4piyAo.YQ&pd_rd_i=B07L6Z5WVG&pf_rd_p=0e11f8c9-98e1-4a93-bd5e-367420b613ee&hsa_cr_id=2686092240902&sb-ci-n=productDescription&sb-ci-v=Xbox One S 1TB Battlefield V console %2B Red Dead Redemption

Δεν το βλέπω σε Ευρωπαικό να ματσάρει τις 199 λίρες του UK σε 199€ θα ηταν ιδανικό και θα εβγαινε εως 220€ αλλα οι ενδιαφερομενοι ας το κοιτάξουν. TO UK Πάντως εχθές δεν δεχόταν Ελληνική διεύθυνση σήμερα το εφτασα κανονικά εως το τελικό στάδιο πληρωμής. ( ισως και να δεχόταν απλά δεν το προχώρησα γιατι έβγαζε μήνυμα όπως και σήμερα οτι δεν στέλνει Ελλάδα.Σήμερα που δοκίμασα στέλνει κανονικά ενω έχει το ίδιο μήνυμα)

Επεξ/σία από Prof_Chaos
  • Like 1
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Prof_Chaos είπε

This item does not ship to Greece

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, Themos3 είπε

This item does not ship to Greece

Δοκίμασε να το βάλεις καλάθι και να προχωρήσεις κι εμένα το ίδιο μήνυμα βγάζει αλλά προχώρησε.

amazon.co.JPG

Επεξ/σία από Prof_Chaos
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σωστός!
Κουβέντα να γίνεται βέβαια αλλά για κάποιον που δε θέλει τα συγκεκριμένα games και θέλει 2ο χειριστήριο δε νομίζω να του βγεί πιο φτηνά από τα 215 ακόμα και αν θελήσει να τα πουλήσει.

Επεξ/σία από Themos3
Δημοσ.

Tελειωνει αυτη η γενια κονσολων και οι τιμες μονο προς τα κατω θα πηγαινουν πλεον για καποιο διαστημα, ιδιως για το ΧΒΟΧ που δεν τα πηγε τοσο καλα εμπορικα. Για οποιον ενδεχομενως δεν βιαζεται το αναφερω.

Δημοσ.
32 λεπτά πριν, Themos3 είπε

Σωστός!
Κουβέντα να γίνεται βέβαια αλλά για κάποιον που δε θέλει τα συγκεκριμένα games και θέλει 2ο χειριστήριο δε νομίζω να του βγεί πιο φτηνά από τα 215 ακόμα και αν θελήσει να τα πουλήσει.

Δεν συζητάμε να θέλει κάποιος να τα πουλήσει Ελλάδα γιατι μόνο χαμένος θα βγεί. Εδώ γίνεται παζάρι στις αγγελίες σε τιμές χώμα .. τι να λέμε τώρα η κατάσταση ειναι απελπισία.

Για οποιον τον ενδιαφέρουν όμως οι δύο τίτλοι ειναι καλή περίπτωση για τώρα που μιλάμε πάντα.

Η καλύτερη περίπτωση ηταν το BF με δύο κοντρόλερς το 1 TB στα 170 αν θυμάμαι καλά . Πίστεύω θα δούμε πολλές τέτοιες προσφορές το Γενάρη ..

Συμπέρασμα οταν βλέπετε Χριστουγεννα τέτοιες τιμές σκέφτείτε τι έχει να γίνει μετα τις γιορτές.. 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, kostiger είπε

Tελειωνει αυτη η γενια κονσολων και οι τιμες μονο προς τα κατω θα πηγαινουν πλεον για καποιο διαστημα, ιδιως για το ΧΒΟΧ που δεν τα πηγε τοσο καλα εμπορικα. Για οποιον ενδεχομενως δεν βιαζεται το αναφερω.

Καθε αλλο παρα τελειωνει, αν ειναι να περιμενουμε την επομενη γενια να βγει και να πεσει σε τιμες, θα περασουν χρονια, ασε που μετα θα συζηταμε για την μεθεπομενη. 😜

Γιατι λες οτι δεν τα πηγε καλα εμπορικα το xbox?

Τουναντιον σαρωνει. 

Ειδικα στο BF, επαιξε μπαλλα μονο του, με την sony ανυπαρκτη!

• Like 2
Δημοσ.
3 ώρες πριν, fagoura είπε

Καθε αλλο παρα τελειωνει, αν ειναι να περιμενουμε την επομενη γενια να βγει και να πεσει σε τιμες, θα περασουν χρονια, ασε που μετα θα συζηταμε για την μεθεπομενη. 😜

Γιατι λες οτι δεν τα πηγε καλα εμπορικα το xbox?

Τουναντιον σαρωνει. 

Ειδικα στο BF, επαιξε μπαλλα μονο του, με την sony ανυπαρκτη!

Υπονοησα οτι θα ειναι διαθεσιμο σε χαμηλες τιμες και στο εγγυς μελλον και με αυτη την εννοια καποιος που το σκεφτεται αλλά δεν εχει κατασταλλαξει δεν σημαινει οτι δεν θα μπορει να το βρει σε καλη τιμη και σε π.χ 2 μηνες.

Σε οτι αφορα στην εμπορικη του πορεια, δεν σαρωνει καθως ειναι σταθερα τριτο. Ειναι ικανοποιητικες οι πωλησεις μεν, κυριως λογω του Χ, ωστοσο υπολειπονται των αλλων 2, αρα δεν σαρωνει, ή αν σαρωνει, σαρωνουν και οι 3. Ειναι ωστοσο σαφως η πιο vfm προταση στη παρουσα φαση αναντιρρητα, το σλιμ.

Ειναι επισης στα τελειωματα της η γενια αυτη να συμπληρωσω και δεν το λεω εγω, ο Phil Spencer και ο Shawn Layden το λενε. Τι σου προκαλεσε εντυπωση δεν καταλαβα. Δεν προετρεψα κανενα να μπει σε αναμονη για τα επομενα συστηματα. Που δεν ειμαι και καθολου βεβαιος οτι θα ειναι μακροχρονια η αναμονη.  Σε ενα, βια δυο χρονια θα ειναι εδω τα επομενης γενιας και τοτε οι βασικες εκδοσεις των PS4-X.ONE θα φανταζουν πολυ φτωχες οσο τιμιες κι αν ειναι..

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...