DEEJAYBOSS Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2018 να σε ρωτησω κάτι ακόμη.... Στον σταθερό μου κάηκε η γραφικών και έβαλα μια νέα καθάρισα με ddu τους drivers και εγκατέστησα νέους και αναβοσβήνει η οθόνη.... δεν φταίει η οθόνη γιατί το power της οθόνης είναι μόνιμα αναμένο άρα λογικά κάτι γίνεται με την κάρτα γραφικών...... Υπάρχει περίπτωση να φταίει το τροφοδοτικό μου???????? Η να π'αρω άλλη κάρτα??????? όταν χάνεται και μαυρίζει βγάζει γραμμές πριν σβήσει...... το άλλο που μπορεί να φταίει είναι το καλώδιο HDMI...... τΙ ΑΠΌ ΤΑ 2 ΛΕΣ?????
poulinos Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2018 On 25/12/2018 at 01:13, DEEJAYBOSS said: να σε ρωτησω κάτι ακόμη.... Στον σταθερό μου κάηκε η γραφικών και έβαλα μια νέα καθάρισα με ddu τους drivers και εγκατέστησα νέους και αναβοσβήνει η οθόνη.... δεν φταίει η οθόνη γιατί το power της οθόνης είναι μόνιμα αναμένο άρα λογικά κάτι γίνεται με την κάρτα γραφικών...... Υπάρχει περίπτωση να φταίει το τροφοδοτικό μου???????? Η να π'αρω άλλη κάρτα??????? όταν χάνεται και μαυρίζει βγάζει γραμμές πριν σβήσει...... το άλλο που μπορεί να φταίει είναι το καλώδιο HDMI...... τΙ ΑΠΌ ΤΑ 2 ΛΕΣ????? θα μπορουσε να ειναι τροφοδοτικο αμα δεν εχεις καλο τροφοδοτικο και η καρτα ειναι πιο απαιτητικη. θα ξεκινουσα βεβαια με καλωδιο πρωτα και μετα με καμια διανομη linux ή να την βαλω σε αλλο pc να δω τι παιζει.θελει δοκιμες υποχρεωτικα ωστε να βγαζεις εκτος αυτα που δεν φταινε. το βασικο ειναι αν εχεις αλλο καλωδιο ή αλλο τροφοδοτικο ή παρομοια καρτα. αν δεν εχεις hdmi δοκιμασε με d-sub ή dvi αν τα υπσοτηριζει η καρτα και η οθονη
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Ξεκίνησε από DEEJAYBOSS,
0 ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ
Μετάβαση στην ανάρτηση
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα