DEEJAYBOSS Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2018 ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ! ΕΧΩ ΑΓΟΡΑΣΕΙ LAPTOP FREEDOS ΕΧΩ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ ISO WINDOWS ΤΟ ΕΓΓΡΑΨΑ ΣΕ USB FLASH ΜΕ ΤΟ RUFUS ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΒΡΩ ΠΩς ΝΑ ΑΛΛΑΞΩ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ BOOT ΑΠΟ ΤΟ USB
poulinos Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2018 διαβασε αυτο φτιαξτο για μενα με το media creation tool.β.βαλε να bootarei απο usb stick
DEEJAYBOSS Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2018 ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑSUS........ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΜΦΑΝΙΖΕΙ ΚΑΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙ ΤΟ ΣΤΙΚΑΚΙ ΚΑΙ ΟΠΤΙΚΟ ΔΕΝ ΕΧΩ!!!!!!!! ΤΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ FX504 SERIES TUF GAMING
ma3stros Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2018 Πρεπει να δεις σε τι mode ειναι (legacy ή uefi)
DEEJAYBOSS Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2018 ΑΝ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΔΟΚΙΜΑΣΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΙΝΑΙ......... ΔΕΝ ΕΜΦΑΝΙΖΕΙ ΚΑΝ ΣΑΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟ USB
DEEJAYBOSS Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2018 ΤΟ ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ ΣΕ MBR BIOS (Ή UEFI H GSM) FAST BOOT DISABLED SECURE BOOT DISABLED
ma3stros Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) παντως κανε τον κοπο να κατεβασεις τα win10 απο media creation tool μηπως κατι δεν εγινε σωστα. Με το media creation τα δημιουργει ολα μονο του κ δεν πιστευω οτι θα χεις θεμα ασε που δεν βρισκω κ λογο να το κανεις με rufuς.. εμενα μ φαινεται οτι εχεις κανει κατι λαθος στην εγγραφη των windows Επεξ/σία 23 Δεκεμβρίου 2018 από ma3stros
poulinos Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2018 12 minutes ago, DEEJAYBOSS said: ΤΟ ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ ΣΕ MBR BIOS (Ή UEFI H GSM) FAST BOOT DISABLED SECURE BOOT DISABLED α.μην γραφεις κεφαλαια ειναι σαν να φωναζεις β.δοκιμασε.το media creation.τα κανει ολα αυτοματα 1
DEEJAYBOSS Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2018 Παίδες είστε ωραίοι ευχαριστώ πολύ!!!!!!!!! Όλα καλά! Καλά Χριστούγεννα εύχομαι!!!!!
poulinos Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2018 3 hours ago, DEEJAYBOSS said: Παίδες είστε ωραίοι ευχαριστώ πολύ!!!!!!!!! Όλα καλά! Καλά Χριστούγεννα εύχομαι!!!!! τι εκανες τελικα?
Επιλεγμένo σχόλιο DEEJAYBOSS Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Επιλεγμένo σχόλιο Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2018 το έκανα όπως είπατε με creation το έβαλα στη usb 2.0 όχι στην 3.1 (δεν ξερω αν εφταιγε και αυτο) με το που το έβλα το έβγαλε με τη μια σαν επιλογή και έκανα κανονικά εγκατάσταση.... Μόλις τελείωσα και με τα προγράμματα..... Και πάλι ευχαριστώ!!!!!!
poulinos Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2018 On 23/12/2018 at 23:54, DEEJAYBOSS said: το έκανα όπως είπατε με creation το έβαλα στη usb 2.0 όχι στην 3.1 (δεν ξερω αν εφταιγε και αυτο) με το που το έβλα το έβγαλε με τη μια σαν επιλογή και έκανα κανονικά εγκατάσταση.... Μόλις τελείωσα και με τα προγράμματα..... Και πάλι ευχαριστώ!!!!!! η μπλε οθονη συνηθως ειναι λογω usb 3.το να μην ξεκινησει να bootarei απο usb ειναι λογω λαθος στο rufus
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Ξεκίνησε από DEEJAYBOSS,
0 ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ
Μετάβαση στην ανάρτηση
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα