bromiaris Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2018 12 ώρες πριν, MessatsuRoku είπε Μπορει να χρειαστει να αλλαξετε την διευθυνση σε Αγγλια, ΠΛΗΡΩΜΗ ΣΕ ΕΥΡΩ για να μην υπαρξει φορος μετατροπης νομισματος. Η τιμη πρεπει να βγαινει καπου στο 1.20 ευρω, δεν ξερω να πω ακριβως διοτι πληρωσα με gift balance. Ο κωδικος ειναι για το uplay, ο κωδικος ηρθε απευθειας στο library και δουλευει κανονικα! https://www.amazon.co.uk/gp/product/B01MSVNLLR/ref=dsvrt_review_asin_detail Πολυ καλή προσφορά. Και οτι ετοιμαζόμουν να το αγοράσω με 8 $...
mpokwsths Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2018 Θα έδινες 8$ για παιχνίδι που πριν από κάτι μήνες το έδιναν δωρεάν; Δε βρίσκεσαι σε πνεύμα προσφορών 😋 1
bromiaris Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 15 λεπτά πριν, mpokwsths είπε Θα έδινες 8$ για παιχνίδι που πριν από κάτι μήνες το έδιναν δωρεάν; Δε βρίσκεσαι σε πνεύμα προσφορών 😋 Θά έδινα για να την βγάλω φθηνά, γιατί ο ανιψιός ήθελε για δωρο assassin's creed origins δηλαδή 35 ευρώ ... και τον έπεισα να ξεκινήσει με το παιχνίδι του τίτλου... αμέσως κέρδος για εμένα 30ευρώ... Τώρα με την προσφορα βγήκαν και οι καφέδες με το 1.2 ευρω που σπατάλησα! Και είμαστε όλοι κερδισμένοι! Επεξ/σία 23 Δεκεμβρίου 2018 από bromiaris
ChrisN.S. Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2018 ο κωδικός έρχεται κατευθείαν; εμένα έγινε η πληρωμή κανονικά αλλά δε βλέπω πουθενά κωδικό, ούτε κάτι στο games library του amazon
bromiaris Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 20 λεπτά πριν, ChrisN.S. είπε ο κωδικός έρχεται κατευθείαν; εμένα έγινε η πληρωμή κανονικά αλλά δε βλέπω πουθενά κωδικό, ούτε κάτι στο games library του amazon Εμένα ήρθε αμέσως στο mail αλλά μου τον εμφάνισε και στο αμαζον, μόλις πλήρωσα. Στο Orders δεν σου εμφανίζει την αγορά; Επεξ/σία 23 Δεκεμβρίου 2018 από bromiaris
ChrisN.S. Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2018 7 ώρες πριν, bromiaris είπε Εμένα ήρθε αμέσως στο mail αλλά μου τον εμφάνισε και στο αμαζον, μόλις πλήρωσα. Στο Orders δεν σου εμφανίζει την αγορά; φαίνεται κανονικά η παραγγελία και η πληρωμή αλλά δε μου ήρθε κωδικός στο Mail ούτε στο amazon, επικοινώνησα με amazon και μου είπαν technical problem από πλευράς τους και θα επικοινωνήσουν μαζί μου.. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα