MessatsuRoku Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Μπορει να χρειαστει να αλλαξετε την διευθυνση σε Αγγλια, ΠΛΗΡΩΜΗ ΣΕ ΕΥΡΩ για να μην υπαρξει φορος μετατροπης νομισματος. Η τιμη πρεπει να βγαινει καπου στο 1.20 ευρω, δεν ξερω να πω ακριβως διοτι πληρωσα με gift balance. Ο κωδικος ειναι για το uplay, ο κωδικος ηρθε απευθειας στο library και δουλευει κανονικα! https://www.amazon.co.uk/gp/product/B01MSVNLLR/ref=dsvrt_review_asin_detail Επεξ/σία 23 Δεκεμβρίου 2018 από MessatsuRoku 2 1
astral7 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Από τα καλύτερα παιχνίδια της σειράς! Καλή τιμή για όσους δεν το πήραν πέρυσι τέτοια εποχή δωρεάν από την ίδια την ubisoft. Επεξ/σία 22 Δεκεμβρίου 2018 από astral7 3
jerry banana Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2018 20 λεπτά πριν, astral7 είπε Από τα καλύτερα παιχνίδια της σειράς! Καλή τιμή για όσους δεν το πήραν πέρυσι τέτοια εποχή δωρεάν από την ίδια την ubisoft. το θυμαμαι σαν να ηταν εχθες ο voice actor του edward ειναι ο ιδιος που εκανε τη φωνη του constantine στη σειρα και γα@@ τους ηθοποιους .Φωναρα. 2
MessatsuRoku Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2018 Μόλις τώρα, donstefano είπε Θελει διευθυνση αγγλιας τελικα? Ναι... 1
JTRGamer Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2018 Δεν υπάρχουν νομικες συνέπειες αμα καταλαβουνε οτι βάλατε fake διεύθυνση και χώρα; 1
HateMe Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2018 35 λεπτά πριν, jerry banana είπε το θυμαμαι σαν να ηταν εχθες ο voice actor του edward ειναι ο ιδιος που εκανε τη φωνη του constantine στη σειρα και γα@@ τους ηθοποιους .Φωναρα. Και έλεγα τι μου θυμίζει.
lionheart75 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Tώρα για ένα ευρώ και +1 game στην library μου να μπω στην διαδικασία να βάλω fake διεύθυνση Αγγλίας στο αρκετών χρόνων account μου με τον κίνδυνο το λιγότερο να γίνω ρόμπα και να με χαρακτηρίσουν Έλληνα τζαμπατζή απατεωνίσκο, με ότι αυτό συνεπάγεται μακροπρόθεσμα για το σύνολο Ελλήνων πελατών του Amazon, βλέπε κόψιμο free μεταφορικών από 25£ και πάνω που ίσχυε πριν μερικά χρόνια, με μεγαλύτερο κίνδυνο να έχω συνέπειες στον λογαριασμό μου και άλλα τρεχάματα, βλέπε κλείδωμα λογαριασμού, e-mails κλπ. Όχι ευχαριστώ. Αν το θέλω θα περιμένω να το βγάλει προσφορά το uplay και θα το πάρω. Edit: Τέτοιου είδους προσφορές θαρρώ ότι δεν πρέπει να ανεβαίνουν εδώ διότι πολύ απλά δεν είναι "καθαρές" προσφορές. Το κάνετε οι ίδιοι και παίρνετε τα όποια ρίσκα, δεν το κοινοποιείται για να το κάνει και η κουτσή Μαρία του Forum για τους λόγους που μνημονεύονται παραπάνω. Επεξ/σία 22 Δεκεμβρίου 2018 από lionheart75 8 2 1
bromiaris Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2018 2 ώρες πριν, MessatsuRoku είπε ΠΛΗΡΩΜΗ ΣΕ ΕΥΡΩ για να μην υπαρξει φορος μετατροπης νομισματος Πως αλλάζει;;;;
MessatsuRoku Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2018 3 ώρες πριν, lionheart75 είπε Tώρα για ένα ευρώ και +1 game στην library μου να μπω στην διαδικασία να βάλω fake διεύθυνση Αγγλίας στο αρκετών χρόνων account μου με τον κίνδυνο το λιγότερο να γίνω ρόμπα και να με χαρακτηρίσουν Έλληνα τζαμπατζή απατεωνίσκο, με ότι αυτό συνεπάγεται μακροπρόθεσμα για το σύνολο Ελλήνων πελατών του Amazon, βλέπε κόψιμο free μεταφορικών από 25£ και πάνω που ίσχυε πριν μερικά χρόνια, με μεγαλύτερο κίνδυνο να έχω συνέπειες στον λογαριασμό μου και άλλα τρεχάματα, βλέπε κλείδωμα λογαριασμού, e-mails κλπ. Όχι ευχαριστώ. Αν το θέλω θα περιμένω να το βγάλει προσφορά το uplay και θα το πάρω. Edit: Τέτοιου είδους προσφορές θαρρώ ότι δεν πρέπει να ανεβαίνουν εδώ διότι πολύ απλά δεν είναι "καθαρές" προσφορές. Το κάνετε οι ίδιοι και παίρνετε τα όποια ρίσκα, δεν το κοινοποιείται για να το κάνει και η κουτσή Μαρία του Forum για τους λόγους που μνημονεύονται παραπάνω. βαρεσες βραδυατικα? 1
cineaste Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2018 3 hours ago, lionheart75 said: Tώρα για ένα ευρώ και +1 game στην library μου να μπω στην διαδικασία να βάλω fake διεύθυνση Αγγλίας στο αρκετών χρόνων account μου με τον κίνδυνο το λιγότερο να γίνω ρόμπα και να με χαρακτηρίσουν Έλληνα τζαμπατζή απατεωνίσκο, με ότι αυτό συνεπάγεται μακροπρόθεσμα για το σύνολο Ελλήνων πελατών του Amazon, βλέπε κόψιμο free μεταφορικών από 25£ και πάνω που ίσχυε πριν μερικά χρόνια, με μεγαλύτερο κίνδυνο να έχω συνέπειες στον λογαριασμό μου και άλλα τρεχάματα, βλέπε κλείδωμα λογαριασμού, e-mails κλπ. Όχι ευχαριστώ. Αν το θέλω θα περιμένω να το βγάλει προσφορά το uplay και θα το πάρω. Edit: Τέτοιου είδους προσφορές θαρρώ ότι δεν πρέπει να ανεβαίνουν εδώ διότι πολύ απλά δεν είναι "καθαρές" προσφορές. Το κάνετε οι ίδιοι και παίρνετε τα όποια ρίσκα, δεν το κοινοποιείται για να το κάνει και η κουτσή Μαρία του Forum για τους λόγους που μνημονεύονται παραπάνω. Αν ήθελε η Ubisoft θα τα κλείδωνε τα κλειδιά και επίσης το Amazon δε θα δεχόταν ξένες κάρτες για digital αγορές (όπως κάνει αν πας να αγοράσεις ταινία από το Αμερικάνικο Amazon).
lionheart75 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Aν ήθελε η ubi ή το amazon θα έδινε το δικαίωμα και σε εμάς να τα παραγγείλουμε. Όλα τα άλλα είναι να είχαμε να λέγαμε. 27 λεπτά πριν, MessatsuRoku είπε βαρεσες βραδυατικα? Επίπεδο. Επεξ/σία 23 Δεκεμβρίου 2018 από lionheart75
rofl Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) απλα να πω οτι παλια παλια στο τεξας το amazon us συναγωνιζονταν πολυ δυνατα το steam, oταν ακομα το steam ηταν φθηνο, και οι μισοι gamer της ευρωπης με τις ευρωπαικες τους καρτες, ψωνιζαν απο κει οταν το usd με το ευρω ηταν στο 1,40 και ολοι ημασταν ευχαριστημενοι. σε καποια φαση ο manager που κυνηγουσε τους developer για οτι sale του λεγαμε (τρομερος τυπος) πηρε μεταθεση και το τμημα πατωσε. αλλα ειναι κοινα μυστικα αυτα και το amazon, οπως και το humble oπως και το fanatical οπως και το gamersgate, μια χαρα δεχονται vpn και token διευθυνσεις και τα λεφτακια των πελατων, και οι 2 πλευρες κανουν τα στραβα ματια. αλλα για να δωσω και δικιο στον lionheart, επειδη υπαρχουν πολλοι μπετοι, απλα να πω πως εννοειται οτι αν παει στραβα κατι σε τετοιες αγορες δεν ζηταμε support γιατι a) θα μας κραξουν και β) μπορει να παρουμε στο λαιμο μας και αλλο κοσμο Επεξ/σία 23 Δεκεμβρίου 2018 από rofl
cineaste Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2018 3 hours ago, lionheart75 said: Aν ήθελε η ubi ή το amazon θα έδινε το δικαίωμα και σε εμάς να τα παραγγείλουμε. Όλα τα άλλα είναι να είχαμε να λέγαμε. Επίπεδο. Αυτό προσπαθώ να σου εξηγήσω, το Amazon νομίζεις ότι το νοιάζει ποιος αγοράζει digital items? Τώρα αν θεωρείς ότι είναι ανήθικο, να σου υπενθυμίσω ότι η Δυτική Ευρώπη έχει ίδια τιμολόγηση και θα περάσει η Ευρωπαική Ένωση το να μπορείς να έχεις πρόσβαση στο περιεχόμενο σου πανευρωπαικά.
Mhlogiatros Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Ναι αλλα εντομεταξυ μας την κανει η αγγλια απο την ΕΕ και το πανευρωπαικά ειναι σχετικο .Τι θα κανουμε μετα χωρις amazon.uk .... Αλλα βλεπω το εξαντλησατε και αυτο αισχος Spoiler Ας δουμε το licence agreement Luxembourg law εχουν. The laws of the Grand Duchy of Luxembourg govern this Agreement and all of its terms and conditions, without giving effect to any principles of conflicts of laws or the United Nations Convention on Contracts for the International Sale of Goods. Any dispute relating in any way to your use of the Services or this Agreement will be adjudicated in the courts of the district of Luxembourg City, Luxembourg (a) non-exclusively if you are not registering for the Services as a business (as set forth in the General Terms) and (b) exclusively if you are registering for the Services as a business (as set forth in the General Terms). You may not assign this Agreement, by operation of law or otherwise, without our prior written consent. Subject to that restriction, this Agreement will be binding on, inure to, and be enforceable against the parties and their respective successors and assigns. We may perform any of our obligations or exercise any of our rights under this Agreement through one or more of our affiliates. Our failure to enforce your strict performance of any provision of this Agreement will not constitute a waiver of our right to enforce such provision or any other provision of this Agreement subsequently. Amazon retains the right to immediately halt any Transaction, prevent or restrict access to the Services or take any other action to restrict access to or availability of any inaccurate listing, any inappropriately categorized items, any unlawful items, or any items otherwise prohibited by the applicable Programme Policies. Δηλαδη εχει δικιο ο lionheart ; Nαι στη περιπτωση που καποιος μπετοστοκος τους ζητησει refund η και τα ρεστα . Γιατι ; βάλατε fake διεύθυνση και χώρα .Οτι καναμε και στο αμαζον .US Τι κανουμε ; Φανταζομαι δε το κυκλοφορουμε παραπερα ... Επεξ/σία 23 Δεκεμβρίου 2018 από Mhlogiatros
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα