Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
36 λεπτά πριν, bahamut_zero είπε

Σε αλλα νεα, εδωσαν το κοστουμι της καλυτερης ταινιας spiderman (και του καλυτερου κινηματογραφικου spiderman κατα τη γνωμη μου) στο καλυτερο spiderman video game. Not bad

Εγώ να σου πω την αλήθεια μόνο αυτά έχω δει από Spider-Man. Τότε γύριζαν ταινίες με @@. Τα άλλα δεν τα ακούμπησα...

• Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, jerry banana είπε

μολις ειδα τη στολη ingame δεν το περιμενα ,να μην περιαυτολογω το ding dong μου σκληρυνε  και αντεδρασα καπως ετσι,

ΥΓ:Τραγουδι ειναι mods μην φαω τσαμπα bann :P 

Έκανα login μόνο και μόνο για σου πω ότι έγραψες bro χαχαχαχαχα κλαιωωωωωω!!!! :D

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, kakomirogloy είπε

Έκανα login μόνο και μόνο για σου πω ότι έγραψες bro χαχαχαχαχα κλαιωωωωωω!!!! :D

χαχαχα σε ευχαριστώ πολύ,ακουγα τον Gunther απο μικρος και ταιριαζε με αυτο που εγραψα οποτε ειπα γιατι να μην το βαλω.Κριμα βεβαια που τωρα δεν βγαζει τραγουδια.Ειναι καφρικα τα τραγουδια του βεβαια αλλα για εμενα γ@@ει.

Επεξ/σία από jerry banana
  • Like 1
Δημοσ.
9 ώρες πριν, papoys1 είπε

Κι μετά σου λένε ότι στο μπλα μπλα δεν γίνονται σοβαρές συζητήσεις;;;;;;;;;;;

Πες τα ρε παππου! και μας κλειδωνουν θεματαρες κ αφηνουν εδω τα χασκι να βολοδερνουν...

• Sad 1
Δημοσ.
15 ώρες πριν, tolstoy είπε

Υπάρχει περίπτωση ΠΟΤΕ να βγει αυτή η παιχνιδάρα σε XboxOne? (λέμε τώρα) ή να πάρω ps4?

Όχι γιατί η Sony το έχει χρηματοδοτησει και κυκλοφορησει. Το studio που το έφτιαξε είναι η Insomniac Games αλλά τα δικαιώματα ανήκουν στη Sony.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ένα από τα παιχνίδια που το τερματίζεις και σε δύο μέρες το έχεις κάνει uninstall. Δεν ξέρω κανέναν που να το παίζει ακόμη και δε νομίζω μια στολή να τους κάνει να το ξανά παίξουν 

Επεξ/σία από Tokyo

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...