aris1986 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2018 36 λεπτά πριν, bahamut_zero είπε Σε αλλα νεα, εδωσαν το κοστουμι της καλυτερης ταινιας spiderman (και του καλυτερου κινηματογραφικου spiderman κατα τη γνωμη μου) στο καλυτερο spiderman video game. Not bad Εγώ να σου πω την αλήθεια μόνο αυτά έχω δει από Spider-Man. Τότε γύριζαν ταινίες με @@. Τα άλλα δεν τα ακούμπησα... 2
kakomirogloy Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, jerry banana είπε μολις ειδα τη στολη ingame δεν το περιμενα ,να μην περιαυτολογω το ding dong μου σκληρυνε και αντεδρασα καπως ετσι, ΥΓ:Τραγουδι ειναι mods μην φαω τσαμπα bann Έκανα login μόνο και μόνο για σου πω ότι έγραψες bro χαχαχαχαχα κλαιωωωωωω!!!! :D
jerry banana Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, kakomirogloy είπε Έκανα login μόνο και μόνο για σου πω ότι έγραψες bro χαχαχαχαχα κλαιωωωωωω!!!! χαχαχα σε ευχαριστώ πολύ,ακουγα τον Gunther απο μικρος και ταιριαζε με αυτο που εγραψα οποτε ειπα γιατι να μην το βαλω.Κριμα βεβαια που τωρα δεν βγαζει τραγουδια.Ειναι καφρικα τα τραγουδια του βεβαια αλλα για εμενα γ@@ει. Επεξ/σία 23 Δεκεμβρίου 2018 από jerry banana 1
risingsun Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2018 Επομενη ειδηση! Τι βρακι φοραει τελικα ο σουπερμαν? 😜
papoys1 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2018 Κι μετά σου λένε ότι στο μπλα μπλα δεν γίνονται σοβαρές συζητήσεις;;;;;;;;;;; 1 1
kallair Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2018 9 ώρες πριν, papoys1 είπε Κι μετά σου λένε ότι στο μπλα μπλα δεν γίνονται σοβαρές συζητήσεις;;;;;;;;;;; Πες τα ρε παππου! και μας κλειδωνουν θεματαρες κ αφηνουν εδω τα χασκι να βολοδερνουν... 1
stryder Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2018 Πανέμορφο, ήλπιζα μέχρι την τελευταία στιγμή και το έχω λιώωωωωωωωωωωωωσει :p enjoy it webheads ;p
Kostasspil Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2018 10 hours ago, risingsun said: Επομενη ειδηση! Τι βρακι φοραει τελικα ο σουπερμαν? 😜 Πλέον δε φοράει 😛
Comic maniak Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2018 Μου αρεσει που τσακωνεστε σαν πενταχρονα. Συνεχιστε .
Steiner Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2018 15 ώρες πριν, tolstoy είπε Υπάρχει περίπτωση ΠΟΤΕ να βγει αυτή η παιχνιδάρα σε XboxOne? (λέμε τώρα) ή να πάρω ps4? Όχι γιατί η Sony το έχει χρηματοδοτησει και κυκλοφορησει. Το studio που το έφτιαξε είναι η Insomniac Games αλλά τα δικαιώματα ανήκουν στη Sony. 1
Tokyo Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Ένα από τα παιχνίδια που το τερματίζεις και σε δύο μέρες το έχεις κάνει uninstall. Δεν ξέρω κανέναν που να το παίζει ακόμη και δε νομίζω μια στολή να τους κάνει να το ξανά παίξουν Επεξ/σία 23 Δεκεμβρίου 2018 από Tokyo
AtiX Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2018 10 ώρες πριν, Kostasspil είπε Πλέον δε φοράει 😛 Πλέον φοράει...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα