Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, πρώτο μήνυμα κατευθείαν με πρόβλημα, έχω μια οθόνη Samsung Syncmaster T220 και ξαφνικά άρχισε να χαλάει η εικόνα και να εμφανίζει κάποιες  έγχρωμες λωρίδες  που σταδιακά κάλυψαν όλη την επιφάνεια της οθόνης με αποτέλεσμα να μην φαίνεται τίποτα. Για πολύ λίγο επανέρχονταν η εικόνα κανονικά αλλά αμέσως εμφανίζονταν ξανά αυτά τα ’’ παράσιτα’’. Δοκίμασα τις συνδέσεις των καλωδίων αλλά όλα ήταν εντάξει. Έβαλα μια άλλη οθόνη που είχα και έδειχνε κανονικά οπότε δεν είναι θέμα της κάρτας γραφικών.

Ρώτησα διάφορους και μου είπαν ότι δεν αξίζει η επισκευή οπότε μπήκα στην διαδικασία μήπως το φτιάξω μόνος μου. Από κάτι βιντεάκια που είδα στο ίντερνετ  πίστεψα ότι ίσως φταίει κάποιος πυκνωτής που χάλασε. Όταν άνοιξα την οθόνη όμως δεν διαπίστωσα κάτι τέτοιο χωρίς βέβαια να είμαι ειδικός. Έβγαλα φώτο από το εσωτερικό της οθόνης.  Αν κάποιος έχει κάποια ιδέα χρειάζομαι  βοήθεια.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

IMG_20181222_123246.jpg

Δημοσ.

Θα σου ακουστεί κουφό αλλά εχω φτιάξει μια οθόνη ετσι.
Σύνδεσε τα όλα πίσω όπως ήταν, άναψε την οθόνη και με μπιστολάκι μαλλιών ξεκινά από κάτω σε κοντινή απόσταση το μπιστολάκι με την θέρμανση να καίγονται τα Pixels στην ουσία "καίγονται" αλλά "αναγεννιούνται". Καν το γύρο σε όλη την οθόνη, μη φοβάσαι αν δεις που μαυρίζει αν σταματήσεις θα δεις ότι τα Pixels επανέρχονται. Είναι σαν να κάνεις Reballing. Και στο youtube αν ψάξεις, όλοι πριν τις αποσυναρμολογήσουν δοκιμάζουν πρώτα αυτό.

• Like 1
Δημοσ.

Φιλε mindworm θα το δοκιμάσω αν και μου ακούγεται τρομακτικό και ούτε κατάλαβα τίποτα από αυτά που λες. Μόνο ο φοίνικας το μυθικό πουλί νόμιζα ότι αναγεννιέται από τις στάχτες του.

Δημοσ.

Μάλλον κάτι είχε ξεφύγει λίγο, ίσως μια led ταινια, πάντως αν στο ξανά κάνει δοκίμασε πάλι να βγάλεις ότι led ταινίες έχει και ξανά ένωσε τες. Μπορείς να το κάνεις και να είναι αναμμένη για να δεις πια ταινια σου κάνει τα νερά και να βρεις μια λύση.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...