exitpc Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2018 Καλησπερα Ειμαι σε αναζητηση gimbal για την gopro6 μου.Εχει αρκετα σταθερο βιντεο αλλα στο 4Κ απενεργοποιειται ο σταθεροποιητης.Εχω δει αυτο το gimbal Εχετα να μου προτεινεται κατι αλλο? Ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fnp Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2018 2 ώρες πριν, exitpc είπε Καλησπερα Ειμαι σε αναζητηση gimbal για την gopro6 μου.Εχει αρκετα σταθερο βιντεο αλλα στο 4Κ απενεργοποιειται ο σταθεροποιητης.Εχω δει αυτο το gimbal Εχετα να μου προτεινεται κατι αλλο? Ευχαριστω Καλησπέρα, από άποψη σταθεροποιήσης το karma της gopro είναι το καλύτερο , αλλά είναι αρκετά ακριβό και έχει κάπως χαζό σχεδιασμό (μη αποσπόμενη μπαταρία κτλ). Αν όμως σε νοιάζει καθαρά το θέμα σταθεροποιήσης πρέπει να το εξετάσεις πολύ σοβαρά . Από εκεί και πέρα σε ποιό οικονομικά κοίτα σε feiyu. Μπορείς να δεις το feiyu g6 που είναι μόνο για gopro ή και το feiyu g6 plus που κάνει και για κινητά και μικρές mirroless .Αξίζει η αγορά τους από αγγλικό ebay , καθώς παίζουν gray imports σε πολύ καλές τιμές (πολύ καλύτερες από gearbest.) Τώρα αυτό που ανέβασες δεν το γνωρίζω αλλά 80 ευρώ για gimbal μου φαίνονται κάπως λίγα.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
exitpc Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2018 12 λεπτά πριν, fnp είπε Καλησπέρα, από άποψη σταθεροποιήσης το karma της gopro είναι το καλύτερο , αλλά είναι αρκετά ακριβό και έχει κάπως χαζό σχεδιασμό (μη αποσπόμενη μπαταρία κτλ). Αν όμως σε νοιάζει καθαρά το θέμα σταθεροποιήσης πρέπει να το εξετάσεις πολύ σοβαρά . Από εκεί και πέρα σε ποιό οικονομικά κοίτα σε feiyu. Μπορείς να δεις το feiyu g6 που είναι μόνο για gopro ή και το feiyu g6 plus που κάνει και για κινητά και μικρές mirroless .Αξίζει η αγορά τους από αγγλικό ebay , καθώς παίζουν gray imports σε πολύ καλές τιμές (πολύ καλύτερες από gearbest.) Τώρα αυτό που ανέβασες δεν το γνωρίζω αλλά 80 ευρώ για gimbal μου φαίνονται κάπως λίγα.. Μετα απο κατι βιντεακια που ειδα στο YT το απεκλεισα το φθηνο και παω μαλλον προς το G6 στα 158ε απο BG με priority direct line μεθοδο αποστολης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fnp Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2018 3 λεπτά πριν, exitpc είπε Μετα απο κατι βιντεακια που ειδα στο YT το απεκλεισα το φθηνο και παω μαλλον προς το G6 στα 158ε απο BG με priority direct line μεθοδο αποστολης. Εκεί παίζει και σε ebay από ότι είδα αλλά bangood και priority direct είναι εγγύηση οπότε χτύπα το από εκεί. (Πάντως σκέψου σοβαρά την εκδοχή του plus !! ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
exitpc Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2018 5 λεπτά πριν, fnp είπε (Πάντως σκέψου σοβαρά την εκδοχή του plus !! ) Το σκεφτηκα μονο και μονο για την μεταπωλητικη του αξια.Αλλα πολυ γκουρμουτσα το PLUS ρε παιδακι μου.Και η gopro φαινεται αστεια απανω του.Τελοσπαντων ευχαριστω για το tip Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
oliz Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2018 Εγω την εχω σε osmo mobile 1 σκεψου κ αυτη την εκδοχη, μπορεις να κουμπωνεις κ κινητο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
djdidi Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2019 Feiyutech G5, το έχω λιώσει, δεν έχω μετανιώσει στιγμή την αγορά του. Οι διαφορές με το G6 είναι απειροελάχιστες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fnp Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2019 2 ώρες πριν, djdidi είπε Feiyutech G5, το έχω λιώσει, δεν έχω μετανιώσει στιγμή την αγορά του. Οι διαφορές με το G6 είναι απειροελάχιστες Έγω παντως δεν ειμαι ιδιαιτερα ικανοποιημένος..πολυ σφιχτό κούμπωμα , μπαινει-βγαινει δυσκολα και δεν access στο μενού..γενικα κανει την δουλεια του αλλα ειναι αρκετα μη πρακτικό δυστυχως.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα