Alex-V Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2018 Μπορειτε να μου πειτε πως στο καλο να βγαλω αυτες τις μαμακιες? Δεν εχω ξαναδει κατι τετοιο. Δοκιμασα με ισιο κατσαβιδι και δεν καταφερα τιποτα.
dpolal Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Κουμπωτές είναι αν θυμάμαι καλά. Αν δεν βγαίνει με τίποτα και δεν θα χρειαστεί να βάλεις κάτι άλλο στο συγκεκριμένο κουτί τότε χώσε ένα πολύ λεπτό ίσιο κατσαβίδι ανάμεσα και σπάστην. (με προσοχή πάντα) Επεξ/σία 22 Δεκεμβρίου 2018 από dpolal
Επιλεγμένo σχόλιο poulinos Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2018 Επιλεγμένo σχόλιο Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2018 δεν ειναι βιδα.απλα τα πιεζεις για να τα κλεισεις και βγαζεις το mobo απαλα τραβοντας το 2 hours ago, Alex-V said: Μπορειτε να μου πειτε πως στο καλο να βγαλω αυτες τις μαμακιες? Δεν εχω ξαναδει κατι τετοιο. Δοκιμασα με ισιο κατσαβιδι και δεν καταφερα τιποτα. 5
Alex-V Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2018 3 ώρες πριν, poulinos είπε δεν ειναι βιδα.απλα τα πιεζεις για να τα κλεισεις και βγαζεις το mobo απαλα τραβοντας το Ενταξει παιδια το εβγαλα. Πουλινς οντως ετσι ηθελε. Επρεπε να τα πιεσω με μια πενσουλα και μετα να τραβηξω την μητρικη. Δεν ειχα ξαναδει κατι τετοιο και παραξενευτηκα. Ευχαριστω πολυ.
poulinos Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2018 1 hour ago, Alex-V said: Ενταξει παιδια το εβγαλα. Πουλινς οντως ετσι ηθελε. Επρεπε να τα πιεσω με μια πενσουλα και μετα να τραβηξω την μητρικη. Δεν ειχα ξαναδει κατι τετοιο και παραξενευτηκα. Ευχαριστω πολυ. ,τελος καλο ολα καλα.μια χαρα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Ξεκίνησε από poulinos,
5 ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ
Μετάβαση στην ανάρτηση
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα