Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, mcret είπε

Από το Γερμανικό αγόρασα black Friday και ενώ η Αγγλική περιγραφή έλεγε αδιάβροχη θήκη, δεν μου την έστειλαν γιατί ήταν λέει από λάθος (στα γερμανικά δεν έλεγε θήκη)

Partial refund request.;)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εμένα, που την παρήγγειλα την Πέμπτη, ήρθε κανονικά η λευκή με την αδιάβροχη θήκη. Βέβαια, τώρα το bundle υπάρχει και στα γερμανικά, οπότε δεν τίθεται θέμα, είναι ξεκάθαρα αυτό. 

Μόλις τη συνέδεσα στο app ζήτησε και firmware update, πήρε κάμποση ώρα να το κατεβάσει, οι σέρβερ της yi έδιναν  10-30 KB/s και μετά το 65% έπιασαν και 60-90.

Με περίπου 20€ παρήγγειλα κι αυτά τα "50 σε 1 αξεσουάρ για action cam", για να δούμε:

https://rover.ebay.com/rover/0/0/0?mpre=https%3A%2F%2Fwww.ebay.co.uk%2Fulk%2Fitm%2F223165317741

Επεξ/σία από noths
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στο Ιταλικο Amazon παίζει η Yi 4K Plus στα 140,69€ και η απλή 89,99€. Δεν ξέρώ αν αξίζεί τον κόπο η διαφορά των 50€ για την plus ή δίνεις  την διαφορά για τα αξεσουαρ.

Επεξ/σία από Galans
Δημοσ.

53 λεπτά πριν, Galans είπε

Στο Ιταλικο Amazon παίζει η Yi 4K Plus στα 140,69€ και η απλή 89,99€. Δεν ξέρώ αν αξίζεί τον κόπο η διαφορά των 50€ για την plus ή δίνεις  την διαφορά για τα αξεσουαρ.

Link και τελική με μεταφορικά;

Δημοσ.

παιδια πριν ενα μηνα παρειγγελα απο Αμαζον Ιταλιας με καπου 8 ευρω μεταφορικα την Yi 4k αλλα το μοντελο DISCOVERY καπου 48 ευρω...δεν ξερω αν ειναι καλη τιμη...την καμερα την δοκιμαζω....

Δημοσ.
4 ώρες πριν, ForeignOffice είπε

Μόνο σε μένα τράβηξε λεφτά χώρις να έρθει email αποστολής;

Λεφτα τραβανε οταν το προιον μπει στην διαδικασια περισυλογης οχι οταν αποστελεται.

Βεβαια το ενα με το αλλο συνηθως απεχει λιγες ωρες.

• Like 1
Δημοσ.

Παρέλαβε κανείς κάμερα ? Τις έχουν ξανά προσφορά στο amazon.de

Πραγματικά δεν μπορώ να αποφασίσω ανα αξίζει η plus τα extra χρήματα.

Δημοσ.
24 λεπτά πριν, Mάικ ο ΦασουΛάκης είπε

2-1 παρελαβα εγω την yi 4k,

2 βιντεο που τραβηξα ειδα αρκετα πιξελ με χαμηλο φωτισμο σε 1080p με καρτα class10 και δεν μπορω να καταλαβω αν ειναι προβλημα της καρτας ή hardware της camera

εγω που τραβαω 2.7Κ σε σουροπο που τραβηξα βιντεο ηταν πολυ καλο. εχει και ρυθμιση για αυτοματη προσαρμογη σε χαμηλο φωτισμο (εγω δεν την ειχα ενεργοποιημενη). γενικα ομως η plus ειναι καλυτερη σε συνθηκες χαμηλου φωτισμου

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...