Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γενικά αν είναι από τρόμπα ή οτιδήποτε από εκεί πίσω (πχ κομμένο σωληνάκι ή whatever) μπορείς να το καταλάβεις σχετικά εύκολα αν έχεις ένα άτομο βοήθεια. Ενώ ρίχνεις λίγο βενζίνη μπροστά στον κινητήρα ο άλλος προσπαθεί να βάλει μπροστά. Αν πάρει για λίγο με αυτό σημαίνει ότι κάτι παίζει με την τρόμπα ή με το σύστημα εκεί πίσω. Μην με ρωτήσεις που ακριβώς ρίχνεις την βενζίνη, εγώ απλά έβαλα μπροστά ενώ ο τύπος από την οδική έριχνε την βενζίνη. Εμένα ήταν κομμένο σωληνάκι τελικά, τουλάχιστον έτσι είπαν στο συνεργείο. 

Δημοσ.

Η βενζίνη είναι ΕΚΡΗΚΤΙΚΉ δεν την ρίχνουμε έτσι, μπορεί να λαμπαδιασει το αμάξι άνετα. Από την στιγμή που δεν ξέρει που είναι η αντλία βενζίνης λες να ξέρει που πρέπει να το "κεράσει" για να δει αν θα πάρει μπροστά; 

• Like 1
  • 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Ξερει κανεις αυτην τη "καλτσα" τη σιτα που εχει αντι φιλτρου το c2 αν τη αλλαζουμε η την καθαριζουμε;η δε χρειάζεται; κ αν ναι καθε ποτε;γιατι στο τελευταίο σερβις αλλαξαν ολα τα φιλτρα εκτος της βενζίνης.ουτε στο βιβλιο βλεπω αλλαγη..

Δημοσ.

Στο c3 (μοντέλο 2003) μου είχαν πει στην αντιπροσωπεία ότι το φίλτρο βενζίνης είναι Φιξ με την αντλία όποτε δεν αλλάζει ξεχωριστά .  250.000χλμ και ακόμη κανένα πρόβλημα. 

Δημοσ.
7 ώρες πριν, psychonet είπε

Ξερει κανεις αυτην τη "καλτσα" τη σιτα που εχει αντι φιλτρου το c2 αν τη αλλαζουμε η την καθαριζουμε;η δε χρειάζεται; κ αν ναι καθε ποτε;γιατι στο τελευταίο σερβις αλλαξαν ολα τα φιλτρα εκτος της βενζίνης.ουτε στο βιβλιο βλεπω αλλαγη..

Δεν εχει φιλτρο βενζίνης. Το φίλτρο είναι αυτή η κάλτσα. Εαν πωλείται ξεχωριστά ναι πωλείται. Αντε βρες ομως τι κουμπωμα διαστασεις εχει.

Καλο κανει, κακο δε κανει, γιατι με αυτό είναι ευκαιρία για ένα καθαρισμό του ρεζερβουαρ.

• Like 1
Δημοσ.

Αυτό με το φίλτρο βενζίνης που είναι μαζί με την τρόμπα είναι πολύ εκνευριστικό! 

Όλο λέω στον εαυτό μου με πατέντα ενδιάμεσα να βάλω ένα κλασικό φιλτρακι βενζίνης, αυτά τα διάφανα. 

Κάπου που ρώτησα μου είπαν δεν γίνεται γιατί κάτι παίζει με την πίεση. Στα παλιά οχήματα με καρμπυρατερ και φυσική ροή της βενζίνης δεν υπήρχε πρόβλημα .

Αν κάποιος έχει βάλει σε τέτοιο σύστημα πρόσθετο φίλτρο βενζίνης θα ήταν πολύ ενδιαφέρον να το μάθουμε. 

• Like 1
Δημοσ.

Φιλτρα βενζινης και καλτσες και παπ@ριες.

Ενα φιλτρο καλο θελει στην υποδοχη του ρεζερβουαρ, που ανα πχ 5-6 γεμισματα να το πετας, για να εχεις και καθαρο ρεζερβουαρ και καθαρο συστημα τροφοδοσιας. Αλλα που, αν βγει κατι τετοιο- φιλτρα βενζινης-τρομπες-μπεκ δεν θα χαλανε ευκολα...

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...