Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εχω Citroen C2 1400 VTR

Ξέρει κάποιος, που ακριβώς είναι η Τρόμπα Βενζίνης και το φίλτρο βενζίνης ? 

Ευχαριστώ !

Επεξ/σία από dima2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
24 λεπτά πριν, dima2 είπε

Εχω Citroen C2 1400 VTR

Ξέρει κάποιος, που ακριβώς είναι η Τρόμπα Βενζίνης και το φίλτρο βενζίνης ? 

Ευχαριστώ !

Ότι λέει το όνομά της. Τροφοδοτεί με καύσιμο το αμάξι. Χωρίς αυτή δεν... 

Το φίλτρο κρατάει ότι δεν πρέπει από το καύσιμο όσο γίνεται βέβαια 

Με βάση τον τίτλο του θέματος μπορεί να φταίει η τρόμπα αλλά μπορεί και κάτι άλλο. 

2 λεπτά πριν, thanasisxask είπε

Το Google και το YouTube είναι γεμάτο από δαύτα. Μια απλή αναζήτηση στα φέρνει στην οθόνη σου. Γιατί εστιάζεις εκεί το πρόβλημα; 

Γράφει στον τίτλο ότι δεν παίρνει εμπρός το αμάξι 

Επεξ/σία από Γιάννης Platano
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, thanasisxask είπε

Το Google και το YouTube είναι γεμάτο από δαύτα. Μια απλή αναζήτηση στα φέρνει στην οθόνη σου. Γιατί εστιάζεις εκεί το πρόβλημα; 

Αυτό είπε η οδική βοήθεια που με έφερε στο παρκιν εδώ στον Πόρο.

Δεν το πήγα αμέσως συνεργείο γιατί δεν ήξερα σίγουρα τι θα είναι ! Και μετά πως θα το έπερνα από κει ?

Θέλω τώρα να τα βγάλω από το αμάξι και να φέρω από Αθήνα που θα αναίβω τώρα τα ίδια που έχει απάνω ακριβώς

Δημοσ.

Ότι το είπε η οδική βοήθεια μην είσαι τόσο σίγουρος ότι είναι αυτή η βλάβη. Μέτρησε πίεση καυσίμου; ξαναδοκίμασες να το βάλεις μπροστά; η αντλία καυσίμου είναι μέσα στο ρεζερβουάρ. Χτυπά λίγο το ρεζερβουάρ από κάτω να δεις αν θα πάρει. Όταν γυρνάς το κλειδί στην σκάλα που κάνει τσεκ ακούγεται καθόλου η αντλία; 

Δημοσ.

Στη θέση του τσεκ που ανάβουν όλα τα λαμπάκια ΝΑΙ ακούγεται πάντα ότι άκουγα και όταν αποσύρω το κλειδί αναβοσβήνει το εικονίδιο της μπαταρίας ! Ευχαριστώ παιδειά που ασχολείσθε μαζί μου !

Ο Στρόφαλος γυρίζει κανονικά πάντως

Δημοσ.

Το αμάξι πάντα δούλευε κανονικά. Μια προηγούμενη μέρα (Δευτέρα) παρκάρισα και μετά μισή ώρα απουσίας μου το αμάξι δεν έπερνε με τίποτα. Μόνο γύριζε ο στρόφαλος.

Μόλις τώρα, dima2 είπε

Το αμάξι πάντα δούλευε κανονικά. Μια προηγούμενη μέρα (Δευτέρα) παρκάρισα και μετά μισή ώρα απουσίας μου το αμάξι δεν έπερνε με τίποτα. Μόνο γύριζε ο στρόφαλος.

Εντελώς απρόοπτα, χωρίς την παραμικρή προηγούμενη ένδειξη δυσλειτουργίας. Έπαιρνε ΑΜΕΣΩΣ μπροστά !

4 λεπτά πριν, dima2 είπε

Εντελώς απρόοπτα, χωρίς την παραμικρή προηγούμενη ένδειξη δυσλειτουργίας. Έπαιρνε ΑΜΕΣΩΣ μπροστά !

Δεν το έχω εδώ στον Πόρο το δεύτερο κλειδί ! Δυστυχώς ! Καταλαβαίνω την υποψία σου Θανάση 

Δημοσ.

Οτι σου ειπαν και προηγουμενως μην εμπιστευεσαι την οδικη, δεν καθησε να συνδεσει διαγνωστικο ή να κανει ενδελεχη ελεγχο.Αυτος ηρθε να σε παρει και να σε παει καπου.Μονο συνεργειο επρεπε για να γλυτωσεις αλλα εξοδα και εφοσον εχεις καποιο συνεργειο εκει, να το πας κατευθειαν αφου δεν κινειται ετσι κ αλλιως.Επισης συνηθως οι οδικες εχουν και κανονα οτι σε πανε μια φορα εκει που θες για την ιδια βλαβη, εκτος και αν υπαρχει αλλος ορος στο συμβολαιο σου, δηλαδη θα χρεωθεις για την εκ νεου μεταφορα.Χαζη ερωτηση αλλα ελεγξε μπαταρια;

Δημοσ.

Ναι Δοκίμασα με δυο από διαφορετικά αυτοκίνητα. Η ίδια "συμπεριφορά"

14 λεπτά πριν, dima2 είπε

15 λεπτά πριν, dima2 είπε

Φίλτρο βενζίνης δεν έχει αλλάξει το αμάξι ποτέ. Μόνο συντήρηση έχει γίνει από ότι λέει το βιβλiαράκι του Servis , με τελευταία τον 6ο του 2016

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, dima2 είπε

Φίλτρο βενζίνης δεν έχει αλλάξει το αμάξι ποτέ. Μόνο συντήρηση έχει γίνει από ότι λέει το βιβλiαράκι του Servis , με τελευταία τον 6ο του 2016

Πως γινεται να εχει κανει service (συντηρηση οπως την λες) και να μην εχει αλλαξει το φιλτρο βενζινης ποτε ?Οπως και να εχει μετα απο 2,5 χρονια πρεπει να κανεις ενα service.Μεταχειρισμενο το πηρες?

Επεξ/σία από Γιάννης Platano
Δημοσ.

Σου είπαν να την αλλάξεις η απλά να τη χτυπήσεις για να ξεκολλήσει να πάρει μπρος το αμάξι και να πας στο συνεργείο? Γιατί αν απλά σου είπαν το πρώτο οκ, αλλά για αλλαγή χωρίς να το τσεκαρουν το αμάξι και διάγνωση απ'το τηλέφωνο δεν είναι σωστο γιατί όπως είπαν και τα παιδιά από πάνω μπορεί να φταίνε χιλιαδυο αλλά πράγματα.Το να χτυπήσεις λίγο την τρόμπα να ξεκολλήσει είναι υπόθεση 20 sec.

Δημοσ.
20 ώρες πριν, Γιάννης Platano είπε

Πως γινεται να εχει κανει service (συντηρηση οπως την λες) και να μην εχει αλλαξει το φιλτρο βενζινης ποτε ?Οπως και να εχει μετα απο 2,5 χρονια πρεπει να κανεις ενα service.Μεταχειρισμενο το πηρες?

Αν δεν κανω λαθος δεν εχει φιλτρο βενζινης. Η τρομπα μπροστα της εχει κατι σαν καλτσα και αυτο κανει τη δουλεια του φιλτρου.

Η τρομπα βενζινης αν δεν κανω λαθος (κρινω απο το peugeot 207) πρεπει να ειναι κατω απο τα πισω καθισματα.

Με χτυπημα καμια φορα ξεκολλαει και μπορει να σε παει οπου θες.
Αν ειναι τρομπα μπορεις να βαλεις καποια συμβατη
ή να αλλαξεις μονο το μοτερ της τρομας που ειναι πιο φτηνο, αλλα εκει πρεπει να καθαρισεις τις "καλτσες" που αναφερα πριν.

• Like 2
Δημοσ.

Έτσι είχε μείνει το Audi TT της κόρης μου από τρόμπα 

Την χτύπησε η οδική βοήθεια κσι ξεκόλλησε 

Συμβατή έκανε 250 ευρώ και με παραγγελία. 

Άλλαξε μόνο το μοτέρ με 100 ευρώ. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...