Camel4 Δημοσ. 4 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2019 Απ'οτι καταλαβαινω δεν θα αλλαξει κατι αν αφαιρεσω τον σκληρο και τον τοποθετησω σε αλλο εξωτερικο case? Κριμα γιατι μεσα εχει καλο σκληρο (wd blue) και αν και μεσα στην εγγυηση ο πιο κοντινος Κωτσος ειναι στα 110χιλιομετρα μακρια..Που να βγαζω ακρη.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mr_Terror Δημοσ. 4 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2019 Τα κουλα που σου κανει ο δισκος λογικα ειναι απο την θηκη.Αφου λες το hd sentinel βγαζει 100% υγεια στον δισκο, με τοποθετηση του δισκου σε αλλο κουτακι θα λυσει το προβλημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Camel4 Δημοσ. 4 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2019 Οκ θα το δοκιμασω...Δεν εχω να χασω τιποτα... Ευχαριστω για την απαντηση! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
samtwo Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 10 ώρες πριν, Camel4 είπε Οκ θα το δοκιμασω...Δεν εχω να χασω τιποτα... Ευχαριστω για την απαντηση! Λογικά με άλλη θήκη θα είναι οκ και εγώ σκέφτομαι να το δοκιμάσω αλλά φαντάζομαι μετά από αυτό χάνεται η εγγύηση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα