Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια Σας! Σκοπεύω να φτιάξω ένα σύστημα με περίπου 1000€. Σκέφτομαι να πάρω την Asus Rog Strix B450-F Gaming μητρική, αλλά δεν ξέρω πόσα fans μπορώ να κουμπώσω πάνω. Μήπως ξέρει κανένας Σας πόσα υποστηρίζει?

Δημοσ.
  Στις 22/12/2018 στις 11:13 ΠΜ, Alkis06 είπε

Γεια Σας! Σκοπεύω να φτιάξω ένα σύστημα με περίπου 1000€. Σκέφτομαι να πάρω την Asus Rog Strix B450-F Gaming μητρική, αλλά δεν ξέρω πόσα fans μπορώ να κουμπώσω πάνω. Μήπως ξέρει κανένας Σας πόσα υποστηρίζει?

Οσα θες ,μπορεις να βαλεις spliter

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το E-Shop την έχει στα 120€ κατόπιν παραγγελίας 2-3 εργάσιμες. (20 ευρώ φθηνότερα από το Skroutz). 

1 x CPU Fan connector(s) 
1 x CPU OPT Fan connector(s) 
3 x Chassis Fan connector(s) 
1 x AIO_PUMP connector

Out of the box μπορείς να βάλεις 6 fans και με splitters ή fan hub ανεβαίνει αντίστοιχα ο αριθμός. Για 120€ αξίζει τα λεφτά της νομίζω και έχει και μεγάλο QVL από ότι έχω δει στις μνήμες.

Τα υπόλοιπα εξαρτήματα τα έχεις δει καθόλου; Θες καποια πρόταση/σύνθεση; 

Επεξ/σία από thetiesthatbind
  • Like 1
Δημοσ.
  Στις 22/12/2018 στις 11:13 ΠΜ, Alkis06 είπε

Για τους ανεμιστήρες ότι σου είπε ο απο πανω 

+

Άσε την asus και πιάσε αυτή: https://www.skroutz.gr/s/15564874/MSI-B450-Gaming-Pro-Carbon-AC.html

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
  Στις 22/12/2018 στις 12:30 ΜΜ, thetiesthatbind είπε

Το E-Shop την έχει στα 120€ κατόπιν παραγγελίας 2-3 εργάσιμες. (20 ευρώ φθηνότερα από το Skroutz). 

1 x CPU Fan connector(s) 
1 x CPU OPT Fan connector(s) 
3 x Chassis Fan connector(s) 
1 x AIO_PUMP connector

Out of the box μπορείς να βάλεις 6 fans και με splitters ή fan hub ανεβαίνει αντίστοιχα ο αριθμός. Για 120€ αξίζει τα λεφτά της νομίζω και έχει και μεγάλο QVL από ότι έχω δει στις μνήμες.

Τα υπόλοιπα εξαρτήματα τα έχεις δει καθόλου; Θες καποια πρόταση/σύνθεση; 

Επέκταση  

Έχω σκεφτεί στο περίπου το build. Ευχαριστώ πολύ πάντως!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...