silve Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Γεια χαρά παιδιά, Μου αναφέρθηκε ένα πρόβλημα σε ένα παλιό laptop. Όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες, η επιφάνεια εργασίας πιάνει τα 2/3 της οθόνης και επιπλέον επαναλαμβάνεται από κάτω. Μήπως ξέρει κάποιος περί τίνος πρόκειται; Γραφικά, οθόνη, κάτι άλλο; Ευχαριστώ! Επεξ/σία 22 Δεκεμβρίου 2018 από silve
Κάλτσας Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2018 Δοκίμασες αν σου κάνει το ίδιο και στο safe mode? Drivers τους έχεις κάνει update?
cpc464 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2018 Την οθόνη στην δείχνει έτσι και στο boot (οθόνη bios) ?εάν όχι, κάνεις δεξί κλικ στην οθόνη και αλλάζεις ανάλυση,επίσης τρέχεις ddu και βάζεις οδηγούς απο την σελίδα κατασκευαστή , αν ναι είναι πρόβλημα hardware και πάς για επισκευή.
silve Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2018 8 λεπτά πριν, cpc464 είπε Την οθόνη στην δείχνει έτσι και στο boot (οθόνη bios) ?εάν όχι, κάνεις δεξί κλικ στην οθόνη και αλλάζεις ανάλυση,επίσης τρέχεις ddu και βάζεις οδηγούς απο την σελίδα κατασκευαστή , αν ναι είναι πρόβλημα hardware και πάς για επισκευή. Εξ' αρχής μου τα εμφανίζει κατ' αυτό τον τρόπο. Προφανώς θα είναι θέμα hardware, απλά δεν γνωρίζω τι ακριβώς. Μήπως ξέρει κάποιος τι ακριβώς μπορεί να φταίει; Αν έχει συναντήσει κάτι αντίστοιχο κανείς δηλαδή και γνωρίζει.
chsam Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Συνδεσε τον λαπτοπ σε τηλεοραση ή οθονη και αν το κανει και εκει ειναι καρτα γραφικων, αν δεν το κανει θα ειναι προβλημα οθονης. Επεξ/σία 22 Δεκεμβρίου 2018 από chsam 1
silve Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, chsam είπε Συνδεσε τον λαπτοπ σε τηλεοραση ή οθονη και αν το κανει και εκει ειναι καρτα γαφικων, αν δεν το κανει θα ειναι προβλημα οθονης. Το δοκίμασα σε οθόνη τηλεόρασης και όλα είναι μια χαρά! Άρα το πρόβλημα βρίσκεται στην οθόνη του laptop. Σε ευχαριστώ πολύ! Να είσαι καλά φίλε μου! Επεξ/σία 22 Δεκεμβρίου 2018 από silve
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα