jimbobos Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2018 Καλημερα.ειμαι σε φαση αγορας ενοσ 860evo 1TB SSD δίσκου και θελω τη γνωμη σας για αγορα μιας θηκης για να τον κανω USB3 ΕΞΩΤΕΡΙΚΌ.Θέλω μια όσο γινεται καλύτερη γιατι βλέπω οτι κυκλοφορούν απειρες στην κατηγορία των 10-30 ευρω και ουσιαστικά δεν ξερω ποιες ειναι οι διαφορές τους.επίσης θα δουλευει περισσοτερο σε macbook. ευχαριστω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manolis940 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2018 Στις 22/12/2018 στις 11:43 ΠΜ, jimbobos είπε Καλημερα.ειμαι σε φαση αγορας ενοσ 860evo 1TB SSD δίσκου και θελω τη γνωμη σας για αγορα μιας θηκης για να τον κανω USB3 ΕΞΩΤΕΡΙΚΌ.Θέλω μια όσο γινεται καλύτερη γιατι βλέπω οτι κυκλοφορούν απειρες στην κατηγορία των 10-30 ευρω και ουσιαστικά δεν ξερω ποιες ειναι οι διαφορές τους.επίσης θα δουλευει περισσοτερο σε macbook. ευχαριστω! Οι διαφορές κειμένονται τόσο στην ποιότητα κατασκευής και στο αν είναι usb 3.0 όντως. Από reviews χρηστών ή και youtube μπορείς να τα δεις αυτά, ή μας λες τι έχεις σταμπάρει και αν κάποιος τυχαίνει να την έχει θα ακούσεις και την γνώμη του εδώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimbobos Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2019 εχω βρει αυτο https://www.e-shop.gr/raidsonic-icy-box-ib-256wp-usb-30-enclosure-for-25-hdd-ssd-with-write-protection-switch-p-PER.800656 που εχει και uasp.τι γνωμη εχετε ??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα