Billythomas1312 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2018 1) Το ποσό που διαθέτουμε: 350-400 ΑΥΣΤΗΡΑ 2) Την χρήση του κινητού (γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά):Social media,Youtube videos 3) Το μέγεθος της οθόνης που θα θέλαμε: 5.5 και πανω 4) Κάποιο άλλο χαρακτηριστικό που θα θέλαμε να έχει (Αναγνώστη Δαχτυλικών Αποτυπωμάτων, Αδιαβροχοποίηση κ.λ.π.): Οσο περισσοτερα γινεται 5) Μας ενδιαφέρουν οι καλές κάμερες; Φυσικα 6) Μας ενδιαφέρει το Dual SIM; Οχι 7) Αν ναι, θα προτιμούσαμε να έχει χωριστές θύρες για SD και για τις 2SIM; Οχι 😎 Επιθυμούμε την σωστή ROM και την 800αρα μπάντα; Ναι 9) Μας ενδιαφέρει η επίσημη εγγύηση στην Ελλάδα; 10) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό; Οχι 11) Μας ενδιαφέρει ή μεγάλη μπαταρία; Ναι 12) Μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις από το εξωτερικό ή μόνο από Ελλάδα; Ελλλαδα 13) Σε περίπτωση αγοράς από Ελλάδα, ενδιαφερόμαστε για κάποιο συγκεκριμένο κατάστημα (λόγω κάποιας έκπτωσης / επιδότησης); Οχι 14) Ενδιαφερόμαστε μόνο για καινούριο η και για μεταχειρισμένο; Μεταχειρισμενο Γενικα δεν ειμαι απαιτητικος χρηστης απλα οτι κανει θελω να το κανει σχετικα καλα Σαν επιλογη εχω το s8 plus,Note 8 αλλα φοβαμαι λογο της υποστηριξης της samsung γιατι δεν ειναι και απο τα πιο καινουργια..
Billythomas1312 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2018 @saruman123 δεν συμπαθω καθολου το emui ειχα το p10 και δεν το συμπαθησα καθολου,ασχετος και τα κολληματα που ετρωγε ωρες ωρες δεν μου αρεσει,για το one plus 6 τι εχεις να πεις ? Το νοτε 8 και το σ8 τα προτιμω και για το wireless charging που εχουν οπως και οτι μου αρεσει σε εμφανιση.. για το iPhone 7 plus τι αποψη εχεις ?
kp1 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Τσέκαρε φίλε κάνα Google pixel2xl για stock εμπειρία και καλύτερη κάμερα από oneplus 6.. IPhone 7 plus κλασσικά μέτρια κάμερα μπαταρία με το ζόρι μέρα οθόνη απλά καλά δεν συγκρίνεται με άλλα σε ανάλυση αλλά έχει ένα τρομερό καλό για μένα δεν κολλάει και θα παίρνει μια 10ετια ενημερώσεις το λογισμικό... Και ωραία κατασκευή!! Mε το s8bθα κλαψεις σε μπαταρία αλλά αρκετά παλιό δεν θα πάρει ενημέρωση και 4 ραμ μόνο για μελλοντικα; δν ξέρω.. Και κάμερα απλά οκ σε σχέση με τα άλλα.. Στο ίδιο περίπου και το note8 απλά έχει οθοναρα.. Αλλιώς πας σε xiaomi Mi8, mi mix2s(αν και δν θα τα επέλεγα) . Αν και εγώ από αυτά που σου είπα σε Google pixel2xl ή OP 8/128 θα πήγαινα.. Εφόσον δεν σου αρέσει και το emui. Επεξ/σία 22 Δεκεμβρίου 2018 από kp1 1
Billythomas1312 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2018 @kp1 mi8 πηγα το ειδα απο κοντα δεν μου αρεσει η εμφανιση του και αυτο το τεραστιο νοτς που εχει εκει.ξερω οτι οι επιδοσεις ειναι τρομερες αλλα θελω ενα καλο κινητο που να το νιωθω στο χερι μου και οχι να ειναι σαγιοναρα..για αυτο μαρεσει και το σ8 περισσοτερο.Οσο για το μιχ 2ς ειχα το μιχ 2 και το πουλησα δεν με βολεψε καθολου ειδικα η μπροστινη καμερα πυο ειναι αισχος και στα δυο..Τωρα για google pixel το θεωρω πολυ μονοτονο αν καταλαβες τι εννοω.. Γενικα σε εμφανιση προτιμω s σειρα λογο της φανταστικης οθονης και το κρατημα που εφαρμοζει ακριβως στα χερια μου αλλα φοβαμαι για κολληματα και ιστοριες, γιατι εχω κομπλεξ σε αυτα και ξενερωνω ευκολα. Μετα κοιταω και το 7 plus γιατι εχει ΙΟΣ οποτε δεν πιστευω να εχει κολληματα. Εσυ τι πιστευεις οτι το s8 plus δεν θα με ικανοποιησει πλεον? θα εχει αρχισει σιγα σιγα η σαμ να το γονατιζουν?
kp1 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2018 23 λεπτά πριν, Billythomas1312 είπε @kp1 mi8 πηγα το ειδα απο κοντα δεν μου αρεσει η εμφανιση του και αυτο το τεραστιο νοτς που εχει εκει.ξερω οτι οι επιδοσεις ειναι τρομερες αλλα θελω ενα καλο κινητο που να το νιωθω στο χερι μου και οχι να ειναι σαγιοναρα..για αυτο μαρεσει και το σ8 περισσοτερο.Οσο για το μιχ 2ς ειχα το μιχ 2 και το πουλησα δεν με βολεψε καθολου ειδικα η μπροστινη καμερα πυο ειναι αισχος και στα δυο..Τωρα για google pixel το θεωρω πολυ μονοτονο αν καταλαβες τι εννοω.. Γενικα σε εμφανιση προτιμω s σειρα λογο της φανταστικης οθονης και το κρατημα που εφαρμοζει ακριβως στα χερια μου αλλα φοβαμαι για κολληματα και ιστοριες, γιατι εχω κομπλεξ σε αυτα και ξενερωνω ευκολα. Μετα κοιταω και το 7 plus γιατι εχει ΙΟΣ οποτε δεν πιστευω να εχει κολληματα. Εσυ τι πιστευεις οτι το s8 plus δεν θα με ικανοποιησει πλεον? θα εχει αρχισει σιγα σιγα η σαμ να το γονατιζουν? Συμφωνώ μαζί σου για τα xiaomi.. Αν δεν σου αρέσει το stock android μν πας Google pixel 2xl.. Για s8plus φίλε πια έχει "παλιώσει" και η 4 ραμ σε 1 χρόνο ίσως αρχίσει να κολλάει.. Τσέκαρε για μένα oneplus 6 8/128 έκδοση αλλά θα συμβιβαστεί με κάμερα δν είναι τοπ.. Για τα iPhone τα μόνα που προσφέρουν είναι smooth λειτουργία και ενημερώσεις για πολλά χρόνια prestige και τπτ άλλο...! Εγώ έχω το p20 pro δεν στο προτείνω τρώει σκαλωματακια θα ξενερώσει αλλά έχει φοβερή κάμερα... Άρα πας σε oneplus 6 ή κάνα iPhone..!
Billythomas1312 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2018 @kp1 ωραία για. Νοτε 8 όμως που έχει 6ραμ και 2πιλη κάμερα πίσω τι άποψη έχεις? Από πολλά Reviews που έχου έχω έχει. Περίπου ίδια μπαταρία με Σ8 οπότε πιστεύω κάπως καλύτερο θα είναι. Κοίτα η χρήση μου δνε είναι τρελή οπότε και με τα 4ραμ πιστεύω θα είμαι κομπλέ δηλαδή fb, messenger, insta, YouTube ασχολούμαι μόνο οπότε πιστεύω θα με καλύπτει
kp1 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Note 8 καλύτερη επιλογή έχει οθοναρα..αλλά η μπαταρία έτσι και έτσι.. Αλλά τσέκαρε και κάνα s9.. Επεξ/σία 22 Δεκεμβρίου 2018 από kp1
Billythomas1312 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2018 Τέλεια φίλε Μου σε ευχαριστώ παντός με βοήθησες αρκετά..
KRITH Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2018 ΠΡΟΤΙΜΩ ΤΑ ΟΝΕPLUS APO TA SAMSUNG ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ ΤΟΥ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ ,ΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΚΑΛΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΚΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΓΟΥΣΤΟΥ
taslikos Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2018 Σε αυτά τα λεφτά πας σε OnePlus ή iPhone. Από Samsung μόνο s9 και άνω. Τίποτα note 8 και σχετικά έχουν θέμα με μπαταρία..
Billythomas1312 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2018 Έκλεισε παιδιά σας ευχαριστώ όλους πήρα το Samsung s9 που το βρήκα σε πολύ καλή τιμή.. Χιλια ευχαριστώ ξανά!!
saruman123 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, Billythomas1312 είπε Έκλεισε παιδιά σας ευχαριστώ όλους πήρα το Samsung s9 που το βρήκα σε πολύ καλή τιμή.. Χιλια ευχαριστώ ξανά!! Πολύ καλό κινητό. Θέλω να πιστεύω ότι δεν θα φάει κράξιμο για την μπαταρία του σε λίγο καιρό......
Billythomas1312 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2018 Σε λίγες μερούλες θα είναι στο χερια μου θα σας πω αναλυτικά?!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα