Προς το περιεχόμενο

Gigabyte GeForce GTX 1070 Mini ITX OC 8GB - 302€ @amazon.com

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

σε 20 μέρες θα κυκλοφορήσουν οι NVIDIA 2060 με ταχύτητα σαν 1070 και τρέχουν όλοι να "αδειάσουν" το stock. Εγώ θα αγόραζα 1070 με λιγότερα από 300ευρώ μόνο γιατί όποιος κάνει λίγες εβδομάδες υπομονή θα αγοράζει την 2060 με 350ευρώ. Μια εναλλακτική είναι η AMD590/8GB όταν βρίσκετε ποιοτική υλοποίηση κάτω από τα 300ευρώ.

Επεξ/σία από jgeorgiou
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

H RX590 δεν είναι στην ίδια κατηγορία με την GTX1070.. Αν η 1070 αξίζει max 300 ευρώ όπως λες (και έχεις δίκαιο), η 590 αξίζει max 250.. Επίσης η 2060 αναμένεται κοντά στα 400 με δεδομένο ότι τελικά θα είναι RTX και όχι GTX (extra πυρήνες και κόστος). Ελπίζω βέβαια να έχεις δίκαιο, αλλά δυστυχώς δεν το βλέπω να είναι έτσι.

Επεξ/σία από TheMechanic1
Δημοσ.

H 2060 δεν θα εχει επιδοσεις 1070. Θα ειναι λιγο πιο κατω. Η 1070 αξιζει μεχρι τα 350 ευρω καινουργια με τα χιλια. Μετα παιζουν στα 400-500 1070ti/1080.

Δημοσ.

Το early benchmark αυτό έλεγε, αλλά νομίζω είναι εντελώς απίθανο να είναι πιο αργή η 2060 από την 1070 όταν θα κυκλογορήσει.. Ακόμα και να είναι έτσι στην αρχή, μην ξεχνάς την παράμετρο των drivers. Η 2060 θα έχει full υποστήριξη και θα βελτιώνει τις επιδόσεις της, ενώ η άλλη όχι. Η 1070 πάντως για να μην δημιουργούνται παρεξηγήσεις είναι ακόμα και σήμερα πολύ καλή επιλογή, δεν αντιλέγω σε αυτό. 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, TheMechanic1 είπε

Το early benchmark αυτό έλεγε, αλλά νομίζω είναι εντελώς απίθανο να είναι πιο αργή η 2060 από την 1070 όταν θα κυκλογορήσει.. Ακόμα και να είναι έτσι στην αρχή, μην ξεχνάς την παράμετρο των drivers. Η 2060 θα έχει full υποστήριξη και θα βελτιώνει τις επιδόσεις της, ενώ η άλλη όχι. Η 1070 πάντως για να μην δημιουργούνται παρεξηγήσεις είναι ακόμα και σήμερα πολύ καλή επιλογή, δεν αντιλέγω σε αυτό. 

Το θεμα ειναι σε τι τιμες θα παιξει η 2060 αν δουμε οτι η 1060 6gb εχει 260 ευρω η φθηνοτερη θεωρω οτι τα 350 ειναι σιγουρα για αρχικη τιμη ισως και 400. Δηλαδη στα 300 που δινουν την 1070 με 8gb vram και ωριμους drivers δεν νομιζω οτι περιμενει καποιος να την βρει συντομα φθηνοτερα. Η 590 ειναι πιο κατω απο 1070. Η 2060 αν δουμε την 2070 που παιζει ελαχιστα πανω απο 1070ti/1080 σε επιδοσεις πιστευω οτι θα την δουμε αναμεσα σε 1060 και 1070 δυσκολα θα ειναι καλυτερη. Πανε αυτα που καποτε μια χχ60 σειρα ηταν καλυτερη απο την χχ70 της προηγουμενης σειρας.

Δημοσ.

Πανε αυτα που καποτε μια χχ60 σειρα ηταν καλυτερη απο την χχ70 της προηγουμενης σειρας.

Και το αστειο ηταν οτι η NVIDIA εβγαζε καινουρια updates και κατεβαζε τα fps για να μην ειναι θυμωμενοι οι κατοχοι της επομενης γενιας 😄

• Like 1
Δημοσ.

Το θεμα ειναι οτι η 590 ειναι μια ΟC 580 που ειναι μια OC 480 που πανω απο 200 δεν αγοραζω . Δηλαδη στην παραπανω κατηγορια παλι η Nvidia παιζει χωρις ανταγωνισμο και θα μας @ξει ....

Δημοσ.
24 λεπτά πριν, MessatsuRoku είπε

Πανε αυτα που καποτε μια χχ60 σειρα ηταν καλυτερη απο την χχ70 της προηγουμενης σειρας.

Και το αστειο ηταν οτι η NVIDIA εβγαζε καινουρια updates και κατεβαζε τα fps για να μην ειναι θυμωμενοι οι κατοχοι της επομενης γενιας 😄

Όντως έγινε αυτό; ΧΑΧΑΧΧΑΑΧ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν είναι τόσο αυτό όσο ότι η Nvidia είναι "κακόφημη" για την υποστήριξη της σε παλιότερες κάρτες. Για αυτό λεω μην κάνετε σύγκριση της 2060 με την 1070. Ακόμα και να μην είναι γρηγορότερη από την 1070 αρχικά, αργά ή γρήγορα θα γίνει. Αλλά πίστευω ότι τον πρώτο καιρό τουλάχιστον θα παίζει στο 400αρι (μέχρι να βγάλει η AMD τίποτα σοβαρό) οπότε μάλλον μια 1070 με 300 ευρω φαντάζει καλή επιλογή. Όσο για την 2070 που έγραψες πιο πάνω, οι επιδόσεις της είναι πιο κοντά σε αυτές της 1080ti, δεν έχει σχέση ούτε με 1070ti ούτε με 1080.

Επεξ/σία από TheMechanic1
Δημοσ.

Με μια 1070 σκεφτειτε οτι παιζετε τα παντα σε 1440p 60fps που δεν ειναι ασχημα. Ακομα και 4K μπορει να παιξει στα 30-40fps η και 60 με medium γραφικα. Στα 300 ειναι τιμια προταση. Η 2060 αν βγει στα 400 δεν θα ειναι προσιτη με τις επιδοσεις. Τωρα αν μελλοντικα με drivers βελτιωθει δεν το ξερουμε και ο αγοραστης θα κοιταξει τα σημερινα benchmarks οχι αν τσιμπησει μερικα fps με νεους drivers.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σα τις Amd να μου πεταει ο μπετα driver wattman crashed τον πουλο που θες και OC δεν εχει :P

Και εγω 1070 με την πρωτη ευκαιρια .

Επεξ/σία από Mhlogiatros
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Mhlogiatros είπε

Σα τις Amd να μου πεταει ο μπετα driver wattman crashed τον πουλο που θες και OC δεν εχει :P

Και εγω 1070 με την πρωτη ευκαιρια .

Εμένα πάντως με την RX 580 Limited edition που έχω εδώ και 1.5 χρόνο σχεδόν, ποτέ δεν μου έχει πετάξει τέτοιο μήνυμα. 

Μόνο ένα red screen (ναι red) στην μάπα έφαγα επειδή δεν έκανα uninstall τους προηγούμενους με DDU. Πρόσφατα συνέβει αυτό :P  

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...