zvarthangalos Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2018 Το BIOS update το περνάμε πρώτα στο στικάκι και μετα το κουμπωνουμε στην ποιό γρήγορη θυρα του pc ; Μπαινουμε στο BIOS μενου και απο εκει το κάνουμε το update; Πρέπει να τα βάλω όλα τα updates που έχει στην παρακάτω λίστα;
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2018 Αυτό που αντιμετωπίζεις δεν είναι θέμα Bios άσ'το μην κάνεις καμμία ξερή. Κατέβασε τα drivers της μητρικής και της κάρτας γραφικών είπαμε και βάλε τις μνήμες 2ο και 4ο slot απο αριστερά προς τα δεξιά για να δουλέψει το dual channel. Driver ή λάθος εγκατάστασης παιχνιδιού ή πρόβλημα τροφοδοσίας είναι αυτό που αντιμετωπίζεις. Αφού τα εξαντλήσεις κάνε και το bios μετά.
zvarthangalos Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) OK σιγουρα θα κάνω αυτα που μου είπες με τις μνημες και τους drivers δεν πειράζω ακόμη bios update γιατι τι μηχάνημα το έχω 48 ώρες ακόμη και δεν είναι και δικό μου είναι του ανιψιού μου. ΥΓ: Στην λίστα πάντως της μητρικής δεν τις έχει τις RAM Επεξ/σία 22 Δεκεμβρίου 2018 από zvarthangalos
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2018 Στο γράφει κιόλας Note: Update AMD Chipset Driver 18.10.20.02 or latest version before update this BIOS. Κατέβασε απο κάθε κατηγορία το πιο πρόσφατο ημερομηνιακά https://www.gigabyte.com/Motherboard/B450-AORUS-M-rev-10#support-dl-driver-chipset
zvarthangalos Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2018 Έκανα memory test με το προγραμμα των windows δεν μου έβγαλε κάποιο σφάλμα οπότε νομίζω επικεντρωνόμαστε στην mobo και στο update του bios
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2018 δοκίμασες τελικά κάποιο άλλο παιχνίδι;
zvarthangalos Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2018 Οχι τώρα κατεβάζω το fifa 19 το demo γιατι τα games που έχω ειναι μεγαλα εδω ειναι τα στοιχεία του bios απο το AIDA64
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2018 Απενεργοποίησε το defender και δοκίμασε ξανά αυτά που δεν ανοίγουν.
HateMe Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2018 Στις 22/12/2018 στις 9:43 ΠΜ, radiohead είπε Αυτό που αντιμετωπίζεις δεν είναι θέμα Bios Μην παίρνεις και όρκο. Είχα σχετικό πρόβλημα με την asrock gaming k4 μου και μια bios version την οποια τελικά αφαίρεσαν απ την σελίδα τους Μου έκανε Α Κ Ρ Ι Β Ω Σ το ίδιο πράγμα στο PUBG και στο Battlefield. Στις 22/12/2018 στις 8:40 ΠΜ, zvarthangalos είπε Δυο 8 GB στικ RAM έχω και τα έχω τοποθετήσει το ένα δίπλα στο άλλο δεν μπόρεσα να τρέξω ουτε το PUBG όυτε και το Assassin's Creed Odyssey Την μια ram θα την βαλεις στο Α2 και την άλλη στο Β2. Αν έχεις κάνει overclock οτιδήποτε, undo it και ξανα δοκίμασε.
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2018 6 λεπτά πριν, HateMe είπε Μην παίρνεις και όρκο. Είχα σχετικό πρόβλημα με την asrock gaming k4 μου και μια bios version την οποια τελικά αφαίρεσαν απ την σελίδα τους Μου έκανε Α Κ Ρ Ι Β Ω Σ το ίδιο πράγμα στο PUBG και στο Battlefield. Την μια ram θα την βαλεις στο Α2 και την άλλη στο Β2. Αν έχεις κάνει overclock οτιδήποτε, undo it και ξανα δοκίμασε. δεν πήρα κανένα όρκο είπα να δοκιμάσει πρώτα τα υπόλοιπα και τελευταίο το bios. Άν γίνει καμμιά στραβή θα τρέχει.
zvarthangalos Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2018 Τις έχω βάλει έτσι όπως μου λέτε τις RAM δεν νομίζω να είναι θέμα των RAM το συστημα πάει τουμπανο στο FIFA 19 Demo στο Sniper 2 γενικά δεν φαίνεται να έχει κάποιο σοβαρό πρόβλημα το pc εκανα και memory test όλα κομπλέ αυτο που με κάνει μεγάλη εντύπωση είναι οτι κατεβάζω απο το steam το PUBG για να το παίξω η ταχύτητά κατεβάσματος ειναι ΟΚ όμως όταν κάνω ελαχιστοποίηση το steam σταδιακά η τα χητυτα μειώνεται και στο φινάλε αποσυνδέετε μόλις επαναφερω το steam τότε ξεκινάει να κατεβάζει ξανά αυτό πρωτη φορά το συναντάω
zvarthangalos Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Καλημέρα και χρόνια πολλά τελικά το σύστημα δεν είχε τίποτα όλη την ζημιά ειδικά για το PUBG την έκανε το αντιβάϊρους των windows που μπλόκαρε το steam μου το λέγατε κι εσείς όμως εγώ απ ενεργοποιούσα μόνο το firewall, τώρα όσο αναφορά τις RAM έγραψα και στα επίσημα forum της Gigabyte πως τις συγκεκριμένες μνήμες Corsair με αυτά τα timings ( 15 15 15 36 ) δεν τις βρήκα στην support list ακόμη βέβαια δεν πήρα απάντηση δεν ξέρω αν θα παρουσιάσει κάποιο πρόβλημα αργότερα. Αυτά τα timings υποστηρίζει Επεξ/σία 25 Δεκεμβρίου 2018 από zvarthangalos
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Στις 22/12/2018 στις 8:30 ΠΜ, radiohead είπε Δεν απάντησες ένα ή δυο στικ ram έχεις; Σε ποια slots έχεις τοποθετήσει; Γράψε επίσης ποιον επεξεργαστή έχεις και τι πρόβλημα έχετε στα παιχνίδια; Θα τις βάλεις όπως κοιτάς στη μητρική απο αριστερά προς τα δεξιά 2ο και 4ο slot Μετά θα μπείς στο bios στο MIT κατόπιν στο Advanced Memory Settings και εκεί βρίσκοντας την επιλογή xmp θα αλλάξεις την επιλογή απο auto σε profile1 Καλημέρα, χρόνια πολλά. Κανένα πρόβλημα δεν έχει. Έμπα Bios και κάνε αυτό που γράφω με κόκκινα. Επεξ/σία 25 Δεκεμβρίου 2018 από Επισκέπτης
zvarthangalos Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2018 OK το έκανα και αυτό με τις μνήμες το CPU - Z δείχνει 1497 τώρα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα