zvarthangalos Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2018 Εχω την μητρική Gigabyte B450 AORUS M και δυο μνήμες RAM Corsair Vengeance 8GB προς μεγάλη μου έκπληξη είδα πως η μητρική υποστιρήζει DDR4 3200(O.C.)/2933/2667/2400/2133 MHz memory modules ενώ η μνήμες είναι 3000 Μhz υπάρχει μήπως κάποια ασυμβατότητα; ευχαριστώ
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2018 Όχι. Δύο 8άρες έχεις; Ποιός το έστησε το pc;
rsttls Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2018 Κατέβασε το memory support list, άνοιξέ το και δες https://www.gigabyte.com/Motherboard/B450-AORUS-M-rev-10#support-doc
zvarthangalos Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Ναι 2 8αρες έχω το Pc στήθικε στο Plaisio όμως επειδή το όριο αντικαταβολής στις courier είναι 500 ευρώ οι μνήμες και η κάρτα γραφικών ήρθαν ξεχωριστά και τις τοποθέτησα εγώ (εχω σχετική εμπειρία) Επεξ/σία 22 Δεκεμβρίου 2018 από zvarthangalos
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2018 Δεν απάντησες ένα ή δυο στικ ram έχεις; Σε ποια slots έχεις τοποθετήσει; Γράψε επίσης ποιον επεξεργαστή έχεις και τι πρόβλημα έχετε στα παιχνίδια; 5 λεπτά πριν, zvarthangalos είπε Ναι 2 8αρες έχω το Pc στήθικε στο Plaisio όμως επειδή το όριο αντικαταβολής στις courier είναι 500 ευρώ οι μνήμες και η κάρτα γραφικών ήρθαν ξεχωριστά και τις τοποθέτησα εγώ (εχω σχετική εμπειρία) Θα τις βάλεις όπως κοιτάς στη μητρική απο αριστερά προς τα δεξιά 2ο και 4ο slot Μετά θα μπείς στο bios στο MIT κατόπιν στο Advanced Memory Settings και εκεί βρίσκοντας την επιλογή xmp θα αλλάξεις την επιλογή απο auto σε profile1
zvarthangalos Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2018 Δυο 8 GB στικ RAM έχω και τα έχω τοποθετήσει το ένα δίπλα στο άλλο δεν μπόρεσα να τρέξω ουτε το PUBG όυτε και το Assassin's Creed Odyssey
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2018 Διάβασε παραπάνω τι να κάνεις και που να τα βάλεις. Επεξεργαστη δεν έγραψες 1 λεπτό πριν, zvarthangalos είπε Δυο 8 GB στικ RAM έχω και τα έχω τοποθετήσει το ένα δίπλα στο άλλο δεν μπόρεσα να τρέξω ουτε το PUBG όυτε και το Assassin's Creed Odyssey Όταν λές δεν μπόρεσες εννοείς δεν μπαίνει στο game; Κολλάει; Σου βγάζει μπλέ οθόνη; Δώσε λεπτομέρειες
zvarthangalos Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2018 Στο PUBG μπαινει στο main menu όμως δεν κάνει loading στο Assassin's δεν το ανοίγει καθόλου CPU AMD RYzen 5 2600 3.40
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, zvarthangalos είπε Στο PUBG μπαινει στο main menu όμως δεν κάνει loading στο Assassin's δεν το ανοίγει καθόλου CPU AMD RYzen 5 2600 3.40 Τα games είναι γνήσια και αποθηκευμένα απο την αρχή ή ήταν σε άλλο δίσκο που τον μετέφερες; Υπάρχει άλλο game που παίζει κανονικά; Ποιο τροφοδοτικό έχεις;
zvarthangalos Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2018 Το PUBG όπως ξέρεις είναι online και δεν γίνεται να είναι πειρατικό, αυτό ναι κανονικά κατεβασμένο είναι το Assassin's ναι δεν είναι αυθεντικό και έχω κουμπώσει εξωτερικό σκληρό που έχει το iso Τροφοδοτικό είναι αυτό
azazil1190 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2018 2 λεπτά πριν, zvarthangalos είπε Το PUBG όπως ξέρεις είναι online και δεν γίνεται να είναι πειρατικό, αυτό ναι κανονικά κατεβασμένο είναι το Assassin's ναι δεν είναι αυθεντικό και έχω κουμπώσει εξωτερικό σκληρό που έχει το iso Τροφοδοτικό είναι αυτό Δοκιμασε κανα γνησιο παιχνιδι περα απο pubg,ελπιζω και τα win να ειναι οκ
zvarthangalos Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2018 Ναι τα windows είναι αγορασμένα όμως όχι απο Microsoft το κλειδί αγορσα 5.70 ευρώ ειναι ενεργοποιημένα
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 30 λεπτά πριν, zvarthangalos είπε Το PUBG όπως ξέρεις είναι online και δεν γίνεται να είναι πειρατικό, αυτό ναι κανονικά κατεβασμένο είναι το Assassin's ναι δεν είναι αυθεντικό και έχω κουμπώσει εξωτερικό σκληρό που έχει το iso Τροφοδοτικό είναι αυτό Για το assassins μιλούσα όταν έγραψες δεν μπαίνει καθόλου. Λοιπόν κάνε αυτό που σου είπα με τις ram έχοντας το pc εκτός ρεύματος, κατέβασε drivers μητρικής και κάρτας και δοκίμασε άλλο game που έχεις γνήσιο. έστω κάποιο demo fifa ξέρω 'γω ή το pes2019 lite Επεξ/σία 22 Δεκεμβρίου 2018 από Επισκέπτης
zvarthangalos Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2018 ναι στο Αssassins ανοίγει μόνο ένα εικονίδιο αυτό που δείχνει ότι φορτώνει όμως μένει εκεί.
azazil1190 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 22 λεπτά πριν, zvarthangalos είπε ναι στο Αssassins ανοίγει μόνο ένα εικονίδιο αυτό που δείχνει ότι φορτώνει όμως μένει εκεί. Για αρχη περασε οτι τελευταίο οδηγό βρεις για το hw που εχεις.Οπως είπε και ο φιλος πριν Bios update την μητρικη. Στοκ και τις μνημες ,δλδ auto στην επιλογή της μητρικης. Και μετα ξεκινας δοκιμες μονο με γνησια παιχνιδια. Επεξ/σία 22 Δεκεμβρίου 2018 από azazil1190 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα