Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν βρήκα κάποιο θέμα για αυτό.
Αν υπάρχει, φτιάξτε την αναζήτηση!:P

Βασίζεται σε ιστορίες του Stephen King και έχει αρκετό ενδιαφέρον.

Επεξ/σία από Bermudakias33
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Castle Rock[Season 1]

castle-rock.jpg

Πολυ καλη σειρα με τρομερη ατμοσφαιρα και πολυ μυστηριο που αν και αργα ξεδιαλυνετε οσο καλυτερα μπορει προς το τελος. Το 7 και 9 επεισοδιο ειναι αρκετα μπερδεμενα. Το τελος θα μπορουσε να ειναι καλυτερο αλλα δεν με χαλασε μιας και περιμενω πως και πως την δευτερη σεζον. Αν τελειωνε αλλιως δεν θα χρειαζονταν και αλλη σεζον. Απο σκηνοθεσια soundtrack ολα σε πολυ υψηλο επιπεδο. Μαζι με sharp objects απο τις καλυτερες σειρες του καλοκαιριου 2018. 8.5/10

Επεξ/σία από Arkin
  • Like 1
  • 9 μήνες μετά...
Δημοσ.
2 ώρες πριν, -WISE- είπε

Και γω το περίμενα πώς και πώς. Βέβαια έχω ψιλοξεχάσει τι γίνεται τόσο καιρό. 😛

Spoiler

Τελειωσε εκει που εβαλε φυλακη τον αδυνατο απο τον αλλο κοσμο. Εχω ξεχασει αρκετα και εγω ελπιζω να μπουμε γρηγορα στο θεμα με το πρωτο επεισοδιο. Πολυ καψιμο η σειρα.

• Thanks 1
  • 2 μήνες μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Castle Rock[Season 2]

b11816c9-9e35-44f3-bf04-220b1d12f770.jpg

https://www.imdb.com/title/tt6548228/episodes?ref_=tt_ov_epl

Ακομα μια μυστηρια σεζον με τα πανω της και τα κατω της. Η κεντρικη ιστορια ξεδιπλώνεται αργα και σταθερα μεχρι το 6 επεισοδιο και στο τελος δενει με την πρωτη σεζον με το ολο σχισμα/time travel story που ειδαμε. Η βασικη μας πρωταγωνιστρια Annie Wilkes ειναι αυτη που υποδυθηκε η Kathy Bates στην ταινια Misery. Μιλαμε για prequel της ταινιας και στο τελευταιο 2λεπτο γινεται ωραια συνδεση με τον Paul Sheldon. Στα του cast εχουμε τον Tim Robbins να δινει μια πολυ τιμια υποκριτικη μεχρι το τελος με τους Barkhad Abdi/Paul Sparks/Yusra Warsama να ολοκληρωνουν το ενηλικο cast. H Elsie Fisher υποδύεται την κορη της Annie Wilkes. Η σεζον θα σας κρατησει μεχρι το τελος με καποια σημεια να παραειναι δραματοποιημενα και με καποια κλισε να υπαρχουν στα τελευταια επεισοδια. Το μυστηριο/ατμοσφαιρα/δραματοποιηση των χαρακτηρων ειναι στο υψιστο επιπεδο. Θα ηθελα να εχει μια καλυτερη συνοχη και να δωσει καποιες εξηγησεις αλλα στο συνολο ειναι ισαξια της πρωτης σεζον λυνοντας μας καποιες αποριες που μας ειχαν μεινει απο την πρωτη. 8.5/10

Επεξ/σία από Arkin
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Τρομερή και η δεύτερη σεζόν! Την απήλαυσα! Τα easter eggs σε ταινίες και βιβλία του King κάνανε "πάρτυ".

Δημοσ.

Κάθε σεζόν είναι και αυτοτελής ιστορία.

Όσοι δεν έχουν αρχίσει την σειρά, μπορούν να το κάνουν παραβλέποντας την 1η σεζόν και αρχίζοντας από τη 2η, που είναι πολύ καλύτερη!

• 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Ανακάλυψα κατα τύχη την συγκεκριμένη σειρά...Θέλω ακόμα 2 επεισόδια για να ολοκληρώσω τον 1ο κύκλο και ακόμα δεν εχω αποφασίσει αν μου αρέσει ή όχι.Πολύ fucked up κατάσταση μέχρι στιγμής...

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, SergioX είπε

Ανακάλυψα κατα τύχη την συγκεκριμένη σειρά...Θέλω ακόμα 2 επεισόδια για να ολοκληρώσω τον 1ο κύκλο και ακόμα δεν εχω αποφασίσει αν μου αρέσει ή όχι.Πολύ fucked up κατάσταση μέχρι στιγμής...

Τερμα mindfuck και οι 2 σεζόν από τις πιο μυστήριες σειρές εκεί έξω. 

Δημοσ.

Ολοκλήρωσα τον 1ο κύκλο...Οκ...Ή εγώ είμαι κουτός και κάπου το έχασα ή το έχουν κάψει οι σεναριογράφοι.Φινάλε αδιάφορο,πολλά κενά στην ιστορία και φούλ μπέρδεμα.Δε νομίζω να δω τον 2ο κύκλο...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...