Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω γνήσια windows και κατέβασα το gears of War 4 από το στορ. 

Παίζει κανονικά σε rx 580 nitro 8gb και ryzen και msi μητρική. 

Δοκίμασα Fraps, Dxtory έκτος ό,τι βγάζει κάτι περίεργα κρασαρει το παιχνίδι. Υπάρχει τρόπος να βλέπω άνω αριστερά τα fps? Μέσω των εφαρμογών της μητρικής η της κάρτας γραφικων? 

Δημοσ.
3 ώρες πριν, akoinonitos είπε

μπορεις να περασεις και το Msi afterburner και να επιλεξεις τι θελεις να κανει Monitoring

3 ώρες πριν, Arkin είπε

Το afterburner ειναι το καλυτερο. Βλεπεις τα παντα και μπορεις με toggle να το κανεις on off να μην το βλεπεις συνεχεια. 

Παρόλο που δεν έχω msi Gpu (έχω όμως μητρική αν παίζει ρόλο) 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, di maria kun είπε

Παρόλο που δεν έχω msi Gpu (έχω όμως μητρική αν παίζει ρόλο) 

Δεν έχει σχέση με msi αυτο το πρόγραμμα ότι gpu και να έχεις η μητρική δουλεύει άψογα. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

γκαις τελικά κατέβασα ένα fps Monitoring και τα δείχνει (είναι σε ντεμο αλλά κλαιν για δοκιμή το θελα) 

Μου βγάζει και στο gears 4 και στο revenge of tomb raider σε high 50-65. 

Ενεργοποιώ το vsync αλλά αντί να κολλήσει στα 60 κολλάει στα 30. Αυτό είναι λογικό? (έχω μια απλή 4κ τβ 60hz)

Επίσης στο revenge στη εισαγωγή έχει δράση πέφτει ελικόπτερο κτλ, και νιώθω σαν να έσπαγε λίγο η εικόνα μάλλον αυτό το στατερ πως το λένε. Πρέπει να πειράξω τις ρυθμίσεις της Gpu γιαυτό η είναι θέμα της τηλεόρασης? 

Edit έχω κάτλι απλό πσ4 καθ δέν θυμάμαι να έκανε κάτι τέτοιο 

Επεξ/σία από di maria kun
Δημοσ.
Μόλις τώρα, di maria kun είπε

γκαις τελικά κατέβασα ένα fps Monitoring και τα δείχνει (είναι σε ντεμο αλλά κλαιν για δοκιμή το θελα) 

Μου βγάζει και στο gears 4 και στο revenge of tomb raider σε high 50-65. 

Ενεργοποιώ το vsync αλλά αντί να κολλήσει στα 60 κολλάει στα 30. Αυτό είναι λογικό? (έχω μια απλή 4κ τβ 60hz)

Επίσης στο revenge στη εισαγωγή έχει δράση πέφτει ελικόπτερο κτλ, και νιώθω σαν να έσπαγε λίγο η εικόνα μάλλον αυτό το στατερ πως το λένε. Πρέπει να πειράξω τις ρυθμίσεις της Gpu γιαυτό η είναι θέμα της τηλεόρασης? 

δεν χρειάζεσαι έξτρα πρόγραμμα γιατι μπορείς να το κάνεις με το πρόγραμμα της amd.

Άνοιξε τα radeon settings, Μετά στη καρτέλα gaming επιλέγεις global settings και μετά το performance monitoring.

Εκεί μπορείς να διαλέξεις ποια στοιχεία θες να βλέπεις.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...