Alexandros7474 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2018 Καλησπέρα . Γνωριζει κάποιος εκτός από το Samsung A7 2018 ποια αλλά κινητά έχουν το δακτυλικό αποτύπωμα στο πλάι . Το Samsung με βόλεψε απίστευτα για αυτό και θέλω να δω τι άλλες επιλογές εχω
taslikos Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2018 Κάποια Sony το είχαν αυτό ψάξε ποια μοντέλα καλύπτουν τις ανάγκες σου. 1 1
Comic maniak Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2018 Nubia X, αν θες να δωσεις "κατι" παραπανω . 1
georgerapp Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2018 xz1 τα κανει ολα και φθηνα. αλλα γενικα πες μας τι θες,συμπληρωσε την λιστα καλυτερα. το δαχτυλικο αποτυπωμα δε θα ηταν λογος επιλογης ενως κινητου για εμενα.ολα μια συνήθεια ειναι. 1
AntiCambeR Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2018 Στις 22/12/2018 στις 1:23 ΠΜ, Alexandros7474 είπε Καλησπέρα . Γνωριζει κάποιος εκτός από το Samsung A7 2018 ποια αλλά κινητά έχουν το δακτυλικό αποτύπωμα στο πλάι . Το Samsung με βόλεψε απίστευτα για αυτό και θέλω να δω τι άλλες επιλογές εχω Δεν το έχω ψάξει,γιατί δεν το κοιτάς στο Internet;Το Sony XZ1 το έχει στο power button και έχω διαβάσει οτι πιάνει πολύ καλά.Στο δικό μου δεν το έχω ενεργοποιήσει. Παρεμπιπτόντως ίσως το power button στα κινητά να βόλευε καλύτερα αν ήταν αριστερά.Νομίζω πως μόνο το/τα volume button/s σε κάποια κινητά είναι αριστερά και σε κάποια δεξιά και το power σε όλα δεξιά.Στο XZ1 είναι όλα δεξιά. Σίγουρα είναι καλύτερα το fingerprint στο power η στο home button παρά πίσω. 1
Alexandros7474 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2018 Ευχαριστώ για την απάντηση . Το κοίταξα στο internet αλλά δεν έχει κάτι και είναι δύσκολο να ψάξω ένα ένα 500 μοντέλα που κυκλοφορούν
Thulogur Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2018 Το gsmarena βγάζει αυτα πάντως https://www.gsmarena.com/results.php3?idFingerprint=4
Comic maniak Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2018 15 ώρες πριν, Thulogur είπε Samsung galaxy j6+ Oh no no no 😂😂. 1
HateMe Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 32 λεπτά πριν, Thulogur είπε Τόσο χάλια ; Μακριά απ τα Galaxy της σειράς J. Είναι άχρηστα εντελώς. Σ αυτή την κατηγορία παίζουν άλλα κινητά καλύτερα ΚΑΙ φθηνότερα. Μόνο η σειρά S και τα Note αξίζουν από Galaxy. Άντε και κανα A αλλά σε συγκεκριμένο budget. Edit: Απ του χρόνου πάντως που θα βάζουν το One UI, ίσως αλλάξουν τα πράγματα. Είναι το νεο λογισμικό της Samsung σε περίπτωση που δεν το ξέρεις και είναι άψογο στα πάντα. Επεξ/σία 23 Δεκεμβρίου 2018 από HateMe 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα